Social Burgerjoint -ravintola avataan Helsingin keskustaan

Toinen Social Burgerjoint -ravintola avataan Helsingin keskustassa sijaitsevan City Center -kauppakeskuksen toisen kerroksen ravintola-alueelle. Ensimmäinen Social Burgerjoint ravintola on toiminut Helsingin Sörnäisissä tammikuusta 2017 lähtien.
Social Burgerjoint -konseptin pohjana ovat vastuullisesti tuotetuista, laadukkaista raaka-aineista käsityönä tehdyt hampurilaiset, jotka paistetaan mibrasa-puuhiiligrillissä. Ravintolaympäristö on saanut vaikutteita pohjoisamerikkalaisista burgerravintoloista ja se poikkeaa perinteisistä ketjuravintoloista. Ruokalistalla on useita kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja.
Social Burgerjointin ravintoloitsijoina toimivat Mika "Pikkis" Tuomonen ja Herkko Volanen. Mika Tuomonen tunnetaan vuoden 2012 MasterChef Suomi -kokkikilpailun voittajana.
”Toinen ravintola on tärkeä askel Social Burgerin rakentamisessa Suomen ensimmäiseksi valtakunnalliseksi premium-luokan burgerketjuksi. Helsingin keskustassa tuomme maan maukkaimmat burgerit kaikkien saataville”, Social Burgerjointin luova johtaja ja The Burgermeister Mika Tuomonen sanoo.
Kotipizza Group osti enemmistön Social Burgerjointista marraskuussa 2017. Social Burgerjoint aiotaan laajentaa valtakunnalliseksi ketjuksi. Vuoden 2018 aikana on määrä avata Helsingin keskustassa ja Sörnäisissä sijaitsevien ravintoloiden lisäksi kaksi muuta ravintolaa, joista toinen avataan Redi-kauppakeskukseen Helsingin Kalasatamassa. Social Burgerjointiin kuuluu myös Social Food -ruokarekka, joka toimii eri tapahtumissa.
Social Burgerjointin verkkosivut löytyvät osoitteesta www.burgerjoint.fi.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Luova johtaja ja The Burgermeister Mika Tuomonen, The Social Burger Joint Oy
pikkis@burgerjoint.fi, 044 275 1336
Operatiivinen johtaja ja Commander-in-Beef Herkko Volanen, The Social Burger Joint Oy
herkko@burgerjoint.fi, 045 111 7920
Toimitusjohtaja Tommi Tervanen, Kotipizza Group
tommi.tervanen@kotipizzagroup.com, 0207 716 743
Kuvat
Tietoja julkaisijasta
Kotipizza Group Oyj
Kotipizza Group on erikoistunut fast casual -ravintolakonseptien kehittämiseen ja niiden toiminnan laajentamiseen franchising-toimintamallin pohjalta. Kotipizza Groupiin kuuluu Kotipizza Oyj, joka hallinnoi Pohjoismaiden suurinta pizzaketjua Kotipizzaa. Kotipizza on suomalainen, vuonna 1987 perustettu pizzaketju, jolla oli tilikauden 2017 lopussa 266 ravintolaa. Kotipizza-ketjun ravintoloiden myynti tilikaudella 2017 oli 106,3 miljoonaa euroa. Yli 99 prosenttia Suomen Kotipizza-ravintoloista on franchising-toimintaperiaatteella toimivia itsenäisten franchising-yrittäjien johtamia ravintoloita. Franchising-yrittäjä saa käyttöönsä testatun ja
Kotipizza Groupiin kuuluvat lisäksi hankinta- ja logistiikkayritys Helsinki Foodstock Oy, vuonna 2015 avattua meksikolaistyyppistä ravintolaketjua Chalupaa operoiva Chalupa Oy sekä marraskuussa 2017 ostettu The Social Burger Joint Oy, joka hallinnoi Social Burgerjoint -ravintolaa ja Social Food -ruokarekkaa. Tilikaudella 2017 Helsinki Foodstockin liikevaihto oli 64,2 miljoonaa euroa ja Chalupa-ketjun ravintoloiden myynti 1,86 miljoonaa euroa. Kotipizza Group -konsernin liikevaihto samalla ajanjaksolla oli 79,9 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen EBITDA 8,52 miljoonaa euroa.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Kotipizza Group Oy
Kotipizza laajentaa St1-asemille: kymmeniä uusia ravintoloita17.6.2025 09:00:00 EEST | Tiedote
Kaksi suurta kotimaista ketjua syventävät yhteistyötään, kun Kotipizza tuo kymmeniä ravintoloita St1- ja Shell-asemille. Uudet ravintolat avataan HelmiSimpukka-ravintoloiden yhteyteen useille paikkakunnille 2025-2026 aikana.
Kotipizza ja Pielisen Kala yhteistyöhön – kotimainen luonnonkala tuodaan pizzan päälle koko Suomeen3.6.2025 10:27:07 EEST | Tiedote
Kotipizza ja nurmeslainen Pielisen Kala aloittavat yhteistyön, jonka tavoitteena on tuoda uusi herkullinen pizzatäyte laajasti kaikkien suomalaisten pizzanystävien saataville. Luonnonkala tulee kaikkiin Kotipizza-ravintoloihin Hangosta Rovaniemelle.
Kotipizza käynnistää brändiuudistuksen: muutoksia tuotevalikoimaan ja verkkokauppaan3.6.2025 08:00:00 EEST | Tiedote
Kotipizzan brändi uudistuu tiistaina 3.6. alkaen. Uudistuksen myötä yhtiön verkkokauppa, tuotevalikoima, mainonnan sävy sekä visuaalinen ilme muuttuu.
Löydät Kotipizzan tutut pizzakuskit nyt myös Woltin kautta12.5.2025 12:00:00 EEST | Tiedote
Pohjoismaiden suurin pizzaketju Kotipizza tuo nyt suomalaisille tutut pizzat ja oman kotiinkuljetuspalvelunsa saataville myös Woltin mobiilisovellukseen.
Kotipizza vie suomalaista pizzakulttuuria maailman huipulle – pizzakonkari tuomariksi Las Vegasin pizzakisoihin4.4.2025 09:57:33 EEST | Tiedote
Kotipizzan pizzamestari sekä laatu ja tuoteturvallisuuspäällikkö Heikki Sikström kutsuttiin tuomariksi maailman suurimpiin pizzakilpailuihin, jotka järjestettiin maaliskuussa Las Vegasissa. Yli 800 osallistujaa keräävä Pizza International Challenge -kilpailu kokosi yhteen alan parhaimmat eri puolilta maailmaa. Sikström edusti Suomea paitsi tuomaristossa myös suomalaisen pizzakulttuurin lähettiläänä.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme