
Ravintola Välimäeltä raikas avaus kesätauon jälkeen - Uudessa menussa maistuu syksy
Syysmenu ammentaa aarteensa sesongista
Keskiviikosta lauantaihin klo 18 ja 21 tarjoiltavien kattausten menukokonaisuus koostuu lukuisista pienistä annoksista, jotka valmistetaan alusta loppuun tarkoin ja harkiten käsityönä. Uusi menu nojaa vahvasti syksyyn ja lähimaastosta saataviin sesongin raaka-aineisiin.
- Menun kantava voima on kotimaiset kasvikset, juurekset ja sienet, jotka ovat juuri nyt mehevimmillään. Uudelle listalle olemme saaneet myös mykistyttävän hyvää Wagyu-härän lihaa ruotsalaiselta tilalta, jossa kyseistä karjaa kasvatetaan ainoana Pohjoismaissa. Ensi kuun alusta lähtien listalta löytyy lisäksi kotimaista karitsaa, raottaa Hans Välimäki uuden menun sisältöä.
”Fine ja fun diningia”
Ensiluokkaisten makujen lisäksi Välimäki tarjoilee vierailijoilleen myös muita elämyksiä. Eloa ravintolaan tuo avokeittiö, jossa hääräävien kokkien hienosyistä työskentelyä voi seurata kuin teatterinäytöstä aitiopaikalta. - Täällä pääsee tuijottamaan muutakin kuin lautasta, Hans naurahtaa.
Shown kulusta ja siihen osallistuvien tarpeista huolehtii maître d’, ravintola-alan huippuasiantuntija, joka toimii saumattomana linkkinä vieraiden ja keittiön välillä. Hevosenkengän muotoon asetellut kahdeksasta kymmeneen asiakaspaikkaa tekevät ruokailusta uniikin kokemuksen. - Asetelma, jossa pöytä jaetaan kanssasyöjien kesken, luo kansainvälistä, välitöntä fiilistä. Toki kukaan ei pakota keskustelemaan vierustoverin kanssa, vaan ateriastaan voi nauttia rauhassa vaikka aivan yksinkin, Hans toteaa.
Välimäki tarjoaa myös hieman erilaisen ympäristön kokouksille, juhlille ja muille yksityistilaisuuksille.
- Jos haluaa järjestää vaikkapa pikkujoulut, joita muistellaan kaiholla vielä seuraavanakin jouluna, kahden ja puolen tunnin ruokashow on mieleenpainuva ohjelmanumero. Ravintolan loistava sijainti mahdollistaa ripeän siirtymisen kaupungin muihin houkutuksiin iltaa jatkamaan. Toki ilta jatkuu kätevästi myös aivan seinän takana Rikhards Gastropubin puolella, Hans tuumaa.
Kaiken kansan kulinaristeille
Hans suosittelee Välimäkeä kaikille ennakkoluulottomille hyvän ruoan ystäville. - Välimäki on kaikille, ruokafaneista taviksille. Heille, jotka eivät karta erikoisiakin makuyhdistelmiä. Keskitymme Välimäessä tekemään niin hyvää ruokaa kuin vain ikinä osaamme.
Itse maestro Välimäkeä näkee ravintolassaan aika ajoin ja avajaisviikon aikana päivittäin. Mikäli haluaa lisätietoa menusta tai vaikkapa vinkkejä kotikeittiöön, kannustaa Hans kiskaisemaan häntä ja muuta henkilökuntaa rohkeasti hihasta. Paitsi ravintoloistaan, Hansin voi bongata syksyn mittaan myös kahdelta tv-kanavalta Haasta Hans ja Hansin matkassa -ohjelmista.
Pöytävaraus Välimäkeen kannattaa tehdä hyvissä ajoin etukäteen, mutta samankin päivän aikana voi tiedustella vapaita paikkoja päivän kattauksiin.
Pöydän voi varata osoitteessa: www.hansvalimaki.com/valimaki
Puhelimitse: +358 10 4233 257
Sähköpostitse: valimaki@hansvalimaki.fi
VÄLIMÄKI
Rikhardinkatu 4, 00130 Helsinki
Aukioloajat:
Ke-la kattaukset klo 18.00 ja 21.00
Facebook: www.facebook.com/valimakirestaurant
Lisätiedot:
Hans Välimäki, keittiömestari
hans@ravintola.fi
puh. +358 45 671 0007
Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi
Ravintola Välimäki on osa Gastromax-ravintolaperhettä, joka on luotu vastaamaan asiakkaiden korkeatasoisia odotuksia. Gastromax Oy on Hans Välimäen ja ravintolayhtiö Restamaxin perustama yhteisyritys, johon kuuluvat Välimäen lisäksi Rikhards Gastropub Helsingissä, Midhill-ravintolat Helsingissä ja Tampereella sekä Masu Asian Bistro Tampereella.
Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 80 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Gringos Locos, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy's Diner, Stefan's Steakhouse ja Wayne's Coffee Suomi. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä, vuoden 2013 pro forma -liikevaihto oli 87,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 13,3 miljoonaa euroa. www.restamax.fi
Kuvat

Linkit
Tietoja julkaisijasta
Postiosoite: Hatanpään valtatie 1 B (Käyntiosoite: Verkatehtaankatu 2)
33100 TAMPERE
Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 220 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiöllä on ravintolatoimintaa myös Tanskassa. Kesäkuussa 2018 yhtiö osti Royal Ravintolat. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan's Steakhouse, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner, Hanko Sushi, Sandro, Savoy ja Teatteri. Restamax Oyj:n vuoden 2017 liikevaihto oli 185,9 miljoonaa euroa ja käyttökate 22,4 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 4 000 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oyj työllistää tilikauden 2018 aikana noin 10 000 työntekijää. Restamax muuttaa nimensä NoHo Partners Oyj:ksi vastaamaan tulevaisuuden tavoitteitaan ja mahdollisuuksiaan entistä paremmin. Nimenmuutos astuu voimaan joulukuussa 2018.
Restamax-yrityssivut:
www.noho.fi
Restamax-kuluttajasivut:
www.ravintola.fi
Royl Ravintoloiden sivut:
www.royalravintolat.com
Smile Henkilöstöpalvelut:
www.smilepalvelut.fi
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Restamax Oyj
Restamaxista NoHo Partners – Uusia avauksia Pohjois-Eurooppaan ja tavoitteena yli 600 miljoonan euron liikevaihto27.11.2018 08:00:00 EET | Tiedote
Restamax Oyj muuttaa nimensä NoHo Partners Oyj:ksi. NoHo Partners syntyy sanoista Nordic Hospitality Partners, jotka viestivät yhtiön vahvuuksista ja identiteetistä entistä paremmin. Yhtiö on samalla päivittänyt strategiansa ja keskipitkän aikavälin tavoitteensa ja tavoittelee yli 600 miljoonan euron liikevaihtoa vuoden 2021 loppuun mennessä.
Restamaxin uuden nimen ja strategian lanseeraustilaisuus tiistaina 27.11. klo 9 Ravintola Savoyssa12.11.2018 15:15:00 EET | Kutsu
Restamax Oyj julkistaa uuden nimensä, strategiansa, tulevat kasvusuunnitelmansa sekä pitkän aikavälin tavoitteensa. Median edustajat, analyytikot ja sijoittajat ovat tervetulleita lanseeraustilaisuuteen, joka järjestetään tiistaina 27.11.2018 klo 9 alkaen Ravintola Savoyssa, osoitteessa Eteläesplanadi 14, 00130 Helsinki.
Raumalla ravintola Sinisoihtu lopettaa toimintansa osana Restamaxin kannattavuusohjelmaa9.11.2018 14:00:00 EET | Tiedote
Restamax Oyj:llä on parhaillaan käynnissä lyhyen aikavälin kannattavuusohjelma, joka keskittyy yhtiön yksikköportfolion saneeraukseen. Ravintolat, joiden kannattavuus ei täytä yhtiön tavoitetasoa ja joilla ei nähdä riittävän hyviä olosuhteita vuokrasopimuksen ja konseptin näkökulmasta, on myyty tai lopetettu. Yksi saneeratuista ravintoloista on raumalainen Sinisoihtu, jonka liiketoiminnan Restamaxin tytäryhtiö Bistromax Oy osti keväällä 2017. Sinisoihtu lopettaa toimintansa 22.12.2018. Vuokranantajan kanssa tehdyn sopimuksen mukaan Sinisoihdun liiketilat poistetaan kokonaan ravintolakäytöstä ja tilalle etsitään muuta liiketoimintaa. Restamax aloitti ravintolaportfolion saneerauksen vuoden kolmannella kvartaalilla ja se saatetaan loppuun vuoden 2018 loppuun mennessä. Jakelu: STT Info Keskeiset tiedotusvälineet www.restamax.fi
Mediakutsu, muistutus: Restamaxin tulosinfo tiistaina 6.11. klo 10 Ravintola Palacessa26.10.2018 09:00:00 EEST | Kutsu
Restamax Oyj julkistaa osavuosikatsauksensa ajalta 1.1.–30.9.2018. Median edustajat ovat tervetulleita tulosinfoon, joka järjestetään tiistaina 6.11.2018 klo 10 Ravintola Palacessa, osoitteessa Eteläranta 10, 00130 Helsinki.
Kesän päättäjäisiä vietetään ensi viikon lauantaina – tänä vuonna Mustalahden Venetsialaisissa ohjelmaa myös lapsille14.8.2018 09:00:00 EEST | Tiedote
Mustalahden kesäohjelma huipentuu tuttuun tapaan tunnelmallisiin Venetsialaisiin lauantaina 25.8. Päivällä perheen pienimpiä viihdyttää mm. Riesa Pelle ja illan hämärtyessä lavan ottavat haltuun Jerkka Virtanen, Alabama House Band sekä Olli Lindholm.