Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasan Ravilaakso on valittu SYKEn tukemiin kiertotaloushankkeisiin

Jaa
Suomen ympäristökeskus (SYKE) on valinnut Vaasan Ravilaakson niiden kymmenen hankkeen joukkoon, jotka saavat Kiertotalouskiihdyttämöltä kohdennettua apua hankinnan edistämiseen vuosien 2018–2019 aikana.

Vaasan kaupunki saa tukea omistamansa Ravilaakson alueen yhden korttelin kilpailutukseen kiertotalousteemalla. Aiemmin Ravilaaksosta on kilpailutettu hyvinvointikortteli.  

Tonttipäällikkö Pertti Onkalon mukaan korttelikilpailutus tehdään loppuvuodesta.  

– Ravilaakson kortteliin pyritään sijoittamaan kiertotaloutta tukevia palveluja, hankkeita ja kokeiluja. Myös fiksun liikkumisen edellytykset otetaan huomioon, Onkalo sanoo.  

–  Kohteessa voidaan esimerkiksi kokeilla uusia, kiertotalouteen perustuvia rakennusmateriaaleja ja rakennustapoja. Tontinluovutusehdoissa voidaan ottaa huomioon kiertotalouden edellytykset, Onkalo jatkaa.  

Kehittämispäällikkö Maija Alasalmen mukaan Vaasan kuulumisella FISU-kuntien verkostoon oli ratkaiseva merkitys pääsyssä SYKEn tukemien hankkeiden joukkoon.   

Lisätietoa Kiertotalouskiihdyttämöstä SYKEn sivuilta: http://www.materiaalitkiertoon.fi/fi-FI/Tyokalut/Julkiset_hankinnat/Kiertotalouskiihdyttamo  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kehittämispäällikkö Maija Alasalmi,
puh. 040 568 5400 


Tonttipäällikkö Pertti Onkalo,
puh. 040 637 4122 

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye