Ravinteli Bertha

Palkittu sommelier siirtyy Berthaan

Jaa
Suomen paras sommelier Kirsi Seppänen aloittaa ravinteli Berthan salissa 26.9.2018.

Jo varhain keväällä lyötiin lukkoon, että Kirsi Seppänen siirtyy syyskuussa tamperelaisen ravinteli Berthan sommelieriksi. Kevään ja kesän sommelier-kilpailujen menestys kuitenkin siirsi aloituspäivää hieman, joten Kirsin ensimmäinen päivä Berthan salissa on 26.9.2018.

21.–22.9.2018 Kirsi osallistuu nuorten sommelierien maailmanmestaruuskilpailuihin Meksikossa. Takana on myös osallistuminen sommelierien PM-kisoihin Oslossa ja komea voittoputki Suomessa. Tänä vuonna Kirsi on voittanut sekä Vuoden Paras Sommelier-, Vuoden Nuori Sommelier- että Nordic Ruinart Challenge -kilpailun.

Kirsi on työskennellyt mm. Deli 1909 & Wine Barin ravintolapäällikkönä. Berthassa Kirsin osaaminen pääsee vihdoin oikeuksiinsa, sillä ensimmäistä kertaa hän työskentelee nimenomaan sommelierina. Tärkeä aisapari Kirsille on Matti Kuukkanen-Fager.

– Matti on työssään ylivoimaisesti Suomen paras. Parempaa oppia en voisi saada. Vaikka Matti tekee nyt äitiyslomasijaisuutta Huberin ravintolapäällikkönä, työskentelemme varsin tiiviisti Veljekset Ponteva Oy:n juomatuotteen kehittämiseksi, Kirsi Seppänen sanoo.

Työ Berthassa on Kirsille komea paluu henkiseen kotiin, sillä hän on työskennellyt aiemmin myös Veljekset Ponteva Oy:n Huberissa. Kirsi tietääkin, että Veljekset Pontevan Mika Roito ja Pekka Salmela antavat työnantajina paljon vapauksia ja vastuuta. Luottamus ja mahdollisuus omien kykyjensä näyttämiseen ovat Kirsille kullanarvoisia sekä uran että osaamisen kehittämisen kannalta.

Yhteyshenkilöt:
Kirsi Seppänen, sommelier, puh. 040 779 4695, kirsi@bertha.fi

Markus Saavalainen, ravintolatoimenjohtaja, puh. 040 129 2133, markus.saavalainen@ravinteli.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ravinteli Bertha
Ravinteli Bertha
Rautatienkatu 14
33100 Tampere

0400 355 477http://www.bertha.fi

Veljekset Ponteva Oy:lla on kaksi ravintolaa Tampereella: laadukkaiden mutta pönöttämättömien ruokanautintojen Bertha (vuodesta 2010) sekä lihansyöjiä ja heidän kavereitaan rennosti palveleva Huber (vuodesta 2012). Veljekset Pontevan takana ovat ravintoloitsijat Pekka Salmela ja Mika Roito.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye