Liuttu Logistiikka Oy

NIMITYSUUTINEN: LIUTTU LOGISTIIKKA OY ON NIMITTÄNYT TOMMI RANNISTON TOIMITUSJOHTAJAKSI

Jaa
Mediatiedote/Julkaisuvapaa: 1.12.2014. Tommi Rannisto (s. 1981), KTK, on työskennellyt Liuttu Logistiikka Oy:n palveluksessa kymmenen vuotta ja toiminut viimeksi yhtiön talousjohtajana. Hän aloittaa uudessa tehtävässään positiivisin ja kunnianhimoisin mielin.
Tommi Rannisto
Tommi Rannisto

- Liuttu Logistiikka Oy on viime vuosina kasvanut hyvin voimakkaasti ja tehtäväni on jatkaa tätä menestyksekästä suuntaa myös tulevina vuosina. Olen ollut yhtiön toiminnassa mukana kymmenen vuotta ja nähnyt yhtiön etenemisen vaihe vaiheelta. Haluan vahvistaa Liutun mainetta ensiluokkaisena alan toimijana ja edelläkävijänä entisestään, Rannisto sanoo.

Ranniston päämääränä on lisätä palvelutarjontaa ja kasvattaa hallitusti yhtiötä. Hänen mukaansa tämän perustana on kuitenkin hyvinvoiva ja sitoutunut henkilöstö.

- Kun työntekijät voivat hyvin, se välittyy myös asiakkaalle. Haluan johtaa motivoiden ja positiivisella otteella, Rannisto kommentoi.

Rannisto aloittaa uudessa tehtävässään 1.12.2014.

Lisätietoja antavat:

Tommi Rannisto, Liuttu Logistiikka Oy:n toimitusjohtaja (alk. 1.12.2014), p. +358 40 567 5810

Jussi Kuortti, Liuttu Logistiikka Oy:n hallituksen puheenjohtaja, p. +358 400 231 947

Liuttu Logistiikka Oy on suomalaisen perheyritystaustan omaava täyden palvelun logistiikkatalo, jonka juuret ovat 1960-luvulla. Yhtiön toiminta kattaa yritysten edustus- ja tilausajot, henkilö- ja ryhmäkuljetukset, tavarakuljetukset ja muut logistiikkapalvelut. Pääasiallisena toimintaympäristönä ovat Tampere ja sen ympäryskunnat. Liuttu Logistiikka Oy:n liiketoiminnan kulmakivinä ovat vahva logistinen osaaminen ja vuosien aikana hankittu asiakasluottamus. Yhtiön korkealaatuista palvelukulttuuria ohjaavat asiakaslähtöisyys, joustavuus ja täsmällisyys. Liuttu Logistiikka Oy:n palveluksessa työskentelee noin 130 henkilöä ja sen liikevaihtoennuste vuodelle 2014 on 5,75 miljoonaa euroa.

Kuvat

Tommi Rannisto
Tommi Rannisto
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Liuttu Logistiikka Oy on suomalaisen perheyritystaustan omaava täyden palvelun logistiikkatalo, jonka juuret ovat 1960-luvulla. Yhtiön toiminta kattaa yritysten edustus- ja tilausajot, henkilö- ja ryhmäkuljetukset, tavarakuljetukset ja muut logistiikkapalvelut. Pääasiallisena toimintaympäristönä ovat Tampere ja sen ympäryskunnat. Liuttu Logistiikka Oy:n liiketoiminnan kulmakivinä ovat vahva logistinen osaaminen ja vuosien aikana hankittu asiakasluottamus. Yhtiön korkealaatuista palvelukulttuuria ohjaavat asiakaslähtöisyys, joustavuus ja täsmällisyys. Liuttu Logistiikka Oy:n palveluksessa työskentelee 170 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2016 oli 7,0 miljoonaa euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Liuttu Logistiikka Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye