
Tanner avaa ovensa Elannon korttelissa maanantaina 16. heinäkuuta

Arkiaamuisin klo 8.30 alkaen tarjolla on aamiaista ja Kees Van Der Westenin Spirit-espressokeittimellä valmistuvia erikoiskahveja. Valikoimaan kuuluu erilaisia itse tehtyjä leivoksia, kakkuja ja juustoja. Pitkälti vegaaninen ruokamenu painottuu välimerelliseen keittiöön ja kotimaisiin raaka-aineisiin: ”Sörnäisten tyyliin” tehtyyn pizzoihin sekä pastoihin. Pizzapohja ja talon raskileipä syntyvät omassa leipomossa. Lounasta tarjoillaan arkisin klo 11–15 elokuun puolesta välistä alkaen ja lauantaisin aamiaisesta voi nauttia koko päivän ajan. Saatavilla on runsaasti gluteenittomia tuotteita.
Tannerissa hifistellään kirjaimellisesti myös musiikin ja äänentoiston saralla. Tilassa on huippulaadukkaat Tannoyn Prestige Westminster Royal GR -kaiuttimet ja levyt soivat jokaisena iltana. Paikallisten deejiiden lisäksi luvassa on ajoittain ulkomaisia vieraita. Tannerissa toimii myös levykauppa, jossa on tasokas valikoima uusia ja käytettyjä vinyylilevyjä.
Ravintolan interiööristä vastaa aiemmin mm. Erottaja Barin ja Ravintola Nollan sisustuksen suunnitellut Jukka Keskitalo. Tannerin taustalla ovat Elannon kortteliin aiemmin mm. Kuudennen Linjan, Siltasen ja Kaiku-klubin perustaneet Tim Uskali ja Toni Rantanen sekä ravintola Ondan tiimi.
Tanner
Kaikukatu 2, 00530 Helsinki
www.ravintolatanner.fi/
www.instagram.com/ravintolatanner/
www.facebook.com/ravintolatanner
Aukioloajat:
Ma–To klo 8.30–02.00
Pe 8.30–03.00
La 11.00–03.00
(Kesällä sunnuntaisin suljettu)
Keittiö auki klo 23.00 asti
Yhteyshenkilöt
Toni Rantanen
044 547 6188
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.