Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

18 vuotta täyttäneet saavat koronarokotuksen kolmannen annoksen ilman ajanvarausta kaikilta rokotuspisteiltä

Jaa

18 vuotta täyttäneet helsinkiläiset saavat nyt koronarokotuksen kolmannen annoksen ilman ajanvarausta kaikilta rokotuspisteiltä. Perusterveet 18–59-vuotiaat voivat saada kolmannen annoksen, kun vähintään 4 kuukautta on kulunut toisesta annoksesta.

Katso kaikki rokotuspisteet ja niiden aukiolot osoitteessa hel.fi/rokotukseen. Rokotuksen saa näyttämällä henkilö- tai Kela-korttia rokotuspisteellä.

”Haluamme varmistaa, että kaikki täysikäiset saavat kolmannen annoksen mahdollisimman nopeasti. Nyt kun meillä on riittävästi rokottajia kaikilla rokotuspisteillä, voimme tarjota kolmansia annoksia ilman ajanvarausta kaikille”, terveysasemien johtajalääkäri Timo Lukkarinen toteaa.

Ajan kolmanteen rokoteannokseen voi myös varata

Nopeimmin ajan voi varata osoitteessa koronarokotusaika.fi. Ajan voi myös varata soittamalla p. 09 310 46300 (arkisin klo 8-16).

Mikäli jo varatun rokotusajan haluaa aikaistaa, sen voi tehdä perumalla ajan ja varaamalla uuden osoitteessa koronarokotusaika.fi.

Lisätietoa

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jaana Juutilainen-Saari
viestintäpäällikkö
jaana.juutilainen-saari@hel.fi
p. 09 310 42240

Markus Snellman
viestintäasiantuntija
markus.snellman@hel.fi
p. 09 310 42619

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Toinen linja 4A
PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sote

Sosiaali- ja terveystoimi - hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta helsinkiläisille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme