M-Files

M-Files nostettu jälleen Gartnerin tiedonhallintaraporttiin

Jaa
Suomalainen tiedonhallintaratkaisuja toimittava M-Files Oy on nostettu neljättä kertaa Gartnerin arvovaltaiseen tiedonhallintaa käsittelevään raporttiin. M-Files tarjoaa älykkään näkökulman tiedonhallintaan, jossa sisältöä ja tietoja hallitaan kontekstin sekä metatietojen avulla.

Gartner on listannut M-Filesin neljättä kertaa Magic Quadrant for Enterprise Content Management -raporttiin. Gartner arvioi raportissaan 20 tiedonhallinnan ohjelmistotoimittajaa.

Raportissa todetaan muun muassa, että tuote-erikoistuminen sekä alueelliset liiketoimintavaatimukset ovat lisänneet markkinoiden pirstaloitumista. Tämän myötä alansa parhaat sekä paikalliset toimijat ovat onnistuneet haastamaan ison kokoluokan kansainväliset toimijat. Yhden toimittajan kautta tulevat suuren mittakaavan käyttöönotot läpi koko organisaation ovat jääneet taka-alalle, kun liiketoimintakohtaiset ratkaisut, uudet sisältötyypit sekä SaaS-työkalujen kasvava joukko ovat nousseet esille. Gartnerin mukaan vuoteen 2018 mennessä 50 prosenttia yrityksistä hallitsee tietojaan käyttämällä hybridimallista arkkitehtuuria.

"Olemme erittäin otettuja siitä, että Gartner on nostanut M-Filesin neljättä kertaa tähän merkittävään tiedonhallinnan raporttiin. Tämä on todistus siitä, että olemme onnistuneet tarjoamaan kilpailukykyisiä ratkaisuja organisaatioille ympäri maailmaa. Meillä on ainutlaatuinen metatietopohjainen tiedonhallintateknologia, jonka avulla yritykset saavuttavat dramaattisia etuja liiketoiminnassaan. Nopeat käyttöönotot, uusi tehokkaampi tapa hallita tietoa ja ennen kaikkea tyytyväiset loppukäyttäjät ovat vauhdittaneet kasvuamme johtavana tiedonhallinnan toimittajana", toteaa M-Files Oy:n toimitusjohtaja Miika Mäkitalo.

Viime keväänä toteutetun asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella 98 % M-Filesin loppukäyttäjistä toteaa M-Filesin tehostavan tiedon löytämistä.

"Haluamme muuttaa sen, miten maailma hallitsee tietoa. Useiden markkinatutkimuslaitosten merkittävät noteeraukset ovat osoitus siitä, että olemme oikealla tiellä ja että M-Filesin asema on maailmanlaajuisesti vahva. Erityisen tärkeää meille on tietenkin, että asiakkaat valitsevat M-Filesin. Liikevaihtomme kasvoi viime vuonna 76 %, mikä on noin 12 kertaa globaalin markkinan kasvua vauhdikkaampaa", jatkaa Mäkitalo.

Vahvan kotimaisen kysynnän lisäksi kasvun taustalla on voimakas yli kaksinkertaistunut myynti Yhdysvalloissa ja Aasia-Tyynenmeren alueella. Pilvipalveluiden myynti kasvoi yli 70 prosenttia vuonna 2014 edelliseen vuoteen verrattuna.

M-Files sai 2015 Millennium-kunnianosoituksen Tekniikan Akatemialta. Merkittävä kunnianosoitus myönnettiin M-Filesille uraauurtavasta kehitystyöstä big datan sovellusalueella sekä huomattavista saavutuksista kansainvälisenä kasvuyrityksenä.

Lue Gartnerin "2015 Magic Quadrant for Enterprise Content Management" -raportti
kokonaisuudessaan.

Tietoja Gartnerin raporteista

Gartner ei mainosta mitään tutkimusjulkaisuissaan mainitsemaansa toimittajaa, tuotetta tai palvelua eikä kehota teknologian käyttäjiä valitsemaan vain parhaita arvosteluja tai muita tunnustuksia saaneita toimittajia. Gartnerin tutkimusjulkaisut sisältävät Gartnerin tutkimusorganisaation mielipiteitä, eikä niitä voi pitää tosina väittäminä. Gartner ei anna mitään suoria tai epäsuoria takuita koskien tätä tutkimusta, mukaan lukien takuut kaupallisesta hyödynnettävyydestä tai sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen.

(Gartner “Magic Quadrant for Enterprise Content Management” by Hanns Koehler-Kruener, Kenneth Chin, Karen A. Hobert, October 21, 2015.)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

M-Files
M-Files
Hermiankatu 1 B
33720 Tampere

(03) 3138 7500https://www.m-files.com/fi
M-Files tarjoaa älykkäitä ja tehokkaita ratkaisuja tiedonhallintaan, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä kilpailuetuja liiketoimintaansa. M-Files-ohjelmistot edustavat uutta lähestymistapaa tiedonhallintaan, jossa tietoa hallitaan sisällön, kontekstin ja metatietojen avulla. Tämän ansiosta käyttäjät löytävät nopeasti oikean tiedon milloin tahansa missä tahansa ja millä laitteella tahansa. M-Filesia voidaan käyttää pilvessä, omassa konesalissa tai näiden yhdistelmänä (hybridi). Tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesia parantaakseen tietotyön laatua ja tuottavuutta sekä täyttääkseen tiedonhallintaan liittyviä standardeja ja vaatimuksia. M-Files on käytössä yli 1 000 organisaatiossa Suomessa. Asiakkaita ovat muun muassa SSAB, Gasum, Caverion, SAS, Kemira, Patria ja Securitas. Vuonna 2014 yrityksen liikevaihto kasvoi 76 prosenttia ja henkilöstömäärä 40 prosenttia. Yhtiön toimipisteet sijaitsevat Suomessa, USA:ssa, Isossa-Britanniassa ja Ruotsissa. Lisätietoja tuotteesta ja yrityksestä: www.m-files.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta M-Files

M-Files julkisti tietotyön automaatiota ja tekoälyn kehitystä koskevat ennusteensa vuodelle 2024 – “Sovellusten integraatioista ja tietojen kuratoinnista tulee välttämätöntä”22.12.2023 08:00:00 EET | Tiedote

Tietotyön automaation markkinajohtaja M-Files ennakoi katsauksessaan tietotyön tulevan vuoden kehitystä ja tekoälyn työhön tuomia murroksia. Yhtiö perustaja ja toimitusjohtaja Antti Nivala näkee tekoälyn nousevan yritysten arjessa ensi vuonna entistä keskeisempään rooliin, mutta kohtaavan myös haasteita. Vuoden keskeisin kysymys tulee olemaan siinä, miten yritykset pystyvät kuratoimaan tekoälylle ohjattua tietoa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye