Restamax Oyj

Ravintola Välimäeltä raikas avaus kesätauon jälkeen - Uudessa menussa maistuu syksy

Jaa
MEDIATIEDOTE 12.8.2014. Hans Välimäen huhtikuussa avattu fine dining -ravintola Välimäki avaa ovensa jälleen kesän jälkeen Helsingin Rikhardinkadulla keskiviikkona 13.8. Avauspäivälle jo loppuun varattu ravintola palvelee kaiken kansan kulinaristeja keskiviikosta lauantaihin kahdella kattauksella.

Syysmenu ammentaa aarteensa sesongista

Keskiviikosta lauantaihin klo 18 ja 21 tarjoiltavien kattausten menukokonaisuus koostuu lukuisista pienistä annoksista, jotka valmistetaan alusta loppuun tarkoin ja harkiten käsityönä. Uusi menu nojaa vahvasti syksyyn ja lähimaastosta saataviin sesongin raaka-aineisiin.

- Menun kantava voima on kotimaiset kasvikset, juurekset ja sienet, jotka ovat juuri nyt mehevimmillään. Uudelle listalle olemme saaneet myös mykistyttävän hyvää Wagyu-härän lihaa ruotsalaiselta tilalta, jossa kyseistä karjaa kasvatetaan ainoana Pohjoismaissa. Ensi kuun alusta lähtien listalta löytyy lisäksi kotimaista karitsaa, raottaa Hans Välimäki uuden menun sisältöä.

”Fine ja fun diningia”

Ensiluokkaisten makujen lisäksi Välimäki tarjoilee vierailijoilleen myös muita elämyksiä. Eloa ravintolaan tuo avokeittiö, jossa hääräävien kokkien hienosyistä työskentelyä voi seurata kuin teatterinäytöstä aitiopaikalta. - Täällä pääsee tuijottamaan muutakin kuin lautasta, Hans naurahtaa.

Shown kulusta ja siihen osallistuvien tarpeista huolehtii maître d’, ravintola-alan huippuasiantuntija, joka toimii saumattomana linkkinä vieraiden ja keittiön välillä. Hevosenkengän muotoon asetellut kahdeksasta kymmeneen asiakaspaikkaa tekevät ruokailusta uniikin kokemuksen.  - Asetelma, jossa pöytä jaetaan kanssasyöjien kesken, luo kansainvälistä, välitöntä fiilistä. Toki kukaan ei pakota keskustelemaan vierustoverin kanssa, vaan ateriastaan voi nauttia rauhassa vaikka aivan yksinkin, Hans toteaa.

Välimäki tarjoaa myös hieman erilaisen ympäristön kokouksille, juhlille ja muille yksityistilaisuuksille.

- Jos haluaa järjestää vaikkapa pikkujoulut, joita muistellaan kaiholla vielä seuraavanakin jouluna, kahden ja puolen tunnin ruokashow on mieleenpainuva ohjelmanumero. Ravintolan loistava sijainti mahdollistaa ripeän siirtymisen kaupungin muihin houkutuksiin iltaa jatkamaan. Toki ilta jatkuu kätevästi myös aivan seinän takana Rikhards Gastropubin puolella, Hans tuumaa.

Kaiken kansan kulinaristeille

Hans suosittelee Välimäkeä kaikille ennakkoluulottomille hyvän ruoan ystäville. - Välimäki on kaikille, ruokafaneista taviksille. Heille, jotka eivät karta erikoisiakin makuyhdistelmiä. Keskitymme Välimäessä tekemään niin hyvää ruokaa kuin vain ikinä osaamme.

Itse maestro Välimäkeä näkee ravintolassaan aika ajoin ja avajaisviikon aikana päivittäin. Mikäli haluaa lisätietoa menusta tai vaikkapa vinkkejä kotikeittiöön, kannustaa Hans kiskaisemaan häntä ja muuta henkilökuntaa rohkeasti hihasta. Paitsi ravintoloistaan, Hansin voi bongata syksyn mittaan myös kahdelta tv-kanavalta Haasta Hans ja Hansin matkassa -ohjelmista.

Pöytävaraus Välimäkeen kannattaa tehdä hyvissä ajoin etukäteen, mutta samankin päivän aikana voi tiedustella vapaita paikkoja päivän kattauksiin.


Pöydän voi varata osoitteessa: www.hansvalimaki.com/valimaki
Puhelimitse: +358 10 4233 257 
Sähköpostitse: valimaki@hansvalimaki.fi

VÄLIMÄKI

Rikhardinkatu 4, 00130 Helsinki


Aukioloajat:

Ke-la kattaukset klo 18.00 ja 21.00

 

Facebook: www.facebook.com/valimakirestaurant

Lisätiedot:

Hans Välimäki, keittiömestari
hans@ravintola.fi
puh. +358 45 671 0007


Jakelu
:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet

www.restamax.fi

Ravintola Välimäki on osa Gastromax-ravintolaperhettä, joka on luotu vastaamaan asiakkaiden korkeatasoisia odotuksia. Gastromax Oy on Hans Välimäen ja ravintolayhtiö Restamaxin perustama yhteisyritys, johon kuuluvat Välimäen lisäksi Rikhards Gastropub Helsingissä, Midhill-ravintolat Helsingissä ja Tampereella sekä Masu Asian Bistro Tampereella.

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 80 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Gringos Locos, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy's Diner, Stefan's Steakhouse ja Wayne's Coffee Suomi. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä, vuoden 2013 pro forma -liikevaihto oli 87,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 13,3 miljoonaa euroa. www.restamax.fi

Kuvat

Välimäki
Välimäki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restamax Oyj
Postiosoite: Hatanpään valtatie 1 B (Käyntiosoite: Verkatehtaankatu 2)
33100 TAMPERE

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 220 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiöllä on ravintolatoimintaa myös Tanskassa. Kesäkuussa 2018 yhtiö osti Royal Ravintolat. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan's Steakhouse, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner, Hanko Sushi, Sandro, Savoy ja Teatteri. Restamax Oyj:n vuoden 2017 liikevaihto oli 185,9 miljoonaa euroa ja käyttökate 22,4 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 4 000 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oyj työllistää tilikauden 2018 aikana noin 10 000 työntekijää. Restamax muuttaa nimensä NoHo Partners Oyj:ksi vastaamaan tulevaisuuden tavoitteitaan ja mahdollisuuksiaan entistä paremmin. Nimenmuutos astuu voimaan joulukuussa 2018.

Restamax-yrityssivut:
www.noho.fi

Restamax-kuluttajasivut:
www.ravintola.fi

Royl Ravintoloiden sivut:
www.royalravintolat.com

Smile Henkilöstöpalvelut:
www.smilepalvelut.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restamax Oyj

Restamaxista NoHo Partners – Uusia avauksia Pohjois-Eurooppaan ja tavoitteena yli 600 miljoonan euron liikevaihto27.11.2018 08:00:00 EET | Tiedote

Restamax Oyj muuttaa nimensä NoHo Partners Oyj:ksi. NoHo Partners syntyy sanoista Nordic Hospitality Partners, jotka viestivät yhtiön vahvuuksista ja identiteetistä entistä paremmin. Yhtiö on samalla päivittänyt strategiansa ja keskipitkän aikavälin tavoitteensa ja tavoittelee yli 600 miljoonan euron liikevaihtoa vuoden 2021 loppuun mennessä.

Raumalla ravintola Sinisoihtu lopettaa toimintansa osana Restamaxin kannattavuusohjelmaa9.11.2018 14:00:00 EET | Tiedote

Restamax Oyj:llä on parhaillaan käynnissä lyhyen aikavälin kannattavuusohjelma, joka keskittyy yhtiön yksikköportfolion saneeraukseen. Ravintolat, joiden kannattavuus ei täytä yhtiön tavoitetasoa ja joilla ei nähdä riittävän hyviä olosuhteita vuokrasopimuksen ja konseptin näkökulmasta, on myyty tai lopetettu. Yksi saneeratuista ravintoloista on raumalainen Sinisoihtu, jonka liiketoiminnan Restamaxin tytäryhtiö Bistromax Oy osti keväällä 2017. Sinisoihtu lopettaa toimintansa 22.12.2018. Vuokranantajan kanssa tehdyn sopimuksen mukaan Sinisoihdun liiketilat poistetaan kokonaan ravintolakäytöstä ja tilalle etsitään muuta liiketoimintaa. Restamax aloitti ravintolaportfolion saneerauksen vuoden kolmannella kvartaalilla ja se saatetaan loppuun vuoden 2018 loppuun mennessä. Jakelu: STT Info Keskeiset tiedotusvälineet www.restamax.fi

World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye