

Pidätkö suklaasta? Tiedossa on makeita uutisia suklaanystäville: Suklaaelämyksiä Wanhassa Satamassa marraskuussa
- Olemme Haaga-Perhossa iloisia, että suklaanystävien rakastama tapahtuma jatkuu osaavissa käsissä uusin resurssein. Makea festivaali säilyy tapahtumien joukossa ja ilahduttaa ihmisiä marraskuun kaamoksessa. Suklaafestivaali saa uuden hyvän kodin Wanhasta Satamasta, iloitsee markkinointipäällikkö Minna Huuhtanen Haaga-Perhosta.
Makea tapahtuma ympäri maailman
- Tapahtuma istuu hyvin tukemaan B2B-painotteista tapahtumaportfoliotamme. Haluamme tarjota asiapainotteisten tapahtumien vastapainoksi jotain myös vapaa-ajalle. Uskomme, että tällä tapahtumalla on herkullinen kasvumahdollisuus ja olemmekin ottaneet tapahtuman kehityshaasteen innolla vastaan. Työ on lähtenyt hyvin käyntiin, kertoo Wanhan Sataman tuotekehityspäällikkö Kirsi Stenberg.
Lukuisien näytteilleasettajien suklaatuotteiden lisäksi festivaali tarjoaa tastingeja ja kilpailuja. Nuori Suklaamestari-kilpailu saa myös jatkoa, tällä kertaa yhteistyökumppanina on ammattilaisten arvostama Valrhona. Festivaaleilla kävijä pääsee tutustumaan kokonaiseen suklaamaailmaan ja voi maistella suklaita myös viinien kera. Suklaafestivaali tarjoaa jatkossa elämyksiä myös leivosten ja kakkujen ystäville.
Suomen ensimmäinen Suklaafestivaali järjestettiin marraskuussa 2008. Suklaafestivaaleja ja suklaaseen keskittyneitä tapahtumia on vietetty ympäri maailmaa jo vuosia. Tapahtumia järjestetään esimerkiksi New Yorkissa, Moskovassa, Tokiossa ja Tukholmassa.
- Suklaafestivaalit järjestettiin ensimmäisen kerran Italiassa 1993, ja sieltä ne ovat levinneet ympäri maailman. Perugian vuosittainen suklaafestivaali järjestetään taas lokakuussa, kertoo Minna Huuhtanen.
Lisätietoja
:
Wanha Satama, Kirsi Stenberg puh. 050 514 4887 e-mail: kirsi.stenberg@wanhasatama.com
Haaga-Perho, Minna Huuhtanen puh. 050 330 8386, e-mail: minna.huuhtanen@haagaperho.fi
Järjestäjät :
Wanhassa Satamassa järjestetään päättäjille, asiantuntijoille ja kuluttajille kohdennettujen ammattitapahtumien lisäksi ulkopuolisten tapahtumajärjestäjien messuja sekä pienempiä asiakastilaisuuksia, juhlia, kongresseja ja kokouksia. Kävijöitä Wanhassa Satamassa on vuosittain noin 150 000. Wanha Satama kuuluu Suomen Messut -konserniin, joka on alansa ehdoton markkinajohtaja.
Haaga-Perho on tutkimus- koulutus- ja kehittämispalveluita tarjoava organisaatio, joka on osa Haaga Instituutti-säätiötä. Haaga-Perho toimii valtakunnallisesti 21 asiantuntijan voimin. Haaga-Perho tuottaa palveluita erityisesti hotelli-, ravintola- ja matkailualoille, mutta myös muille palvelualoille, kunnille ja valtionvirastoille ja julkiselle sektorille. Matkailualalla Haaga-Perho on tullut tunnetuksi valtakunnallisena matkailuyritysten ja -palveluiden laadun kehittäjänä.
Tietoja julkaisijasta
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Haaga Instituutti -säätiö/Haaga-Perho
Suomeen ensimmäinen nuorten ammattitaidon EM-kultamitali kokkilajissa14.12.2016 11:26:31 EET | Tiedote
TIEDOTE 14.12.2016. 19-vuotias Ravintolakoulu Perhon kasvatti Johan Kurkela teki historiaa nuorten ammattitaidon EM-kilpailuissa voittamalla Suomeen kautta aikojen ensimmäisen kultamitalin kokkilajista. EuroSkills 2016 kilpailut pidettiin Göteborgissa 30.11.- 4.12.2016.
Mediakutsu: KOREALAISEN KEITTOKIRJAN ”BAP” JULKISTUS RAVINTOLA PERHOSSA 29.9. KLO 149.9.2016 13:34:24 EEST | Kutsu
Korealaisten ruokien keittokirja ”Bap” julkaistaan suomenkielisenä painoksena 29.9.2016. Keittokirjan on toimittanut Mr. Ryu Sangwon. Suomenkielisen käännöksen on tehnyt Mrs. Han Heeyoung, kuvituksesta on vastannut Mr. Park Jaeseong ja graafisesta suunnittelusta AÄÅ.
ROBOTTI KAATAA KUOHUVIINIÄ RAVINTOLAKOULUN VALMISTUJAISISSA1.6.2016 11:13:56 EEST | Tiedote
Palvelurobotiikkaa Ravintolakoulu Perhon valmistujaisissa 2.6.
Ruokakulttuurin moniottelija Kim Palhus Suomen Gastronomien Seuran johtoon5.4.2016 10:38:45 EEST | Tiedote
Suomen Gastronomien Seura ry:n 30.3.2016 pidetyssä vuosikokouksessa valittiin seuran uudeksi puheenjohtajaksi keittiömestari, ravintoloitsija Kim Palhus.
Roux on Vuoden ravintola 201616.2.2016 14:00:00 EET | Tiedote
Suomen Gastronomien Seura on myöntänyt Vuoden ravintola 2016 -tunnustuksen lahtelaiselle ravintola Rouxille. Vuoden ravintola -valinnasta 31 vuoden ajan vastanneet gastronomit perustelevat valintaansa Rouxin pitkäjänteisellä työllä korkealaatuisen klassisen ranskalaisen keittiötaiteen vaalimiseksi. Jo yhdeksänvuotias ravintola Roux on kunniakkaasti kantanut Lahden parhaan ravintolan titteliä avaamisestaan lähtien ja panostanut erinomaisen ruoan lisäksi myös maamme parhaimpaan palveluun.