Sky Park Oy

Trampoliinipuisto Vantaalle

Jaa
Trampoliinipuisto Rush tuli huhtikuussa Pitäjänmäelle ja tuplaa vahvuutensa, kun Vantaan Tammistoon avataan toinen trampoliinipuisto kevät talvella 2017. ”Kymmeniä tuhansia hymyileviä pomppijoita on käynyt puistossamme puiston avaamisen jälkeen. Pomppimisen iloa ja riemua nähdään siis pian myös Vantaalla”, sanoo Mikko Vihersalo Rushin perustaja.

Trampoliini on Rushin ydin ja sen ympärille myös Vantaan puiston teemat muotoutuvat. ”Vantaa saa kohta Rushinsa ja neuvottelemme parhaillaan kolmannestakin kohteesta PK-seudulla”, sanoo Rushin perustaja ja toimitusjohtaja Mikko Vihersalo. Valtakunnallisesti katsoen Rush tavoittelee puistoja useassa kaupungeissa lähivuosina ja neuvotteluja käydään koko ajan seuraavista kohteista.

Liikunnallinen- ja elämyksellinen Rush saa pieniä muodonmuutoksia Vantaan puiston avautumisen myötä. ”Myös Helsingin puistoon tulee uusia, hauskoja ja fyysisesti haastavia virityksiä.”, kertoo Vihersalo. Rushin asiakaskunta koostuu kaikenikäisistä, suurimpien kohderyhmien ollessa 7-20 -vuotiaissa lentäjän aluissa. Synttäriporukat ja kouluryhmät ovat myös suuri asiakasryhmä. ”Aikuisiakin puistossa viilettää joka päivä esimerkiksi polttareiden ja firmojen TYHY-porukoiden toimesta”, kertoo aikaisemmin Hornetia ilmavoimissa lentänyt Vihersalo.

Tammiston alueella on jo ennestään vahvaa kaupallista toimintaa ja aktiviteettipalveluita. Se vahvisti päätöstä sijoittaa toinen trampoliinipuisto juuri Tammistoon. Vantaan puiston avautumisen myötä Rushiin haetaan 20-30 uutta nuorta ja liikunnallista työntekijää. Puistossa on valvonta-, liikunnanohjaus-, synttärien järjestäjä ja muita asiakaspalvelutehtäviä tarjolla. Hohtohypyissä DeeJiit soittavat musiikkia, joten tiskijukkiakin tarvitaan. Rush tarjoaa monenlaista työtä nuorisolle. Rekryt alkavat pian ja lisätietoa saa nettisivuiltamme. Vantaan puiston avautumisen myötä Rush työllistää yhteensä jo noin 70 nuorta työntekijää.

Vantaalle rakennetaan muun muassa Freestyle trampoliinikenttä, Dodgeball trampoliinit, trampoliini Wipeout, Airwalk trampoliinit, hyppymontut ja Laser trampoliinialue.

Toimitusjohtaja:
Mikko Vihersalo
mikko@rushfinland.fi
044-5787527

Kuvia ja videoita Rush Helsinki-trampoliinipuistosta:

https://drive.google.com/drive/folders/0ByRPMPRd-uerVlJkUmNVd0hrVjA?usp=sharing

Vantaan puiston tarkasta avautumisajankohdasta viestitään Rushin verkkosivuilla ja some-kanavissa.

Instagram: https://www.instagram.com/rushhelsinki/

Facebook: https://www.facebook.com/rushhelsinki/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCe3JHkG7vWia3QbFaj9XBSg

Linkit

Tietoja julkaisijasta

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye