Kauppakeskus Mylly Oy

20 vuotta täyttävä Kauppakeskus Mylly ehostaa julkisivuaan – liikenteen poikkeusjärjestelyt jatkuvat lokakuulle 

Jaa
Kauppakeskus Myllyn tornissa olevat turbiinit saivat uuden värin, mainoskyltit uudistuvat, betonirakenteita korjataan ja julkisivu verhoillaan uudelleen. Varsinais-Suomen ykköskauppakeskus saavuttaa kohta kahdenkymmenen vuoden iän. Myllyä puetaan parhaillaan juhla-asuun.

Myllyn syntymäpäiviä juhlitaan lokakuussa. Siihen asti kauppakeskuksen parkkihallissa ja ylätasanteen paikoitusalueilla joudutaan liikkumaan poikkeuksellisia reittejä. Esimerkiksi parkkihallin läpi kulkevan Myllykadun liikennettä ohjataan ajoittain liikennevaloilla ja toinen kaista on pois käytöstä.  

Myllyn kiinteistöpalvelupäällikkö Mikko Rantanen suosittelee, että parkkihallin läpiajoa vältettäisiin. Koska toinen kaista on nosturityön vuoksi pois käytöstä, Myllykadun ajorata on ajoittain ruuhkainen. 

– Jos ei halua jonotella Myllykadulla, kannattaa nousta kakkos- ja kolmostasanteen parkkialueille talon päädyistä. Parkkitilaa riittää remontista huolimatta, hän vakuuttaa. 

Bussipysäkeissä ja latauspisteissä väliaikaisia muutoksia 

Remontti on vaikuttanut myös bussiliikenteeseen ja bussipysäkkien sijoitteluun. Myllystä Puutorin suuntaan lähtevien bussien pysäkki on siirtynyt noin 100 metriä, ja kulku molemmille pysäkeille muuttunut. Uusille kulkureiteille on opasteet esimerkiksi Myllyntorin ovilta. Samoin bussipysäkkien läheisyydessä olevat sähköautojen latauspaikat on poistettu käytöstä remontin ajaksi.  
 
Muutostyöt saadaan suurimmalta osin päätökseen syksyn aikana. Pääosa liikenteeseen liittyvistä poikkeusjärjestelyistä poistuu lokakuun puoliväliin mennessä. 

 – Asiakkaat ovat olleet ymmärtäväisiä remontin aiheuttamien haittojen suhteen. Kiitos kaikille kärsivällisyydestä, sillä nyt voimme jo hyvällä syyllä sanoa, että loppu häämöttää. Lopputuloksena on entistä ehompi Mylly, jossa asiointi on entistä sujuvampaa ja miellyttävämpää, Mikko Rantanen lupaa.

Liitteen kuvateksti: 

Kauppakeskus Myllyn liikenteen poikkeusjärjestelyt  

Myllykadun liikennettä ohjataan liikennevaloin ja toinen kaista on ajoittain pois käytöstä. Remontin aikana läpiajoa suositellaan välttämään kääntymällä parkkitalon päädyistä ylempiin kerroksiin. 

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Kauppakeskus Mylly Oy
Kauppakeskus Mylly Oy
Myllynkatu 1
21280 Raisio

02 332 3000http://www.kauppakeskusmylly.fi

Varsinais-Suomen suurin Kauppakeskus Mylly palvelee liki kuutta miljoonaa kävijää vuosittain. Raisiossa sijaitsevan Myllyn lähes 150 liikkeen ja palvelun kokonaismyynti oli lähes 210 miljoonaa euroa vuonna 2020. 
www.kauppakeskusmylly.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kauppakeskus Mylly Oy

Ensimmäisenä Varsinais-Suomessa: Kolme muodin kuuminta brändiä avaa Kauppakeskus Myllyssä – ”Myllyssä on vetovoimaa”15.2.2023 07:55:00 EET | Tiedote

Maailmanlaajuisesti suositut ja tunnetut muotibrändit Sinsay, Cropp ja House ovat tuorein lisä Kauppakeskus Myllyn myymälävalikoimaan. Kesällä avautuvat liikkeet ovat brändien ensimmäiset myymälät koko Varsinais-Suomessa. Uudet liikkeet nostavat Myllyn käyttöasteen peräti 97 prosenttiin. Brändimyymälöihin tullaan palkkaamaan 35–40 työntekijää.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme