Espoon kaupunki - Esbo stad

Vuoden 2017 espoolaiseksi urheilijaksi valittiin ampuja Cristian Friman

Jaa
Liikunta- ja nuorisolautakunta valitsi vuoden 2017 espoolaisen urheilijan, joukkueen ja urheiluteon. Vuoden 2017 espoolaiseksi urheilijaksi valittiin ampuja Cristian Friman. Hän voitti vuonna 2017 nuorten maailmanmestaruuden pienoiskiväärin makuuammunnassa uudella Euroopan ennätyksellä 246,4 pistettä Saksan Suhlissa. Joukkueeksi lautakunta valitsi vuonna 2017 Suomen mestaruuden voittaneen FC Honka naiset. Urheiluteoksi lautakunta valitsi Esport Honka miesten nousun veikkausliigaan.

Espooseen perustetaan toinen Icehearts-tyttöryhmä

Liikunta- ja nuorisolautakunta päätti perustaa Espooseen toisen Icehearts-tyttöryhmän. Espoossa toimii tällä hetkellä neljä suomenkielistä sekä kaksi ruotsinkielistä Icehearts -poikaryhmää sekä yksi tyttöryhmä. Tyttöryhmien toiminta toteutetaan yhteistyössä varhaiskasvatuksen, opetustoimen, kulttuuritoimen sekä liikunta- ja nuorisopalveluiden kanssa. Ryhmissä harjoitellaan sosiaalisten ja vuorovaikutustaitojen lisäksi mm. erilaista kasvua tukevaa osaamista, kuten käden- ja teatteri-ilmaisuntaitoja sekä terveellisen elämäntavan oppimista liikunnan avulla.

Saaristoystävä maksutta saaristoveneeseen

+68-rannekkeen haltijan kanssa pääsee jatkossa maksutta saaristoveneeseen hänen itsensä lisäksi myös täysi-ikäinen saaristoystävä. Uintiystävä on päässyt jo pidemmän aikaa maksutta mukaan uimahalliin +68-rannekkeen tai erityisryhmien uimarannekkeen haltijan kanssa. ”Liikuntapalveluiden ystäväperhe laajenee jatkuvasti. Tällä tavoin pyrimme kannustamaan liikkumaan myös heitä, jotka tarvitsevat siihen toisen tukea tai motivoimista. Liikkuminen voi olla myös hauskempaa ystävän kanssa”, kertoo Liikunta- ja nuorisopalveluiden johtaja Martti Merra.

Maauimalaan kesällä myös perhelipulla

Leppävaaran maauimalan lippuvalikoimaa laajennetaan tänä kesänä perhelipulla. Perhelipulla kaksi aikuista ja kaksi lasta (7-17 v.) pääsevät uimaan 14 eurolla ja yksi aikuinen ja kaksi lasta 10 eurolla.

Liikunta- ja nuorisolautakunnan jäsenet: http://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko/Lautakunnat_ja_johtokunnat/Liikunta_ja_nuorisolautakunta/Jasenet

Liikunta- ja nuorisolautakunnan esityslista: http://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko

Lisätietoja:

Liikunta- ja nuorisolautakunnan puheenjohtaja Heidi Luukkanen, luukkanenh@gmail.com Liikunta- ja nuorisopalvelujen johtaja Martti Merra, puh 043 824 9586, martti.merra@espoo.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Info från nämnden Svenska rum 15.2.202415.2.2024 18:32:22 EET | Tiedote

På torsdagens möte fastställde nämnden Svenska rum antalet platser i förskolan och elevplatser i årskurs 1 för läsåret 2024–2025. Under mötet beslutade nämnden också om sammanslagning av Klippans daghem, Kongsbergs daghem och Skepparbackens daghem till Utkikens daghem då enheterna flyttar till den nya fastigheten hösten år 2024. Nämnden antecknade också för kännedom nämndens och för sin del sektorns uppföljning av det ekonomiska läget och strategin per 31.12.2023.

Tiedote kasvun ja oppimisen lautakunnan kokouksesta 14.2.202414.2.2024 19:33:26 EET | Tiedote

Kasvun ja oppimisen lautakunta käsitteli 14.2.2024 kokouksessaan toimialan tulosyksiköiden talousarviot ja strategian osavuosikatsaukset. Käsiteltävänä oli suomenkielisen varhaiskasvatuksen, suomenkielisen perusopetuksen sekä suomenkielisen toisen asteen koulutuksen ja nuorisopalveluiden osavuosikatsaukset vuoden 2023 viimeiseltä vuosineljännekseltä. Lisäksi lautakunta päätti kasvun ja oppimisen lautakunnan kokousajat syksylle 2024 ja keväälle 2025.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye