Super AnalyticsSuper Analytics

Super Analytics rakentaa Pohjoismaiden parasta Adobe Marketing Cloudin asiantuntijaryhmää

Jaa
Super Analytics vahvistaa edelleen Adobe Marketing Cloud -osaamistaan palkkaamalla Michal Papciakin. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Volkswagen Groupin, Shellin, Fordin ja OP-Ryhmän kanssa.

Super Analytics rakentaa Pohjoismaiden parasta Adobe Marketing Cloudin asiantuntijaryhmää Super Analytics vahvistaa edelleen Adobe Marketing Cloud -osaamistaan palkkaamalla Michal Papciakin. Hän on aiemmin työskennellyt mm Volkswagen Groupin, Shellin, Fordin ja OP-Ryhmän kanssa.

Papciak on vahva analytiikan asiantuntija sekä Adobe Marketing Cloudin että Google Analyticsin parissa. Hän on myös yksi harvoista arvostetun Adobe Architect -sertifikaatin haltijoista Pohjoismaissa, yhdessä Super Analyticsin Sampsa Suonisen kanssa.

- Michalin rekrytointi on luonnollinen askel uudistuneessa henkilöstöstrategiassamme. Olemme nimemme arvoisia ja palkkaamme vain alan parhaimpia osaajia tai lupaavimpia kykyjä. Samalla kasvatamme myös oman kansainvälisen Adobe Marketing Cloud osaajaverkoston, Super Analyticsin toimitusjohtaja Kalle Heinonen sanoo.

- Michal lisää asiakkaidemme ansaitsemaa senioriteettia ja luotettavuutta. Erityisesti hän vahvistaa koko tiimimme oppimis- ja kasvuprosessia.

- Olen innoissani mahdollisuudesta jakaa kokemuksiani hyvälle ryhmälle, Papciak sanoo.

Vahvistuneen osaamisvarannon avulla Super Analytics pystyy auttamaan entistä suurempia ja kansainvälisempiä yrityksiä.

Papciakin ja Suonisen analytiikka-asiakkaisiin on jo pitkään kuulunut Suomen suurimpia media, finanssi- ja vakuutusalan yhtiöitä. Kun mukana on pitkään Adobella työskennellyt Heinonen, Super Analyticsin suunta on selvä.

- Olemme super-keskittyneitä analytiikkaan ja haluamme olla Pohjoismaiden johtava analytiikkatoimisto vuoden 2017 loppuun mennessä, Heinonen sanoo.

Adobe Analytics ja Adobe Marketing Cloud ovat elintärkeitä yrityksille, jotka tosissaan haluavat parantaa monikanavaista asiakaskokemusta. Se on välttämätöntä erityisesti kansainvälisillä markkinoilla, joilla Super Analytics tekee yhteistyötä muiden ICOM-toimistojen kanssa.

Super Analytics on analytiikan erikoisasiantuntijatoimisto. Se ei keskity vain keräämään dataa, vaan myös tekemään tiedolla perusteltuja suosituksia. Asiakaskokemusta ja markkinointia ohjaamalla saadaan liiketoiminnallista lisäarvoa.

Adobe Marketing Cloudin lisäksi Super Analytics tarjoaa konsultointia ja analytiikka-apua maksullista Google Analytics Premiumia ja ilmaista Google Analytics Standardia käyttäville yrityksille.

Lisätietoja:

Kalle Heinonen
+358 40 0888 973
kalle@superanalytics.fi

https://www.superanalytics.fi/pohjoismaiden-paras-amc-tiimi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Super Analytics
Super Analytics
Tykistökatu 4 (ElectroCity)
20520 TURKU

0400 888 973http://www.superanalytics.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Super Analytics

SUPER ANALYTICS Ltd is launching new digital analytics dashboard for global market26.6.2015 10:19:59 EEST | Press release

Super Analytics Ltd, a digital analytics technology company, launches a new analytics dashboard service called SuperBrain Dashboard at 26th of June 2015. The requirement for SuperBrain Dashboard was actually initiated by the needs from the actual end users of Dashboards, Data mashups and analytics vendors. Super Analytics Ltd conducted global research which indicated a clear need for a new and more nimble player in the market. To be precise, there was a clear market demand for intuitive -and- easy-to-use business dashboard cloud service.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye