Visit Naantali

Naantalin Röölä houkuttelee jälleen tapahtumillaan

Jaa
Naantalin Röölään on tehty talven ja kevään aikana kyläsuunnitelma kyläläisten, Varsinais-Suomen kylät ry:n sekä Naantalin kaupungin kanssa kylän kehittämiseksi ja elävöittämiseksi. Kesän tapahtumien lisäksi entisessä sillitehtaassa aletaan valmistaa shampanjaa, kun Brinkhall Sparkling aloittaa syksyllä kuohujuoman valmistuksen ja tuonnin. Uutta on myös Myllymuseon avaaminen silliperinnekeskus Dikselissä.

Röölässä on paljon kesäisiä tapahtumia

18.6 klo 10-16.00 Silli ja uussi peruni on koko kylän perinteinen tapahtuma,jossa jaetaan ilmaisia silli- ja peruna-annoksia niin kauan kuin syötävää riittää.

Perunat (500kg) lahjoittaa Osuuskunta Rymättylän Varhane, ja jotka keittää Patrik Qvarnström. Boy-sillit tapahtuman vieraille tarjoaa Orkla. Lisäksi syömisen nautintoa vauhdittaa mm. Tuula Amberlan duo, haitarin soitosta huolehtii Kaitsu ja Ella. Lapsille lumoavat keijut järjestävät omaa ohjelmaa Taikametsässä ja Sanavisassa tentataan rymättyläläisiä sanontoja perinnekirjan aineistosta. Meriteatteri laulaa otoksia kesän festivaalistaan ja Rymättylän teatteri esittää makupaloja kesän näytelmästä "Vähän vielä Vitikainen".

Myynnissä myös saariston kädentaitajien ja maataloustuottajien tuotteita.

Lisäksi Silliperinnekeskus Dikseli avoinna 10-16.00 ja Ravintola Röölänranta palvelee koko kesän.

Päivän juontajana on toimittaja Lassi Lähteenmäki.

Röölän oma, järjestyksessä toinen, postimerkki tulee myös myyntiin. 

http://roola.fi/Roolan_Kesa_2016/Silli_ja_uussi_peruni_2016.html

Merirosvot Röölän rannassa jälleen 16.7. klo 10-16.00 

Naantalin Teatterin Merirosvot lähtevät tänäkin kesänä liikkeelle ja hauskaa riittää; luvassa mm. aarteen etsintää - mitä löytyykään merirosvoilta ja mistä?

Lisäksi raisiolainen lastenmusabändi Rokki-Kukko duo hauskuuttaa lapsia.

Silliperinnekeskus Dikseli avoinna 10-15.00.

http://roola.fi/Roolan_Kesa_2016/Merirosvot_rannassa_2016.html

Meriteatterin festivaali 1.7-10.7.

Festivaaliyleisö pääsee tutustumaan Röölän sataman historiaan Silliperinnekeskus Dikselissä, joka on auki festivaalipäivinä arkisin klo 15-18, lauantaisin klo 12-14, sunnuntaisin klo 12-13 sekä aina esitysten välissä.

Tänä kesänä avataan myös Myllymuseo, joka kutsuu kävijänsä tutustumaan saaristolaismyllyn historiaan. Myllymuseoon ripustetaan myös Mystinen maisema –taidenäyttely. Näyttelyn on tuottanut Pirkanmaan läänintaiteilija Vesa Varrela ja se esittelee Janne Laineen taidegrafiikkatöitä

RööläJAZZ 20.8. klo19-02 Ravintola Röölänrannassa

Tuula Kuitunen & Evergreens. Salakapakan ja 30-luvun ajassa. Paras puku palkitaan!

27.8. Muinaistulien Yö Ravintola Röölänrannassa

Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy.

Heinä-ja elokuun tapahtumat päivittyvät koko ajan.

Lisätiedot:

Röölän  Kylätoimikunta

Tuula Kangaslampi

roola@roola.fi

puh. 044 974 8711

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Visit Naantali

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye