STT

STT:n uusi palvelu auttaa viestinnän ennakoinnissa ja ajoituksessa

Jaa
STT on tänään lanseerannut STT Pro -tapahtumatietopalvelun. Se on markkinoiden ainoa toimittajien kuratoima tapahtumapalvelu. STT Pro on työkalu, joka auttaa viestinnän ja sisältösuunnittelun ammattilaisia viestinnän suunnittelussa, ennakoinnissa ja ajoituksessa.

Palvelun kautta käyttäjät pääsevät STT:n journalistiseen suunnittelutietoon. Palvelun sisältö on STT:n uutistoimittajien laatimaa ja päivittämää tapahtuma- ja suunnittelutietoa. Samaa tietoa, jota STT käyttää omassa uutissuunnittelussaan.

STT Pro tarjoaa näkymän median päivään: milloin ja mistä aiheista tapahtumia on tiedossa. Viestinnän ammattilainen näkee, mihin kohtaan median päivää oma viestintä tai tapahtuma on hyvä ajoittaa. Vastaavasti palvelu näyttää median ruuhka-ajat: mihin kohtaan ei omaa tapahtumaa tai tiedotetta kannata ajoittaa.

STT Pro sisältää kotimaan, talouden, politiikan, kulttuurin, urheilun ja ulkomaiden tapahtumia. Palvelu kattaa muun muassa lehdistötilaisuudet, julkistukset ja mediatapahtumat. STT Prosta saa selville myös tapahtumajärjestäjien yhteystiedot ja ilmoittautumisaikataulut, tiedot tilaisuuksien tyypistä ja tiedon siitä, kenelle tilaisuus on suunnattu. STT Pron käyttäjä näkee, onko oma tilaisuus päätynyt suomalaisen median päivälistalle, mistä STT aikoo uutisoida ja missä STT:n kuvaaja on paikalla.

”STT Pro on ainutlaatuinen journalistinen suunnittelupalvelu. Se vastaa juuri niihin haasteisiin, joiden kanssa kiireinen viestinnän ammattilainen kamppailee. Enää ei tarvitse soitella tiedotteiden perään tai ihmetellä, kiinnostaako tilaisuus ketään. Palvelun kehitykseen osallistunut, viestinnän ammattilaisista koostunut pilottiryhmä piti palvelua välttämättömänä niin tapahtumien ajoituksessa kuin sisältöjen suunnittelussa. Kehitämme STT Prota jatkuvasti niin, että se tarjoaa yhä monipuolisempaa ennakkotietoa viestinnän tarpeisiin”, kehityspäällikkö Maisa Lehtovuori kertoo.

Palvelun voi hankkia osoitteessa https://pro.stt.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

STT
STT
Porkkalankatu 20 A
00180 Helsinki

09 695 811https://stt.fi

STT (Oy Suomen Tietotoimisto - Finska Notisbyrån Ab) on media- ja viestintätalo, joka koostuu kolmesta liiketoimintalinjasta: mediapalveluista, viestintäpalveluista sekä kuvamyynnistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta STT

Tekoäly tietotoimistossa: STT ei tingi uutisten aitoudesta22.6.2023 09:15:00 EEST | Tiedote

Suomen Tietotoimisto (STT) on linjannut tekoälyn käyttöä eri palveluissaan. Periaatteena on, että yleisön pitää voida kaikissa tilanteissa luottaa tietotoimiston tuottamaan ja välittämään tekstiin ja kuvaan. Siksi tekoäly ei STT:ssä tee tiedonhankintaa, vaan uutiset ja uutiskuvat ovat aina aitoja. Sen sijaan tekoälyä ja automaatiota hyödynnetään muilla tavoin työn tehostamiseksi. Aitouden lisäksi toinen tärkeä periaate on läpinäkyvyys. Tavoitteena on, että yleisö tietää, jos tekoälyä on hyödynnetty esimerkiksi STT Info -tiedotepalvelun välittämien tiedotteiden tai Lehtikuvan kuvakaupan tarjonnassa olevien kuvituskuvien tuottamisessa. STT seuraa aktiivisesti uusien työkalujen kehitystä ja ottaa sovelluksia käyttöönsä, kun voi olla varma, että niiden tuottamat sisällöt vastaavat tietotoimiston laatuvaatimuksia. STT on monipuolinen media- ja viestintätalo, jolla on kolme keskeistä liiketoiminta-alaa. Mediapalvelut palvelee uutismediaa ja muita asiakkaita, jotka julkaisevat STT:n uutis- ja

STT vahvistaa uutistyötä, kolmanneksi toimituspäälliköksi Janne Huuskonen15.11.2022 10:28:33 EET | Tiedote

Suomen Tietotoimistoon on nimitetty kolmas toimituspäällikkö, vastuualueenaan journalistinen laatu ja kehitys. Uudessa tehtävässä aloittaa 1. elokuuta 2023 Janne Huuskonen, jolla on pitkä kokemus STT:stä aiemmalta työuraltaan. Viime vuodet Huuskonen on työskennellyt teknologiayrityksessä markkinointi- ja viestintäjohtajana sekä sen ohessa kirjoittanut ja toimittanut kirjoja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme