Vaasan Sähkö Oy

Vaasan Sähkö 125 vuotta: Vahva energiakonserni pyrkii vahvistamaan asemiaan energiamarkkinoilla

Jaa
Huhtikuussa 125 vuotta täyttänyt Vaasan Sähkö Oy on kehittynyt vahvaksi energiakonserniksi. Paikallisesti tärkeä toimija tavoittelee yhä vahvempaa asemaa koko Suomen energiamarkkinoilla. Juhlavuoden vietto aloitetaan kutsumalla asiakkaat tutustumaan yhtiön toimitiloihin.
Vaasan Sähkö. Kuva: Ann-Sofi Berg
Vaasan Sähkö. Kuva: Ann-Sofi Berg

Vaasan Sähkö Oy perustettiin  vuonna 1892 valaisemaan Vaasan katuja. 125 vuotta myöhemmin konsernin toimitilat muodostavat jykevän maamerkin tontilla, josta kaikki alkoi. Yhtiö on paikallisesti vahva toimija, mutta samalla se on saanut jalansijaa myös muualla Suomessa; asiakkaita on lähes kaikissa Suomen kunnissa (n. 98 %).

Juhlavuoden vietto käynnistyy avoimilla ovilla

Juhlavuoden vietto aloitetaan avoimilla ovilla lauantaina 27. toukokuuta. Loppuvuosi vietetään isojen ja pienien tempausten ja tapahtumien muodossa eri puolilla Vaasan seutua. Hashtag #valoaelämään kertoo, että asioita tehdään pilke silmäkulmassa.

Avoimet ovet järjestetään 27.5. klo 10–15 yhtiön toimitiloissa osoitteessa Kirkkopuistikko 0, Vaasa. Tapahtuman ohjelma on suunniteltu etenkin lapsiperheitä ajatellen. Ruuhkien välttämiseksi kävijöitä kehotetaan mahdollisuuksien mukaan jättämään auto kotiin.

Media on tervetullut osallistumaan tapahtumaan.


Toimitusjohtaja Hannu Linna on parhaiten tavoitettavissa 24.5. klo 10.30 saakka.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Vaasan Sähkö. Kuva: Ann-Sofi Berg
Vaasan Sähkö. Kuva: Ann-Sofi Berg
Lataa
Vaasan Sähkö 125 vuotta
Vaasan Sähkö 125 vuotta
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan Sähkö Oy
Vaasan Sähkö Oy
Kirkkopuistikko 0
65100 VAASA

06 324 5111http://www.vaasansahko.fi

Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni, joka harjoittaa sähkönmyynti-, sähkönsiirto- ja kaukolämpötoimintaa sekä verkkourakointia. Toimintamme peruspilareita ovat suoraviivaisuus, läheisyys ja läpinäkyvyys.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan Sähkö Oy

Vaasan Sähköverkko pyytää kommentteja sähköverkon kehittämissuunnitelmaan17.5.2024 07:02:00 EEST | Tiedote

Vaasan Sähköverkko on laatinut verkon kehittämissuunnitelman, jossa esitetään, miten alueen sähköverkkoa aiotaan kehittää tulevina vuosina. Suunnitelma perustuu arvioihin erilaisista yhteiskunnallisista muutostekijöistä, kuten vihreän siirtymän edistymisestä sekä alueen väestön, palveluiden ja teollisuuden kehittymisestä. Merkittäviä tekijöitä ovat myös lämmityksen ja liikenteen sähköistyminen sekä sähkön pientuotanto. Suunnitelmaa voi kommentoida toukokuun loppuun saakka.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye