Maunula-talo

Maunula-talon avoin foorumi 18.8. Saunabaarissa

Jaa
Maunula-talon ensimmäinen avoin foorumi järjestetään torstaina 18.8. klo 18 Asukastalo Saunabaarissa, Metsäpurontie 25. Tilaisuudessa esitellään ja hyväksytään Maunula-talon toimintamalli, valitaan asukasedustajat (kolme varsinaista ja kolme varahenkilöä) talon neuvottelukuntaan ja avajaisviikon suunnitteluun sekä keskustellaan talon taustoista ja ideoidaan yhdessä tulevaa.
Maunulalaiset ovat olleet alusta asti mukana Maunula-talon suunnittelussa ja toteutuksessa.
Maunulalaiset ovat olleet alusta asti mukana Maunula-talon suunnittelussa ja toteutuksessa.

Asukasedustajaksi Maunula-talon neuvottelukuntaan voi asettua kuka tahansa. Ehdolle voi ilmoittautua etukäteen Maunula-talon facebook-sivun kautta osoitteessa facebook.com/maunulatalo tai paikan päällä Saunabaarissa.

Maunula-talon avoin foorumi järjestetään jatkossa kaksi kertaa vuodessa ja siellä tuodaan esiin ideoita ja keskustellaan taloon liittyvistä asioista. Lisäksi foorumissa valitaan edustajat talon neuvottelukuntaan. Yksi asukasedustaja tulee osallistumaan talon johtotiimiin.

Maunulan asukkaat ovat olleet mukana suunnittelemassa Maunula-taloa ja sen toimintaa yhdessä työväenopiston, kaupunginkirjaston ja nuorisoasiainkeskuksen sekä arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa. Talolla on uudenlainen, demokraattinen toimintamalli. Se otetaan käyttöön asukasfoorumissa 18.8.2016.

Käynnissä oleva osallistuva budjetointi on osa talon toimintaa. Äänestyksessä asukkaat pääsevät vaikuttamaan ensi kevään toimintaan valitsemalla kymmenestä parhaasta jo ideoidusta toimintaehdotuksesta viisi. Äänestys on avoinna 28.8.2016 saakka.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Emilia Palonen, Maunulan demokratiahanke, puh. 040 507 7198, epalonen@gmail.com
Mari Larkovirta, työväenopisto, tiedottaja, 09 310 88599, mari.larkovirta@hel.fi

Kuvat

Maunulalaiset ovat olleet alusta asti mukana Maunula-talon suunnittelussa ja toteutuksessa.
Maunulalaiset ovat olleet alusta asti mukana Maunula-talon suunnittelussa ja toteutuksessa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Maunula-talo
Metsäpurontie 4
00630 Helsinki

09 310 88554http://maunulatalo.fi/

Joulukuussa 2016 osoitteeseen Metsäpurontie 4 valmistuva Maunula-talo on suunnittelun alkuvaiheista lähtien ollut Helsingin työväenopiston, kaupunginkirjaston, nuorisoasiainkeskuksen ja Maunulan demokratiahankkeen sekä maunulalaisten yhteinen ponnistus. Talo tukee asukkaiden toivetta viihtyisästä keskustasta, jossa on hyvä asioida, opiskella ja harrastaa. Maunula-talon toimintamalli edistää alueen yhteisöllisyyttä, kotoutumista ja kansalaisaktiivisuutta. Talon virallista avajaisviikkoa vietetään 30.1.–5.2.2017.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Maunula-talo

Maunula-talo avaa ovensa jouluksi24.11.2016 16:15:08 EET | Tiedote

Maunula-talo avautuu kaikelle kansalle torstaina joulukuun 22. päivä klo 12. Taloon muuttavat Maunulan kirjasto, Maunulan nuorisotalo sekä työväenopisto. Asukkaat ovat olleet mukana suunnittelemassa taloa ja sen toimintoja alusta lähtien. Ovien avautuessa toimintansa aloittaa myös Maunula-talon kahvila, jota pyörittävät työkokeilussa olevat nuoret. Heidän ohjauksesta vastaa nuorisoasiainkeskus ja ammattikoulutuksesta Stadin ammattiopisto.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye