Vaasan Oy

Hodarit tekevät hyvää hiihtokeskuksissa

Jaa
Ylläkseltä alkaa keskiviikkona leipomoyhtiö Vaasanin hiihtokeskuskiertue, jonka aikana hiihtolomalaiset saavat ostaa edullisesti herkullisia hot dogeja ja niitä nauttimalla tukea lasten ja nuorten harrastamismahdollisuuksia. Ylläksen, Pyhän ja Rukan kattava hodarikiertue toteutetaan vaativiin erikoistilanteisiin tarkoitetulla, gourmet-tason keittiövarustelut sisältävällä ruokarekalla.

Vaasan Syö hyvää, tee hyvää -kiertueella kokattavien hodarien myynti lahjoitetaan lyhentämättömänä Hope ry:lle, joka tukee vähävaraisten lasten harrastustoimintaa ja tarjoaa lapsille vapaa-ajan elämyksiä. Ruokavalokuvaaja Sami Revon rakentamassa, kansainvälistäkin huomiota ja ihailua herättäneessä Unimog-ruokarekassa valmistetaan korkealaatuisia minihodareita niin seka- kuin kasvissyöjillekin. Täytteet hiihtokeskuskiertueen hodareihin on lahjoittanut Saarioinen.

”Tästä vuodesta alkaa Suomessakin hodarien ja hampurilaisten kotikeittiöbuumi. Ne ovat lämmintä ja hyvää syötävää paitsi kiireessä myös taipuvat pienellä luovuudella ja paneutumisella kaikille maistuviksi herkuiksi. Hiihtokeskukset ovat omiaan muistuttamaan hodarien helppoudesta pikaisena, arkea ja lomaa helpottavana välipalana. Suomen ensimmäisten tuoreiden hodarisämpylöiden esittelyyn sopii oivallisesti lasten harrastusmahdollisuuksien tukeminen”, kertoo Vaasan Oy:n kaupallinen johtaja Minna Cousins perustellen hot dogien taipumista myös hyväntekeväisyystempauksen vetonaulaksi.

Kansainvälistä katuruokien aatelia edustaneet hampurilaiset ja nakkisämpylät ovat parin viime vuoden aikana tehneet vahvaa nousua myös suomalaisten kotikeittiöiden arki- ja pyhäruokalistoille. Leipomoyhtiö Vaasan vastasi kasvaneeseen kysyntään tuomalla päivittäiskauppaan ensimmäiset tuoreet Suomessa leivotut hampurilais- ja hodarisämpylät. Näiden myynti on lyhyessä ajassa kasvanut kolminkertaiseksi ja kysynnän myötä Vaasan kasvattaa Street Food -kategoriansa sämpylöiden tuotantoa Vantaan leipomossa. Yhtiö ennustaa tästä vuodesta alkavan kaikkien aikojen laatuhampurilaisten ja -hodarien aikakauden myös kotitalouksissa.

Vaasan Syö hyvää, tee hyvää -hiihtokeskuskiertue

Ke–to 22.–23.2. Jounin kauppa, Ylläs

La–su 25.–26.2. Pyhätunturi

Ti–ke 28.2.–1.3. Ruka

Lisätietoja kiertueesta ja reseptiikkaa osoitteesta www.vaasan.fi.

Lisätietoja:

Minna Cousins
Kaupallinen johtaja
Vaasan Oy
040 553 4949
minna.cousins@vaasan.com

Vaasan Oy on suomalainen leipomoalan yritys, joka työllistää Suomessa noin 600 henkilöä. Yhtiön historia ulottuu aina vuoteen 1849, mikä tekee siitä Suomen vanhimman valtakunnallisen leipomoalan toimijan. Vaasan leipoo suomalaisten rakastamia leipiä kahdeksassa leipomossa eri puolilla Suomea ja sen tehtävänä on vahvistaa leipomotoimialan elinvoimaisuutta Suomessa. Tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat Vaasan Ruispalat, Vaasan Taika ja Vaasan Kauratyynyt. Suomen lisäksi Vaasan leipoo myös Baltian maissa. Omistajansa Lantmännen Unibaken kautta Vaasan on osa ruotsalaisten maanviljelijöiden omistamaa Lantmännen-monialakonsernia, joka on yksi Euroopan suurimpia toimijoita bioenergia-, kone-, maatalous- ja elintarviketoimialalla. Vaasanin liikevaihto vuonna 2016 oli 176 miljoonaa euroa.

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Vaasan Oy
Salmisaarenaukio 1
00180 Helsinki

020 446111http://www.vaasan.fi/

Vaasan Oy on suomalainen leipomoalan yritys, joka työllistää Suomessa noin 600 henkilöä. Yhtiön historia ulottuu aina vuoteen 1849, mikä tekee meistä Suomen vanhimman valtakunnallisen leipomoalan toimijan. Leivomme suomalaisten rakastamia leipiä seitsemässä leipomossa eri puolilla Suomea ja tehtävänämme on vahvistaa leipomotoimialan elinvoimaisuutta Suomessa. Tunnetuimpia tuotemerkkejämme ovat Vaasan Ruispalat, Vaasan Taika ja Vaasan Kauratyynyt. Suomen lisäksi leivomme myös Baltian maissa. Omistajamme Lantmännen Unibaken kautta olemme osa ruotsalaisten maanviljelijöiden omistamaa Lantmännen-monialakonsernia, joka on yksi Euroopan suurimpia toimijoita bioenergia-, kone-, maatalous- ja elintarviketoimialalla. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 180 miljoonaa euroa.
www.vaasan.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan Oy

Vaasan Oy:n elokuussa käynnistämät yt-neuvottelut ovat päättyneet12.10.2018 09:30:00 EEST | Tiedote

Julkaisuvapaa 12.10.2018 klo 9.30 Vaasan Oy:n 27.8.2018 käynnistämät yhteistoimintaneuvottelut päättyivät 8.10.2018. Neuvotteluiden lopputuloksena päädyttiin kahvileivän irtotuotteiden valmistuksen lopettamiseen Kuusankosken ja Kiimingin leipomoissa. Neuvottelut johtivat 13 vakinaisen työsuhteen päättymiseen, minkä lisäksi 6 työsuhdetta päättyy muilla järjestelyillä. Neuvotteluiden alkaessa vaikutusten arvioitiin johtavan enintään 19 henkilön irtisanomiseen. Neuvotteluiden piirissä oli yhteensä 104 henkilöä. Yhteistoimintaneuvotteluiden perusteena olivat tuotannolliset ja taloudelliset syyt. Kahvileivän irtotuotteiden valmistus Kuusankoskella ja Kiimingissä loppuu 31.1.2019 mennessä. ”Kauppojen paistopisteissä tapahtuva leipomotuotteiden paisto on viime vuosina kehittynyt isoin harppauksin, minkä vuoksi nyt lopetettava irtotuotteiden toimintamallimme on menettänyt kilpailukykynsä. Keskitymme nyt entistä vahvemmin ydinliiketoimintaamme eli pakatun tuoreen leivän valmistukseen. Toiminnan

Helsinkiläinen Anna Häkämies on Vuoden Kotileipuri18.9.2018 13:00:00 EEST | Tiedote

Helsinkiläinen Anna Häkämies pokkasi ensimmäistä kertaa jaetun Vuoden Kotileipuri -tittelin. Hänen leipomansa Hito hapan ruisleipä erottui viiden finalistileivän joukosta omintakeisella maullaan ja rapealla kuorellaan. Elintarvikealalla tuotekehityspäällikkönä toimiva Häkämies on urbaani leipuri, joka on itse laittanut alulle käyttämänsä juuren ja paistaa ruisleipänsä tavallisessa sähköuunissa.

Leipäinnovaatiosta energiaa lapsen ja koululaisen arkeen21.8.2018 12:30:00 EEST | Tiedote

Välipalojen rooli päivän ruokarytmissä on tärkeä. Parhaimmillaan fiksusti koottu välipala tuo sopivan määrän terveellistä lisäenergiaa aterioiden väliin ja auttaa pitämään verensokerin tasaisena. Tuoreen kyselytutkimuksen mukaan välipaloja syödään päivittäin kuitenkin vain alle puolessa lapsiperheistä (46 %). Vaasanin uutuus, Snäkki-välipalaleipä, tarjoaa helpon vaihtoehdon välipalahetkiin.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye