Sunborn Saga Oy

Riikka Arolasta Sunborn Sagan ja Sunborn Cateringin toimitusjohtaja

Jaa
Riikka Arola (FM, MKT) on nimitetty Sunborn Saga Oy:n ja Sunborn Catering Oy:n toimitusjohtajaksi 14.5.2018 alkaen.
Riikka Arola aloitti Sunborn Saga Oy:n sekä Sunborn Catering Oy:n toimitusjohtajana toukokuussa 2018.
Riikka Arola aloitti Sunborn Saga Oy:n sekä Sunborn Catering Oy:n toimitusjohtajana toukokuussa 2018.

Riikka Arola (FM, MKT) on aloittanut Sunborn Saga Oy:n ja Sunborn Catering Oy:n toimitusjohtajana 14.5.2018.

Arola vastaa Sunborn-yhtiöiden Suomen hotelli- ja ravintolaliiketoiminnan operatiivisista yhtiöistä. Sunborn Saga Oy toimii operaattorina mm. Naantalin ja Ruissalon Kylpylöissä sekä Kuntoutuskeskus Ruissalossa ja Naantalin Kaivohuoneella. Sunborn Catering Oy harjoittaa ravintola-, kahvila- ja cateringtoimintaa sekä ohjelmatuotantoa mm. Logomossa Turussa ja Kulttuuritalolla Helsingissä.

Arola siirtyi tehtävään Viking Linelta, jossa hän johti Turun ja Tampereen alueyksikköä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Riikka Arola aloitti Sunborn Saga Oy:n sekä Sunborn Catering Oy:n toimitusjohtajana toukokuussa 2018.
Riikka Arola aloitti Sunborn Saga Oy:n sekä Sunborn Catering Oy:n toimitusjohtajana toukokuussa 2018.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Sunborn Saga Oy
Sunborn Saga Oy
Juhana Herttuan puistokatu 23
20100 Turku

http://www.sunbornhotels.com

Sunborn Saga Oy sekä Sunborn Catering Oy ovat osa Sunborn Oy:tä. Sunborn on turkulainen perheyritys, joka tunnetaan Suomessa erityisesti kylpylätoiminnan pioneerina ja kansainvälisesti uniikin laivahotellikonseptin kehittäjänä. Viime vuosina yritys on myös merkittävästi laajentanut catering-toimintaansa. Sunborn Catering vastaa mm. Turun Logomon sekä Vermon Raviradan ravintolapalveluista ja pyörittää Helsingin Kulttuuritalon toimintaa. Monialakonserni työllistää Suomessa yli 500 työntekijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sunborn Saga Oy

Kuntoutus ei ole vain eläkeläisten juttu - Kuntoutuskeskus Ruissalossa ylläpidetään työkykyä ja pidennetään työuria22.10.2019 09:00:00 EEST | Uutinen

Kuntoutuskeskus Ruissalossa on vuosikymmenten osaaminen kuntoutuksesta. Työelämän muutoksia ei ole turkulaisessa yrityksessä tyydytty vain seuraamaan, vaan keskuksessa panostetaan nyt erityisesti ennakoivaan ja ennaltaehkäisevään kuntoutukseen, jolla tuetaan työssäjaksamista kaikissa ikäluokissa. Uusimpana tavoitteena on yritysten ja terveydenhuollon ammattilaisten yhdistäminen, jotta kaikilla olisi kattavaa tietoa erilaisista, kustannustehokkaista työkaluista henkilöstön työssäjaksamisen tukemiseen. Palveluiden kehittämistä Kuntoutuskeskuksessa luotsaa terveystieteiden tohtori Birgitta Ojala.

Naantalin ja Ruissalon Kylpylään uusi hotellinjohtaja Petter Lillvik palasi Suomeen 18 ulkomaanvuoden jälkeen3.10.2019 09:25:57 EEST | Tiedote

Kokkolalaislähtöinen Petter Lillvik aloitti Sunborn Saga Oy:n operatiivisena hotellinjohtajana syyskuussa. Tehtävä toi hänet töihin Suomeen ensi kertaa lähes kahden vuosikymmenen jälkeen. Lillvikin ensimmäinen hotellipesti oli aikoinaan Turussa – nyt ympyrä sulkeutuu, kun hän ryhtyy vastaamaan Ruissalon ja Naantalin Kylpylöiden ja niihin kuuluvien ravintola- ja kahvilayksiköiden päivittäisestä johtamisesta ja kehittämisestä turkulaisessa Sunborn Saga Oy:ssä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye