


Bodega Salud uudistaa tarjontaansa – kaupungin paras on nyt entistäkin parempi

Tunnustusta ulkomaita myöten kerännyt tamperelaisravintola Bodega Salud tunnetaan niin eksoottisia makuja tarjoavasta ruokalistastaan kuin laadukkaista pihveistään. Pidetty ravintola satsaa vastaisuudessa entistä enemmän siihen, että lautasella lepäävä pihvi on ehtaa kotimaista laatua ja peräisin parhaasta rotukarjasta.
- Kotimaisuus ja vastuulliset valinnat tulevat näkymään Saludin tarjonnassa entistäkin vahvemmin. Ruokalistaa on uudistettu perinteitä kumartaen, valikoimaa on laajennettu ja raaka-aineisiin panostettu, kertoo Restamaxin linjajohtaja Eero Aho.
Entistäkin mureampaa laatulihaa lautasille
Salud aloittaa yhteistyön Lihatukku Harri Tammisen kanssa. Vuonna 1994 perustettu perheyritys on erikoistunut kotimaisen laatulihan leikkaamiseen. Tammisen sopimuskasvattajatiloilla karjan hyvinvointi on huomioitu niin liikkumatilan, ravinnon kuin eläinten välisen kanssakäymisen suhteen.
- Meillä suurin osa työvaiheista tehdään käsityönä. Kaikki pihvimme leikataan käsin, ja ne käyvät vaa’an päällä yksitellen. Maun ja laadun takuuna on, että kaikki fileet mureutetaan ennen leikkuuta mureutusvarastossamme, kertoo Tammisen myyntipäällikkö Petri Huhta.
Suomessa kasvatettavista naudoista vain noin 10 % on rotukarjaa. Sen liha on tunnettu mureudestaan, mehukkuudestaan ja herkullisesta maustaan. Jatkossa kaikki Saludin sisäfileetuotteet, mukaan lukien maankuulu pippuripihvi, tulevat Tammisen rotukasvattajatiloilta.
- Kaikki lihamme ovat peräisin pihvikarjasta, joka on kasvatettu syötäväksi. Meille eettisyys ei ole pelkkä mainoslause, vaan me myös noudatamme sitä ja vaadimme toimittajiltamme samoja arvoja. Lihojemme jäljitettävyys on omaa luokkaansa. Tarjoilija pystyy kertomaan asiakkaalle liharodun ja miltä tilalta se on lähtöisin, Huhta toteaa.
Tamminen on tehnyt yhteistyötä Restamaxin kanssa aiemminkin. Muun muassa Särkänniemen ja Linnanmäen Midhillien rotuburgereiden liha on Tammiselta peräisin.
- Restamax on meille täydellinen kumppani, sillä arvostamme laatua, kotimaisuutta ja lihan grillausvalmistustapaa. Saludissa yhdistyvät nämä kaikki elementit, ja siksi tuotteidemme saaminen maineikkaan ravintolan listalle on meille ilo ja kunnia, Huhta ylistää.
Uusi menu, uudet konkarit
Espanjalaisia makuja suomalaisittain tarjoileva Bodega Salud perustettiin vuonna 1974. Siihen aikaan hämmästystä aiheuttivat muun muassa paella ja tuoreista kasviksista ja hedelmistä koottu salaattipöytä.
- Suositun salaattipöydän tarjontaa on lisätty ennestään, ja se pitää jatkossa sisällään enemmän variaatioita. Vihreitä valintoja, hedelmiä, salaatteja, pähkinöitä ja juustoja, kertoo Saludin ravintolapäällikkönä aloittanut pitkänlinjan ravintolakonkari Mika Lintula.
Saludin pippuripihvi äänestettiin Suomen parhaaksi ravintolaruoaksi vuonna 2005. Pihviklassikon lisäksi Salud on hurmannut kävijänsä erikoisuuksillaan, kuten alligaattorin, biisonin, emun ja strutsin lihalla.
- Vuosien varrella suosituiksi muodostuneet klassikkoannokset, kuten rosvopaisti ja valkosipulihärkä, tulevat olemaan uudistuneessa menussa isossa roolissa. Kevään mittaan tulemme yllättämään vierailijamme myös erilaisilla teemamenuilla, Lintula raottaa tulevaa.
Saludin uutena keittiöpäällikkönä on aloittanut toinen pitkään alalla vaikuttanut tekijä Lasse Niemelä. Uudistunut menu on saatavilla 26.2. alkaen. Bodega Salud kuuluu ravintolayhtiö Restamaxin omistukseen.
Lisätietoja Tammisen rotukarjasta pdf-muodossa tämän tiedotteen liitteenä.
Lisätiedot:
Eero Aho, ruokaravintoloiden linjajohtaja, Restamax Oyj, puh. +358 40 823 6888
Mika Lintula, ravintolapäällikkö, Bodega Salud, puh. +358 50 462 9929
Petri Huhta, myyntipäällikkö, Lihatukku Harri Tamminen Oy, puh. +358 40 500 2633
Tero Oinonen, myynti- ja markkinointijohtaja, Lihatukku Harri Tamminen Oy, puh. +358 40 772 2720
Bodega Salud
Tuomiokirkonkatu 19, 33100 Tampere
Puh. +358 20 741 2121
www.salud.fi
Aukioloajat:
Ma–to 11–23
Pe 11–24
La 13–24
Su 13–21
Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan's Steakhouse, Viihdemaailma Ilona ja Classic American Diner. Restamax Oyj:n vuoden 2015 liikevaihto oli 113,6 miljoonaa euroa ja käyttökate 16,5 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee sesongista riippuen noin 1000 henkilöä. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstöpankissa on yli 3000 työntekijää.
Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi
Avainsanat
Kuvat






Liitteet
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Postiosoite: Hatanpään valtatie 1 B (Käyntiosoite: Verkatehtaankatu 2)
33100 TAMPERE
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Restamax Oyj
Restamaxista NoHo Partners – Uusia avauksia Pohjois-Eurooppaan ja tavoitteena yli 600 miljoonan euron liikevaihto27.11.2018 08:00:00 EET | Tiedote
Restamax Oyj muuttaa nimensä NoHo Partners Oyj:ksi. NoHo Partners syntyy sanoista Nordic Hospitality Partners, jotka viestivät yhtiön vahvuuksista ja identiteetistä entistä paremmin. Yhtiö on samalla päivittänyt strategiansa ja keskipitkän aikavälin tavoitteensa ja tavoittelee yli 600 miljoonan euron liikevaihtoa vuoden 2021 loppuun mennessä.
Restamaxin uuden nimen ja strategian lanseeraustilaisuus tiistaina 27.11. klo 9 Ravintola Savoyssa12.11.2018 15:15:00 EET | Kutsu
Restamax Oyj julkistaa uuden nimensä, strategiansa, tulevat kasvusuunnitelmansa sekä pitkän aikavälin tavoitteensa. Median edustajat, analyytikot ja sijoittajat ovat tervetulleita lanseeraustilaisuuteen, joka järjestetään tiistaina 27.11.2018 klo 9 alkaen Ravintola Savoyssa, osoitteessa Eteläesplanadi 14, 00130 Helsinki.
Raumalla ravintola Sinisoihtu lopettaa toimintansa osana Restamaxin kannattavuusohjelmaa9.11.2018 14:00:00 EET | Tiedote
Restamax Oyj:llä on parhaillaan käynnissä lyhyen aikavälin kannattavuusohjelma, joka keskittyy yhtiön yksikköportfolion saneeraukseen. Ravintolat, joiden kannattavuus ei täytä yhtiön tavoitetasoa ja joilla ei nähdä riittävän hyviä olosuhteita vuokrasopimuksen ja konseptin näkökulmasta, on myyty tai lopetettu. Yksi saneeratuista ravintoloista on raumalainen Sinisoihtu, jonka liiketoiminnan Restamaxin tytäryhtiö Bistromax Oy osti keväällä 2017. Sinisoihtu lopettaa toimintansa 22.12.2018. Vuokranantajan kanssa tehdyn sopimuksen mukaan Sinisoihdun liiketilat poistetaan kokonaan ravintolakäytöstä ja tilalle etsitään muuta liiketoimintaa. Restamax aloitti ravintolaportfolion saneerauksen vuoden kolmannella kvartaalilla ja se saatetaan loppuun vuoden 2018 loppuun mennessä. Jakelu: STT Info Keskeiset tiedotusvälineet www.restamax.fi
Mediakutsu, muistutus: Restamaxin tulosinfo tiistaina 6.11. klo 10 Ravintola Palacessa26.10.2018 09:00:00 EEST | Kutsu
Restamax Oyj julkistaa osavuosikatsauksensa ajalta 1.1.–30.9.2018. Median edustajat ovat tervetulleita tulosinfoon, joka järjestetään tiistaina 6.11.2018 klo 10 Ravintola Palacessa, osoitteessa Eteläranta 10, 00130 Helsinki.
Kesän päättäjäisiä vietetään ensi viikon lauantaina – tänä vuonna Mustalahden Venetsialaisissa ohjelmaa myös lapsille14.8.2018 09:00:00 EEST | Tiedote
Mustalahden kesäohjelma huipentuu tuttuun tapaan tunnelmallisiin Venetsialaisiin lauantaina 25.8. Päivällä perheen pienimpiä viihdyttää mm. Riesa Pelle ja illan hämärtyessä lavan ottavat haltuun Jerkka Virtanen, Alabama House Band sekä Olli Lindholm.