Sanoma Pro OySanoma Pro Oy

Oppi&ilon tuoteperheelle Design from Finland -tunnustus suomalaiseen muotoiluun ja suunnitteluun panostamisesta

Jaa
Suomalaisen Työn Liiton merkkitoimikunta on myöntänyt Oppi&ilon Summanmutikka-tuoteperheelle Design from Finland -merkin. Design from Finland -tunnustus myönnetään tuoteryhmälle, tuotteelle tai palvelulle, joka on muotoiltu tai suunniteltu Suomessa ja josta voidaan osoittaa, että muotoiluun on investoitu. Suositun Oppi&ilon Summanmutikka-tuotteiden pedagoginen sisällönsuunnittelu, pakkaussuunnittelu ja visuaalinen design ovat kaikki suomalaisten ammattilaisten käsialaa.

Oppi&ilo on lapsen tietoja ja taitoja monipuolisesti kehittävä tuotesarja. Tuotesarjan pelit ja puuhatuotteet on suunniteltu innostamaan lasta toiminnallisuuteen, kokeiluun ja oivaltamiseen. Tuotteiden parissa koetulla onnistumisen ilolla on positiivinen vaikutus lasten oppimiseen.  

Design from Finland -tunnus kertoo muotoilun alkuperästä ja korostaa suomalaisen aineettoman työn merkitystä Suomen menestymisen ja työllisyyden kannalta.

”Suomalainen pedagoginen osaaminen ja muotoiluosaaminen ovat molemmat maailman huippuluokkaa. Olemme ammentaneet näistä vahvuuksista ja luoneet lapsille sekä sisällöllisesti että ulkoasultaan korkealaatuisen tuotesarjan. Oppi&ilon Summanmutikan tuoteperhe on visuaalisesti mielenkiintoinen, värikäs, lämminhenkinen ja kiinnostaa niin poikia kuin tyttöjä,” kertoo liiketoimintapäällikkö Petra Talvio.

Sarjan kuvitusmaailman on luonut graafikko Ville Granroth. Tuotteiden kuvituksessa ja suunnittelussa on mukana useampia lahjakkaita graafikoita.

Lisätietoa Design from Finland tunnuksesta:
http://suomalainentyo.fi/yrityksille/design-from-finland/

Lisätietoa Oppi&ilo-sarjasta:
http://oppijailo.fi/

Lisätiedot:
Sanoma Pro Oy, Tuottaja Maarit Vaarnas, p. 0400-173 341, maarit.vaarnas@sanomapro.fi

Oppi&ilo on monipuolinen, tietoja ja taitoja kehittävä tuotesarja 0–12-vuotiaille lapsille. Tuotevalikoimaamme kuuluu eri aihepiireistä pelejä, puuhakirjoja, kirjoja, puuhakortteja sekä runsaasti tekemistä ja puuhaa verkossa (www.oppijailo.fi) sekä mobiilipelejä pienille. Tuotesarjaa myyvät kirjakaupat, tavaratalot ja marketit kautta maan sekä Oppi&ilo-verkkokauppa.

Sanoma Pro Oy on johtava oppimisen ja opetuksen ratkaisujen tarjoaja Suomessa ja edelläkävijä digitaalisten opetusratkaisujen kehittäjänä. Liiketoiminta koostuu oppimateriaaleista sekä Oppi&ilo-tuoteperheen tietoja ja taitoja kehittävistä tuotteista. Sanoma Pro Oy kuuluu Sanoma-konsernin Sanoma Learning -liiketoimintaryhmään.

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Sanoma Pro Oy
Sanoma Pro Oy
PL 104
00089 SANOMAT

http://www.sanomapro.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sanoma Pro Oy

Psykologi Leea Mattila: Kyky hoivata ja rakastaa riittää hyvään vanhemmuuteen24.4.2020 11:39:45 EEST | Tiedote

Oppi&ilo kysyi tunnetulta lastenpsykologi Leea Mattilalta mikä vauva-arjen vuorovaikutuksessa on tärkeintä. Vauva-arkea ei tarvitse suorittaa – ihan tavallinen arki riittää. Uuden äitiyspakkauksen Oppi&ilo-kirja Tuuti lullan lasta muistuttaa myös vanhempia tavallisen arjen ja läsnäolon riittävyydestä ja antaa helppoja arjessa toteutettavia vinkkejä vuorovaikutukseen vauvan kanssa.

Tervetuloa tutustumaan Sanoma Pron uuteen aapiseen, Ystävien aapiseen! Tilaisuudet Oulussa ja Turussa 18.11.13.11.2019 15:07:33 EET | Kutsu

Ystävien aapinen on uusi alkuopetuksen äidinkielen ja kirjallisuuden sarja, jossa yhdistyvät vankka pedagoginen osaaminen ja mukaansatempaava tarina, jonka on kirjoittanut palkittu kirjailija Anneli Kanto. Animaatiotyylisen kuvituksen on tehnyt animaatiostudio Brink Helsinki. Jyri Sariolan Ystävien aapiselle säveltämät kappaleet innostavat lukemisen opetteluun.

Tervetuloa tutustumaan Sanoma Pron uuteen aapiseen, Ystävien aapiseen! Tilaisuudet Oulussa ja Turussa 18.11.7.11.2019 16:39:12 EET | Kutsu

Ystävien aapinen on uusi alkuopetuksen äidinkielen ja kirjallisuuden sarja, jossa yhdistyvät vankka pedagoginen osaaminen ja mukaansatempaava tarina, jonka on kirjoittanut palkittu kirjailija Anneli Kanto. Animaatiotyylisen kuvituksen on tehnyt animaatiostudio Brink Helsinki. Jyri Sariolan Ystävien aapiselle säveltämät kappaleet innostavat lukemisen opetteluun.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye