SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

3+1 Päivää -kampanjaa pidennetään viikolla suuren kysynnän vuoksi

Jaa

Sokos-tavaratalojen sekä kauneuden ja hyvinvoinnin Emotion-erikoisliikkeiden 3+1-päivää-kampanjaa pidennetään viikolla suuren kysynnän vuoksi. Kampanja järjestetään ensi kertaa vain verkkokaupassa, jonka myynti on ollut jopa 10-kertaista edelliseen vuoteen verrattuna.

– Veimme kampanjan koronavirustilanteen vuoksi pikavauhdilla kokonaan verkkoon. Myynti on ollut jopa 10-kertaista viime syksyn kampanjan aloitukseen nähden, sanoo SOK tavaratalo- ja erikoisliikekaupan kehitysjohtaja Päivi Juntunen.

Suuren suosion vuoksi kampanjaa päätettiin nyt jatkaa viikolla eteenpäin sunnuntaihin 29.3. asti.

Miesten pukeutumisessa myyntipiikki

Kaikissa tuoteryhmissä on ollut kysyntää.

– Miehet ovat selkeästi innostuneet verkko-ostoksille, sillä miesten pukeutumisessa oli huomattava myyntipiikki heti kampanjan alkaessa viime keskiviikkona, Juntunen kertoo.

–  3+1 Päivää on ehdottomasti odotetuin ja tykätyin kampanjamme. Kampanjan suosioon vaikuttivat kotioloihin jääminen poikkeuksellisessa tilanteessa ja etujen saatavuus vain verkossa. Verkkokauppa tuo Sokoksen ja Emotionin valikoiman myös paikkakunnille, jossa ei ole kivijalkamyymälää.

– Verkkokaupan teknistä valmiutta parannettiin ja valikoimanäkyvyyttä lisättiin, jotta ostokokemus olisi mahdollisimman hyvä. Siirtämällä kampanjan tavarataloista ja myymälöistä verkkoon halusimme omalta osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä, toteaa Juntunen.

Tavarataloihin ja myymälöihin hankittuja tuote-eriä voidaan nyt toimittaa verkkokaupan asiakkaille Sipoon logistiikkakeskuksesta. Myymälöiden henkilökuntaa on siirtynyt logistiikkakeskukseen auttamaan, verkkokaupan asiakaspalveluun on tullut osaajia monista eri tehtävistä ja it-ammattilaiset ovat nostaneet verkkokaupan lisävalmiutta vauhdilla.

– On todella hienoa nähdä, miten koko sitoutunut henkilökuntamme on heittäytynyt uusiin tehtäviin lennosta, kiittelee Juntunen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Päivi Juntunen, SOK tavaratalo- ja erikoisliikekaupan kehitysjohtaja, paivi.juntunen(at)sok.fi, puh. 010 768 1023

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

http://www.s-ryhma.fi

Sokos
Sokos on muodin ja kauneuden tavarataloketju, joka auttaa asiakasta löytämään oman tyylinsä. Sokos-ketjuun kuuluu verkkokauppa sekä 20 monipuolista tavarataloa, jotka sijaitsevat maamme suurimpien kaupunkien ydinkeskustoissa. Ensimmäinen Sokos-tavaratalo avattiin Helsingissä olympiavuonna 1952. Kotimainen asiakasomistajien omistama Sokos on osa S-ryhmää. www.sokos.fi 

 

Emotion
Tänä vuonna 20 vuotta täyttävä Emotion-ketju on kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliike, joka tarjoaa laajan valikoiman kosmetiikan huippumerkkejä, tuoksuja, hiustenhoitotuotteita, päivittäiskosmetiikka, koruja sekä terveystuotteita. Osassa myymälöitä valikoimiin kuuluvat myös alusasut ja sukat. Ketjuun kuuluu 38 myymälää eri puolilla Suomea.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme