

Jyväskylän uusi Passion Food & Bar juhli avajaisiaan perjantaina

Jyväskylän Passion Food & Barissa vietettiin avajaisia yllätysesiintyjä Reino Nordinin johdolla viime perjantaina. Uusi ravintola jakaantuu selkeästi kahteen osaan, jotka ovat niin tyylillisesti kuin tarjontansa puolesta virkistävän erilaiset. Ruokapuoli on hillitty, lämmintunnelmainen ja tyylikäs kokonaisuus. Tikityylinen baaripuoli lainelautoineen ja palmuineen taas tiivistää onnistuneen kesän ainekset: hauskanpidon, hyvän ruuan ja värikkäät drinkit. Myös juomalista mukailee teemaa rennoilla cocktaileilla ja kuplivilla kuohuviineillä.
Ravintolapäällikkö Juuso Puustisen mukaan uudistuksessa oli tärkeää säilyttää molempien ravintoloiden parhaat ominaisuudet.
- Ruokapuolen listasta haluttiin tehdä kattava ja monipuolinen. Meiltä löytyy niin salaatteja, täytettyjä leipiä, burgereita, burritoja, wok- ja pannuannoksia, wingsejä kuin esimerkiksi paistettua lohta ja porsaankylkeä. Jälkkäreiden puolelta uskon itse tuunattavien vohveleiden ja Banana split towerin nousevan suosikeiksi. Arkisin tarjoiltava lounas on entiselle Foodille uskollinen – se oli suosittu ja halusimme ehdottomasti sisällyttää sen myös uuteen Passioniin, Puustinen kertoo.
Baarin puolella löysätään paidankaulusta ja rentoudutaan urheilun ääressä.
- Remontin myötä näytöt ja äänentoisto on pelien katsomista varten hiottu viimeisen päälle kuntoon. Ja nälän yllättäessä erilliseltä snack-listalta löytyy wingsejä, nachoja, sipulirenkaita ja muuta fingerfoodia, hän jatkaa.
Tältä brunssilta ei lähdetä nälkäisenä
Merkittävänä uutuutena on Passionin sunnuntaibrunssi, missä pöydät notkuvat croissanteista, erilaisista leikkeleistä, wingseistä, tuoreista kasviksista ja tapas-tyylisistä pikkunaposteltavista, houkuttelevia jälkiruokia unohtamatta.
- Brunssimme tarjoiltiin eilen ensimmäisen kerran ja vastaanotto oli erittäin positiivinen. Laadukkaiden raaka-aineiden lisäksi myös tunnelmaan on panostettu: sunnuntaisin paikalla on aina DJ soittamassa, Puustinen summaa.
Sunnuntaibrunssi tarjoillaan kello 12–16. Passion Food & Barin kohderyhmänä ovat nuoret aikuiset. Ravintola tuli omana tytäryhtiönään osaksi Restamax Oyj -konsernia. Uuden yhtiön osakkaana on aloittanut Jouko Sipponen. Kuvat: Passion Food & Bar.
Passion Food & Bar, Jyväskylä
Kauppalaispiha 3
Ikäraja K-18
Lisätiedot:
Juuso Puustinen, ravintolapäällikkö, Passion Food & Bar, puh. +358 45 633 5901
Tero Lahtinen, linjajohtaja, Restamax Oyj, puh. +358 400 759 399
Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi
www.ravintola.fi
Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. August von Trappe, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy's Diner, Stefan's Steakhouse sekä Galaxie- ja Space Bowling & Billiards -viihdekeskukset. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee sesongista riippuen 900-1100 henkilöä, vuoden 2014 liikevaihto oli 86,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 12,0 miljoonaa euroa.
Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi
Avainsanat
Kuvat





Linkit
Tietoja julkaisijasta
Postiosoite: Hatanpään valtatie 1 B (Käyntiosoite: Verkatehtaankatu 2)
33100 TAMPERE
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Restamax Oyj
Restamaxista NoHo Partners – Uusia avauksia Pohjois-Eurooppaan ja tavoitteena yli 600 miljoonan euron liikevaihto27.11.2018 08:00:00 EET | Tiedote
Restamax Oyj muuttaa nimensä NoHo Partners Oyj:ksi. NoHo Partners syntyy sanoista Nordic Hospitality Partners, jotka viestivät yhtiön vahvuuksista ja identiteetistä entistä paremmin. Yhtiö on samalla päivittänyt strategiansa ja keskipitkän aikavälin tavoitteensa ja tavoittelee yli 600 miljoonan euron liikevaihtoa vuoden 2021 loppuun mennessä.
Restamaxin uuden nimen ja strategian lanseeraustilaisuus tiistaina 27.11. klo 9 Ravintola Savoyssa12.11.2018 15:15:00 EET | Kutsu
Restamax Oyj julkistaa uuden nimensä, strategiansa, tulevat kasvusuunnitelmansa sekä pitkän aikavälin tavoitteensa. Median edustajat, analyytikot ja sijoittajat ovat tervetulleita lanseeraustilaisuuteen, joka järjestetään tiistaina 27.11.2018 klo 9 alkaen Ravintola Savoyssa, osoitteessa Eteläesplanadi 14, 00130 Helsinki.
Raumalla ravintola Sinisoihtu lopettaa toimintansa osana Restamaxin kannattavuusohjelmaa9.11.2018 14:00:00 EET | Tiedote
Restamax Oyj:llä on parhaillaan käynnissä lyhyen aikavälin kannattavuusohjelma, joka keskittyy yhtiön yksikköportfolion saneeraukseen. Ravintolat, joiden kannattavuus ei täytä yhtiön tavoitetasoa ja joilla ei nähdä riittävän hyviä olosuhteita vuokrasopimuksen ja konseptin näkökulmasta, on myyty tai lopetettu. Yksi saneeratuista ravintoloista on raumalainen Sinisoihtu, jonka liiketoiminnan Restamaxin tytäryhtiö Bistromax Oy osti keväällä 2017. Sinisoihtu lopettaa toimintansa 22.12.2018. Vuokranantajan kanssa tehdyn sopimuksen mukaan Sinisoihdun liiketilat poistetaan kokonaan ravintolakäytöstä ja tilalle etsitään muuta liiketoimintaa. Restamax aloitti ravintolaportfolion saneerauksen vuoden kolmannella kvartaalilla ja se saatetaan loppuun vuoden 2018 loppuun mennessä. Jakelu: STT Info Keskeiset tiedotusvälineet www.restamax.fi
Mediakutsu, muistutus: Restamaxin tulosinfo tiistaina 6.11. klo 10 Ravintola Palacessa26.10.2018 09:00:00 EEST | Kutsu
Restamax Oyj julkistaa osavuosikatsauksensa ajalta 1.1.–30.9.2018. Median edustajat ovat tervetulleita tulosinfoon, joka järjestetään tiistaina 6.11.2018 klo 10 Ravintola Palacessa, osoitteessa Eteläranta 10, 00130 Helsinki.
Kesän päättäjäisiä vietetään ensi viikon lauantaina – tänä vuonna Mustalahden Venetsialaisissa ohjelmaa myös lapsille14.8.2018 09:00:00 EEST | Tiedote
Mustalahden kesäohjelma huipentuu tuttuun tapaan tunnelmallisiin Venetsialaisiin lauantaina 25.8. Päivällä perheen pienimpiä viihdyttää mm. Riesa Pelle ja illan hämärtyessä lavan ottavat haltuun Jerkka Virtanen, Alabama House Band sekä Olli Lindholm.