Docendo

50 vuotta täyttävä Herra Ylppö kokosi elämänohjeensa kirjaksi

Jaa
Rockmuusikko ja kuvataiteilija Herra Ylppö jakoi Instagramissa elämänohjeita, jotka kasvoivat nopeasti somehitiksi ja ilmiöksi. Nyt kaikki 101 elämänohjetta on kerätty tyylikkääksi kirjaksi, joka sisältää selitykset jokaiselle ohjeelle.
101 elämänohjetta julkaistaan Herra Ylpön täyttäessä 50 vuotta.
101 elämänohjetta julkaistaan Herra Ylpön täyttäessä 50 vuotta.

”Lukemalla tämän kirjan pelastat elämäsi. Sinusta tulee parempi ihminen. On myös mahdollisuus siihen, että sinulla on hauskaa.”
– Herra Ylppö, Tampereella 4.10.2022.

Herra Ylpön humoristinenkin kirja sisältää ihan oikeasti hyväksi havaittuja elämänohjeita. Ota yhteyttä mielenkiintoisiin ihmisiin. Älä usko self help -oppaita, jotka neuvovat sinua heräämään viideltä aamulla. Ajattele Lionel Messiä. Halaa lapsiasi ja sano heille, että rakastat heitä.

Kirjassa Ylppö avaa myös millaiset henkilökohtaiset tarinat ohjeiden taakse kätkeytyy.

Jokainen sivu on täynnä syvyyttä ja kirkkautta.
– Saku Tuominen, tietokirjailija
 

Herra Ylppö tuli tunnetuksi Maj Karma -yhtyeen laulajana, sanoittajana ja keulahahmona. Suuren yleisön tietoisuuteen hän ponnahti viimeistään vuonna 2020 osallistuttuaan Vain elämää -ohjelmaan. Herra Ylppö on taiteen monitaituri, jonka repertuaariin kuuluu musiikin ohella mm. taulujen, elokuvien ja musiikkivideoiden tekeminen ja nyt myös elämänviisauksien jakaminen kirjallisessa muodossa.

Herra Ylppö: 101 elämänohjetta (Docendo 2023), sidottu, 216 sivua.

Toimittaja, pyydä arvostelukappale ennakkoon
tiedotus@docendo.fi

Tiedotteen liitteet
Kuvaliitteiden alta Liitteet-kohdasta ladattavissa Herra Ylppö 50 vuotta CV.

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

101 elämänohjetta julkaistaan Herra Ylpön täyttäessä 50 vuotta.
101 elämänohjetta julkaistaan Herra Ylpön täyttäessä 50 vuotta.
Lataa
Lataa
Herra Ylppö. KUVA: Vesa Holmala
Herra Ylppö. KUVA: Vesa Holmala
Lataa

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Docendo
Docendo
Piippukatu 7 A 7
40100 JYVÄSKYLÄ

https://docendo.fi

Me rakastamme hyviä kirjoja sekä aitoja tarinoita. Maineemme perustuu korkeatasoisiin sekä kiinnostaviin teoksiin, joiden tekijöinä ovat parhaat kirjailijat ja asiantuntijat. Docendo kuuluu Werner Söderström Osakeyhtiöön.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Docendo

Martti J. Karin ja Antero Holmilan kirja kertoo, miksi Venäjä toimii niin kuin se toimii5.4.2023 02:00:00 EEST | Tiedote

On sanottu, ettei Venäjää voi ymmärtää järjellä. Väite ei pidä paikkaansa. Venäjän järjettömältäkin vaikuttavaa toimintaa voi ymmärtää, kun tietää maan johdon päätöksiin vaikuttavat tekijät. Suomalaisille Venäjän toimintalogiikan ymmärtäminen on elintärkeää. Kirjassa yleistajuisesti kerrottu Venäjän tarina alkaa 800-luvun lopulta ja kulkee tsaarien Venäjän sekä Neuvostoliiton ajan kautta aina Ukrainan sotaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme