

Stefan Richterin kauan odotettu pihviravintola avataan Jyväskylässä - Stefan’s Steakhousen ovet avautuvat tiistaina 29.7. klo 17

- Stefan’s Steakhouse -ravintolat ovat saavuttaneet suuren suosion muutamassa vuodessa tamperelaisten, turkulaisten ja helsinkiläisten keskuudessa. Seuraavaksi ravintolaperheen kuopus on valmiina valloittamaan keskisuomalaisten sydämet - ja vatsat, iloitsee Stefan Richter.
Nimensä mukaisesti Stefan’s Steakhouse on erikoistunut pihveihin. Ravintolan kuuluisuus on Kobe-tyyliin valmistettu Wagyu-härän sisäfileepihvi erikoisjalostetusta ja -ruokitusta karjasta. Monipuolisesta menusta löytyy myös lukuisia muitakin vaihtoehtoja, kuten kala-annoksia, kasvisruokia, ankanrintaa ja burgereita. Laaja jälkiruokamaailma on omaa luokkaansa ja ruoan kumppaneiksi poimitut viinit ovat tarkoin viiniasiantuntijoiden johdolla valittuja.
- Kaupungin parhaimmat pihvit paistuvat jatkossa Ilmarisenkadulla. Jyväskylä on saanut vihdoin kauan kaivatun rehellisen pihviravintolan, jonka raaka-aineissa, palvelussa ja miljöössä on panostettu todelliseen laatuun, kertoo Restamaxin linjajohtaja Tanja Virtanen.
Stefan’s Steakhousen ”pick and choose” -tyyppinen menu tekee annoselämyksistä uusia kerta toisensa jälkeen. Asiakas voi valita pääraaka-aineen kylkeen lisukkeen raikkaasta salaatista aina täytettyyn uuniperunaan, vihanneksista mac ’n’ cheeseen. Lisäksi tarjolla on erilaisia kastikkeita ja makuvoivaihtoehtoja.
- Annokset elävät asiakkaan valinnan mukaan. Pöytäseurue voi myös tilata useamman lisukkeen jaettavaksi ja maisteltavaksi. Jos ei ole varma, mikä yhdistelmä toimisi omiin mieltymyksiin parhaiten, kannattaa aina kääntyä asiantuntevan henkilökunnan puoleen, Virtanen vinkkaa.
Ravintolan sisustus on Visionary Partnersin ja Jaana Ekmanin varmaa kädenjälkeä. Perinteitä kunnioittavan tyylikäs sisustus on toteutettu modernilla, raikkaalla otteella. Noin 130-asiakaspaikkaisesta ravintolasta löytyy tunnelmallisen salin lisäksi viinihuone sekä viihtyisä lounge, johon voi poiketa vaikka pelkästään drinkille. Ravintolan sydän keittiön lisäksi on elävä tuli.
- Stefan's Steakhouse on tarkoitettu hyvän ruuan ystäville ja nautiskelijoille, jotka eivät halua tehdä hyvistä asioista liian monimutkaisia. Tänne voi tulla heti työpäivän jälkeen ilman pikkutakkia tai viettämään fiiniä iltaa pitkän kaavan mukaan, Virtanen sanoo.
Stefan’s Steakhouse Jyväskylän ravintolapäällikkönä toimii Antti Ruotsalainen. Restamax-konserniin kuuluvat Stefan´s Steakhouse -ravintolat löytyvät Tampereelta, Turusta ja Helsingistä. Tulevan talven aikana Stefan’s Steakhouse tullaan avaamaan myös Kuusamoon Rukan matkailukeskukseen.
www.stefans.fi
www.ravintola.fi/stefans_jyvaskyla
Avoinna:
Ma suljettu
Ti-to 17-23
Pe 17-00
La 13-00
Su 14-21
Yhteystiedot:
Ilmarisenkatu 2, 40100 Jyväskylä
Pöytävaraukset: 010 423 3235
stefans.jyvaskyla@ravintola.fi
Yritys- ja yksityistilaisuudet:
Ravintola.fi-myyntipalvelu
Puh. 010 4233 200 tai myynti@ravintola.fi
Lisätiedot:
Tanja Virtanen
Linjajohtaja, Restamax Oyj
puh. +358 45 670 4292
tanja.virtanen@ravintola.fi
Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi
Kuvat

Linkit
Tietoja julkaisijasta
Postiosoite: Hatanpään valtatie 1 B (Käyntiosoite: Verkatehtaankatu 2)
33100 TAMPERE
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Restamax Oyj
Restamaxista NoHo Partners – Uusia avauksia Pohjois-Eurooppaan ja tavoitteena yli 600 miljoonan euron liikevaihto27.11.2018 08:00:00 EET | Tiedote
Restamax Oyj muuttaa nimensä NoHo Partners Oyj:ksi. NoHo Partners syntyy sanoista Nordic Hospitality Partners, jotka viestivät yhtiön vahvuuksista ja identiteetistä entistä paremmin. Yhtiö on samalla päivittänyt strategiansa ja keskipitkän aikavälin tavoitteensa ja tavoittelee yli 600 miljoonan euron liikevaihtoa vuoden 2021 loppuun mennessä.
Restamaxin uuden nimen ja strategian lanseeraustilaisuus tiistaina 27.11. klo 9 Ravintola Savoyssa12.11.2018 15:15:00 EET | Kutsu
Restamax Oyj julkistaa uuden nimensä, strategiansa, tulevat kasvusuunnitelmansa sekä pitkän aikavälin tavoitteensa. Median edustajat, analyytikot ja sijoittajat ovat tervetulleita lanseeraustilaisuuteen, joka järjestetään tiistaina 27.11.2018 klo 9 alkaen Ravintola Savoyssa, osoitteessa Eteläesplanadi 14, 00130 Helsinki.
Raumalla ravintola Sinisoihtu lopettaa toimintansa osana Restamaxin kannattavuusohjelmaa9.11.2018 14:00:00 EET | Tiedote
Restamax Oyj:llä on parhaillaan käynnissä lyhyen aikavälin kannattavuusohjelma, joka keskittyy yhtiön yksikköportfolion saneeraukseen. Ravintolat, joiden kannattavuus ei täytä yhtiön tavoitetasoa ja joilla ei nähdä riittävän hyviä olosuhteita vuokrasopimuksen ja konseptin näkökulmasta, on myyty tai lopetettu. Yksi saneeratuista ravintoloista on raumalainen Sinisoihtu, jonka liiketoiminnan Restamaxin tytäryhtiö Bistromax Oy osti keväällä 2017. Sinisoihtu lopettaa toimintansa 22.12.2018. Vuokranantajan kanssa tehdyn sopimuksen mukaan Sinisoihdun liiketilat poistetaan kokonaan ravintolakäytöstä ja tilalle etsitään muuta liiketoimintaa. Restamax aloitti ravintolaportfolion saneerauksen vuoden kolmannella kvartaalilla ja se saatetaan loppuun vuoden 2018 loppuun mennessä. Jakelu: STT Info Keskeiset tiedotusvälineet www.restamax.fi
Mediakutsu, muistutus: Restamaxin tulosinfo tiistaina 6.11. klo 10 Ravintola Palacessa26.10.2018 09:00:00 EEST | Kutsu
Restamax Oyj julkistaa osavuosikatsauksensa ajalta 1.1.–30.9.2018. Median edustajat ovat tervetulleita tulosinfoon, joka järjestetään tiistaina 6.11.2018 klo 10 Ravintola Palacessa, osoitteessa Eteläranta 10, 00130 Helsinki.
Kesän päättäjäisiä vietetään ensi viikon lauantaina – tänä vuonna Mustalahden Venetsialaisissa ohjelmaa myös lapsille14.8.2018 09:00:00 EEST | Tiedote
Mustalahden kesäohjelma huipentuu tuttuun tapaan tunnelmallisiin Venetsialaisiin lauantaina 25.8. Päivällä perheen pienimpiä viihdyttää mm. Riesa Pelle ja illan hämärtyessä lavan ottavat haltuun Jerkka Virtanen, Alabama House Band sekä Olli Lindholm.