Helsingin kaupunki - Helsingfors stad

Kantritähti Lorrie Morgan Savoy-teatterissa syyskuussa

Jaa
Kantrin uranuurtaja Lorrie Morgan esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa 7.9. Konsertti on osa Savoy-teatterin 30-vuotisjuhlaviikon ohjelmaa.

Lorrie Morgan on ensimmäinen naiskantrilaulaja, jonka kolme levyä on rikkonut platinalevyrajan. Kantrimusiikin keskuksesta Nashvillestä kotoisin oleva Morgan tunnetaan maanläheisenä tulkitsijana, joka laulaa vain lauluja, joihin pystyy samastumaan.  

Morgan ammentaa lauluihinsa muun muassa vaiherikkaasta rakkauselämästään. Mukana on myös hauskanpitoa. ”Olen ollut tytär, morsian, äiti, eronnut, leski, yksinhuoltaja, selviytyjä. Toisin sanoen olen elävä, hengittävä kantrilaulaja ja tiedän mitä laulan”, Morgan kuvailee.

Vahvasti kantriperinteisiin nojaava Morgan on pysynyt uskollisena tyylilajilleen eikä ole lähtenyt seuraamaan uusimpia musiikkitrendejä. Morganin juuret kantriin ovat vahvat: Myös Morganin isä Georg Morgan oli menestynyt kantrilaulaja, joka oli perustamassa legendaarista Grand Ole Opry -salia Nashvilleen. Lorrie Morgan esiintyi itse salissa ensimmäisen kerran ollessaan vain 13-vuotias.

Laulajatar esittää Savoy-teatterissa paitsi uusimman Letting Go… Slow -albuminsa (2016) tuotantoa, myös paljon lauluja pitkän uransa varrelta. Ennen syyskuista Suomen-vierailuaan Morgan esiintyy Norjassa Lofoottien kantrifestivaaleilla, jossa hän on festivaalien pääesiintyjä.

Lorrie Morgan Savoy-teatterissa to 7.9. klo 19.00

Lorrie Morgan

  • Kolme platina-albumia, 14 top ten -hittiä
  • Levyttänyt 12 albumia, joita myyty kahdeksan miljoonaa kappaletta
  • Music City News Female Vocalist of the Year vuosina 1994, 1996, 1997 ja 1998

Lorrie Morganin kotisivu

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Lorrie Morgan: A Picture of me Without You

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot, valokuvat, pressiliput ja haastattelupyynnöt:
tiedottaja Anne Malmström: puh. 040 334 1089, anne.malmstrom@hel.fi
tiedottaja-tuottaja Sirpa Hynninen: 050 428 0365 sirpa.hynninen@hel.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki - Helsingfors stad
Helsingin kaupunki - Helsingfors stad

00099 HELSINGIN KAUPUNKI

09 310 1691https://www.hel.fi

Savoy-teatteri on kansainvälinen estradi Helsingin sydämessä. Teatterin ohjelmistossa on mm. konsertteja, musiikkiteatteria, tanssia, stand uppia ja elokuvia.

Savoy-teatteri / Savoy Teatern/ Savoy Theatre

Kasarmikatu 46-48, PL /P.O. Box 4731, FI - 00099 Helsingin kaupunki

www.savoyteatteri.fi

Savoy Facebookissa

Savoy Instagramissa

Savoy YouTubessa

Savoy Twitterissä

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki - Helsingfors stad

Kaksi kolmesta kuntien nuorisotyön esimiehistä arvioi kunnan nuorille suunnattujen digitaalisten palvelujen parantuneen viimeisen vuoden aikana29.5.2019 11:02:43 EEST | Tiedote

Digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskus Verke toteutti maaliskuussa jo neljännen kerran kyselyn kuntien nuorisotyön digitalisaatiosta ja digitaalisesta nuorisotyöstä. Tänään julkaistussa Kunnallisen nuorisotyön digitalisaatio 2019 -raportista ilmenee, että digitalisaatioon suhtaudutaan myönteisesti ja digitaaliset palvelut ovat parantuneet viime vuosina.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye