Messukeskus

500 urheilijaa ja yli 4000 kiloa rautaa APCONissa

Jaa
Antti Mourujärvi osallistuu Strongman Champions Leaguen osakilpailuun APCONissa. Kuva: Strongman Champions League.
Antti Mourujärvi osallistuu Strongman Champions Leaguen osakilpailuun APCONissa. Kuva: Strongman Champions League.

Kisaamassa maailman vahvin lääkäri, oopperan klarinetisti ja hiekkapainin maailmanmestari

APCON 23.-25.8. Messukeskuksessa yhdistää fitness- ja fysiikkalajit yhdeksi isoksi festivaaliksi. Pohjoismaiden suurimmasta alan tapahtumasta löytyy yhteensä kahdeksan lajia, ja mukana on yhteensä noin 500 urheilijaa. Nuorimmat kilpailijat ovat alle 10-vuotiaita ja vanhin 92-vuotias. Eri voimailulajien kisoihin tuodaan rautaa yhteensä yli 4000 kiloa.

Menestyneitä urheilijoita APCONissa:

  • Maailman tämän hetken kaksi vahvinta miestä: Aivars Smaukstelis (Latvia) ja Mika Törrö (Suomi)
  • Pohjoismaiden menestynein crossfit-urheilija Lukas Högberg (Ruotsi)
  • Fitness-urheilijat Dennis Johansen (Norja) ja David Ouamba (Suomi)
  • Maailman kaikkien aikojen kovimman tuloksen -125 kg sarjassa tehnyt voimanostaja Zahir Khudayarov (Azerbaidžan)
  • Voimanoston maailmanmestari, ”Muscle Barbie” Julia Vins (Venäjä)
  • Kehonrakentaja Peter Molnar (Unkari)

Huippu-urheilijoiden joukosta löytyy kiinnostavia persoonia:

  • Maailman vahvin lääkäri, voimanostaja Anna Khudayarov
  • Kahvakuulaurheilija Jani Nurmenniemi on takavuosina voittanut myös mm. konttauksen Suomen mestaruuden ja hiekkapainin maailmanmestaruuden
  • Mika Törrö on maailman suurin strongman-kilpailija
  • kehonrakentaja Arto Vainio on siviiliammatiltaan Kansallisoopperan klarinetisti

APCONissa on yhteensä kahdeksan kilpailulajia. Street workout, strongman, CF throwdown, kahvakuulaurheilu, fitness- ja kehonrakennus sekä voima- ja painonnosto täyttävät kisa-areenat. APCONin yhteydessä järjestetään myös ensimmäinen sisätiloissa pidettävä ExtremeRun-kilpailu. Sen reitti on noin kilometrin mittainen, ja siinä on yhteensä kymmenen erilaista estettä, kuten verkkoeste, vesieste ja legendaariset ”Goljatin portaat”.

APCON järjestetään nyt ensimmäistä kertaa, mutta jatkossa siitä on luvassa jokavuotinen tapahtuma. APCONista vastaavat yhteistyössä Messukeskus sekä Active Physique Events Oy. Kilpailuiden käytännön järjestelyjä hoitavat lajiliitot.

Helsingin Messukeskuksessa järjestettävä APCON on avoinna 23.-25.elokuuta kaikkina päivinä perjantaista sunnuntaihin kello 10.00–18.00.

APCON:

https://activephysiqueconvention.com

https://apconfinland.messukeskus.com

Lehdistökuvat: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/APCON+Finland

 

Lisätiedot medioille:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, p. 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

Tomi Lindblom, p. 040 528 8485, tomi.lindblom@visualmedia.fi

Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | 100.messukeskus.com

Avainsanat

Kuvat

Antti Mourujärvi osallistuu Strongman Champions Leaguen osakilpailuun APCONissa. Kuva: Strongman Champions League.
Antti Mourujärvi osallistuu Strongman Champions Leaguen osakilpailuun APCONissa. Kuva: Strongman Champions League.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Keskiviikkona 3.6. vietetään Kansainvälistä messujen päivää teemalla 'Messut on avain talouden jälleenrakennukseen'1.6.2020 11:54:24 EESTTiedote

Keskiviikkona 3.6. juhlitaan messumediaa. Kansainvälisenä messujen päivänä halutaan nostaa esiin messujen valtaisaa merkitystä elinkeinoelämälle. Messuilla lanseerataan uutuudet, tehdään kauppaa, solmitaan merkittäviä sopimuksia ja luodaan uusia, tärkeitä kontakteja. Messutoiminnan hallittu käynnistäminen auttaisi koronakriisistä kärsivän talouselämän elvyttämiseen.

Kevätmessut laajenee digiin – uusia näkyvyysvaihtoehtoja näytteilleasettajille8.5.2020 11:33:27 EESTTiedote

Muiden tapahtumajärjestäjien tapaan myös Messukeskus on siirtänyt keväälle suunniteltuja tapahtumiaan myöhäisempiin ajankohtiin. Tilannetta ei ole kuitenkaan jääty hämmästelemään, vaan tapahtumiin mukaan ilmoittautuneille yrityksille on luotu uudenlaisia näkyvyysvaihtoehtoja nyt siirrettyjen tapahtumien tilalle. Myös kevätkauden perinteiset avajaiset, Kevätmessut, on löytänyt näytteilleasettajilleen uusia ratkaisuja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme