Veikkaus Oy

Mies voitti ensin miljoonavoiton Lotosta ja nyt Jokerista – tekee silti kahta työtä

Jaa
Veikkaukselta kysytään usein, onko olemassa sellaisia henkilöitä, jotka olisivat voittaneet miljoonapotin useamman kerran. Nyt on selvää, että ainakin yksi sellainen henkilö on olemassa. Veikkauksen voittajakahveille saapui mies, joka on voittanut miljoonavoiton sekä Lotosta että Jokerista.
Keskiviikko-Jokerin kierroksen 33/2017 oikea voittorivi kupongille piirrettynä.
Keskiviikko-Jokerin kierroksen 33/2017 oikea voittorivi kupongille piirrettynä.

Hannuhanhimaisella tuurilla siunattu mies voitti viimeisimmän miljoonavoittonsa kierroksella 33/2017. Hän pelasi porukassa, joka onnistui saamaan kaikki seitsemän Keskiviikko-Jokerin numeroa oikein. Lisäksi porukka oli valinnut peliin Tuplauksen ja rivin viimeinen numero meni oikein. Näin ollen miljoonan euron voittopotti paisui kahteen miljoonaan euroon.

– Jäi niin harmittamaan edellisen lottovoiton kohdalla, kun ei tullut tuplattua ja Tuplausnumero osui riviin, jo toistamiseen Veikkauksen voittajakahveilla vieraileva mies kertoo.

Miehen edellinen päävoitto Lotosta tuli joitakin vuosia sitten. Voitto jakautui porukalle, niin että miehen osuus voitosta oli reilut miljoona euroa. Myös tämänkertaisen jokerivoiton taustalla oli sama porukka, jonka jäsenillä oli erisuuruisia osuuksia pelistä. Miehen voitto-osuus oli suurin, 1,1 miljoonaa euroa.

– Meidän porukalla on aina kestona jonkin aikaa sama rivi joko Vikinglotossa, Eurojackpotissa tai Lotossa, ja Jokeri on aina mukana. Tämä voitto tuli yhdellä tuplatulla jokeririvillä, jonka kone oli arponut noin puolitoista kuukautta sitten, voittaja kertoo.

Porukan vetäjänä toimiva mies pelasi voittopelin Rauhankadun Shellillä Joensuussa. Ennen voittajakahveille tuloaan mies oli säilyttänyt kahden miljoonan euron arvoista voittotositetta työhuoneen lukitussa kaapissa.

Tuplavoittaja tekee yhä kahta työtä

Voittaja sai tietää jokerivoitostaan vasta arvontaa seuraavana päivänä.

– En katsonut keskiviikkona arvontaa ja huomasin voiton vasta torstaina. Soitin sitten vielä Veikkaukselle ja varmistin asian, kun en meinannut uskoa. Vasta sitten uskalsin soittaa muille porukan jäsenille. Töiden teosta ei meinannut kyllä tulla torstaina ja perjantaina mitään, voittaja muistelee.

Kahdesta miljoonavoitostaan huolimatta mies tekee edelleen kahta työtä. Voittaja pyörittää omaa yritystään sekä käy palkkatöissä.

– Olen pysynyt lottovoiton jälkeen töissä ja aion pysyäkin. Viihdyn töissä ja toisaalta se hälventää muiden ihmisten epäilyjä voitosta, mies naurahtaa.

Nyt uuden voiton myötä voittaja on kuitenkin kaavaillut hellittävänsä työnteon suhteen hetkeksi.

– Olen kyllä ajatellut, että voisin jäädä vaikka vuodeksi pois palkkatyöstäni, voittaja pohtii.

Paikalleen hän ei aio kuitenkaan jäädä pyörimään. Se ei tunnu hyvältä edes lomalla.

Rahat sijoituksiin ja velat pois

Tyypillisenä suomalaisena lottovoittajana mies ei ole lähtenyt pröystäilemään tai muuttanut elämäänsä merkittävästi. Ensimmäisen voiton rahoilla hän on maksanut velkojaan pois, sijoittanut yritykseensä ja ostanut muun muassa osakkeita.

– Nyt voi olla, että rakennan tällä voitolla uuden talon, voittaja suunnittelee.

Voittaja aikoo myös edelleen sijoittaa rahaa yritykseensä sekä ostaa lisää osakkeita.

– Voitto on turva tulevaisuuteen. Toivon, että minulla on rahaa vielä eläkepäivilläkin, eikä sitä ole tullut hassattua.

 Sijoittamisesta voittaja kiinnostui vasta ensimmäisen voittonsa jälkeen.

– Aluksi en juuri tiennyt siitä, kun ei ollut ollut koskaan mitään ylimääräistä, mitä sijoittaa, voittaja kertoo ja sanoo osaavansa arvioida pankkien tarjouksiakin nyt eri tavalla kuin alussa.

– Pankit ovat kyllä tarjonneet kaikenlaista. Kohtelu muuttui pankissa erilaiseksi, kun minusta tuli lottovoittaja. Olivat he kyllä ihan aidostikin tyytyväisiä, koska olin ollut aiemmin velkainen yrittäjä, voittaja kertoo.

Varsinaista lisävaurastumista mies ei sijoituksillaan tavoittele.

– Ei niillä sijoituksilla mitään valtavia tuottoja tule, mutta jotain kuitenkin. Pankkitileillä on nykyään niin huono korko, että en viitsi pitää rahaa niillä.

Yöunet parantuneet voittojen jälkeen

Onko miljonäärin elämä sitten erilaista?

– Kyllä se on. Olen ostanut, mitä olen halunnut. Olen kuitenkin yrittänyt pitää jalat maassa, enkä ole ostanut mitään turhaa. Yöuneni ovat parantuneet huomattavasti voiton jälkeen, kun ei ole tarvinnut murehtia enää veloista. Voitto on tuonut turvallisuutta.

Mies kertoo, että lottovoitolla on ollut ehdottomasti enemmän positiivisia vaikutuksia elämään kuin negatiivisia.

– Ei varjopuolia ole paljoa ollut, mutta epäilyjä ylimääräisestä rahasta on tullut lähipiiristä.

Uusi miljoonavoittokaan ei tullut lottovoittajalle täytenä yllätyksenä:

– Minulla oli ennen ensimmäistä voittoa tunne, että voitan vielä joskus Lotossa. Sen voiton jälkeenkin minulla oli vahva tunne, että voitan vielä uudestaan, hän myhäilee.

Voittaja ei anna haastatteluita tai muita lisätietoja itsestään.

Veikkauksen julkaisemia haastatteluja tehdään vain voittajien luvalla ja ne julkaistaan voittajien hyväksymässä muodossa. Voittaminen arvontapeleissä perustuu yksinomaan sattumaan. Voittamisen todennäköisyyksistä lisää veikkaus.fi:ssä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Keskiviikko-Jokerin kierroksen 33/2017 oikea voittorivi kupongille piirrettynä.
Keskiviikko-Jokerin kierroksen 33/2017 oikea voittorivi kupongille piirrettynä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye