Tv-kasvot Rita ja Aki suunnittelivat hyvinvointimenun Martina-ravintoloille – julkaisutilaisuus Porissa 8.3.2018

Ritan ja Akin ruokasaliohjelma -menu on rakennettu kuin salitreeni kolmeen osaan; alkulämmittelyyn, treeniin ja loppuvenyttelyyn. Menun raaka-aineet koostuvat samoista aineksista kuin terveitä elämäntapoja vaalivan pariskunnan ruokavaliokin. Kaikkiin annoksiin on merkitty niiden sisältämät ravintoarvot.
Porin Martina-ravintola on hyvinvointivalmentajapariskunta Ritan ja Akin vakioravintola. Vuosia jatkunut kanta-asiakkuus sai aikaan idean hyvinvointimenusta. Ritan ja Akin ruokasaliohjelma lanseerataan Porin Martina-ravintolassa, ja otetaan käyttöön ketjun seitsemässä muussakin ravintolassa 12.3.2018 (pois lukien Hyvinkään ja Joensuun ravintolat).
Ritan ja Akin hyvinvointimenun julkaisutilaisuus järjestetään Porin Martina-ravintolassa 8.3.2018 klo 18–20, osoitteessa Itäpuisto 8, 28100 Pori. Vastausta kutsuun pyydetään 5.3.2018 mennessä osoitteeseen: markkinointi@restel.fi
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Misa Järvinen ketjupäällikkö,
Restel Oy, Klassikkoravintolat
p. 050 340 7706
e-mail: misa.jarvinen@restel.fi
Kuvat

Tietoja julkaisijasta
RESTEL OY
Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 4000 alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Buffet-, Shell HelmiSimpukka-, Grilsson-, Martina-, O' Learys- Wanha Mestari- Hemingway's-ravintolat sekä Tapahtumaravintolat. www.restel.fi
MARTINA
Martina on Restel Oy:n omistama kortteliravintolaketju, jonka ravintoloita on 8 paikkakunnalla Suomessa. Vuonna 1985 perustetun Martinan toiminta-ajatuksena on tarjota mutkatonta ja maistuvaa ruokaa koko suvulle. Ravintolat sijaitsevat Forssassa, Järvenpäässä, Kuusamossa, Lahdessa, Porissa, Riihimäellä, Rovaniemellä ja Turussa. www.martina.fi
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Restel Oy
Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat aloittaa ravintolatoiminnan Juttutuvassa ja Meripaviljongissa1.7.2025 09:00:00 EEST | Tiedote
Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat vahvistaa asemaansa Helsingin ravintolakentässä aloittamalla operoinnin kahdessa tunnetussa ravintolassa. 1.7.2025 alkaen. Food&Events Tapahtumaravintolat ottaa vastuulleen legendaarisen Juttutuvan ja ainutlaatuisen, merellisen Meripaviljongin toiminnan. Ravintola Meripaviljonki avautuu asiakkaille keskiviikkona 2.7. ja ravintola Juttutupa perjantaina 4.7.2025. Kyseessä on ensimmäinen vaihe Food&Events Tapahtumaravintoloiden toiminnan laajentumisessa osaksi Paasitornin ravintolakokonaisuutta. Samaan aikaan Restel ottaa operoinnin haltuunsa talon tilausravintoloissa Paasiravintolassa ja Paasin Kellarissa, ja myöhemmin tänä vuonna myös ravintola Graniittilinnassa. Juttutupa on jo yli vuosisadan ajan ollut olennainen osa Helsingin kulttuurielämää ja kaupunkilaisten kohtaamispaikka. Se on ollut tunnettu paitsi historiastaan myös legendaarisista musiikkiklubi-illoistaan, jotka jatkuvat tulevaisuudessakin uudistumisen rinnalla. Meripaviljonki taas tar
“Huili tekee hyvää” – Restelin uusi ravintola- ja kahvilabrändi Huili lanseerataan Nesteen asemille25.6.2025 09:00:00 EEST | Tiedote
Suomen tieverkoston varrelle nousee uusi ravintola- ja kahvilabrändi Huili, jonka ytimessä on laadukas ruoka. Huili syntyi halusta luoda paikka, jossa matkantekijä voi hengähtää.
Restel ja Neste aloittavat yhteistyön osassa Suomen liikenneasemaverkostoa4.3.2025 11:00:00 EET | Tiedote
Restel Oy ja Neste Oyj ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka koskee ravintola- myymälä- ja autoilupalvelujen tarjoamista osalla Neste- asemia. Restelillä on jo kokemusta liikenneasemien ravintolapalveluista, joten uusi yhteistyö on erinomainen lisä konsernin ravintolavalikoimaan.
Casino Helsingin ravintolapalvelut siirtyvät Restelille27.2.2025 09:00:00 EET | Tiedote
Restel Oy ja Veikkaus Oy ovat solmineet sopimuksen Casino Helsingin ravintolapalveluista. Restelin tavoitteena on kehittää kasinon ravintolapalveluita ja varmistaa, että asiakkaat saavat siellä unohtumattomia elämyksiä myös tulevaisuudessa.
Paasitornin ravintolapalvelut siirtyvät Restelille16.1.2025 09:45:00 EET | Tiedote
Restel on voittanut kilpailutuksen Helsinki Congress Paasitornin ravintolatoiminnan toteuttamisesta. Restelin innovatiivisuus sekä vahva kokemus ja näytöt tapahtumatalojen ravintolatoimintojen toteuttajana olivat kilpailutuksessa ratkaisevia tekijöitä.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme