Salsallada hemmottelee pikkuannoksilla, maistuvilla cocktaileilla ja ylellisillä mocktaileilla
- Ajatukset Salsalladan konseptista hautuivat ja kiteytyivät kevään ja kesän aikana maailmalla matkustellessani, kertoo yrittäjä Louie So. – Halusimme yhdistää sosiaalisen ruokailun ja cocktailkulttuurin helposti lähestyttävästi mutta trendikkäällä otteella.
Ruokalistalla herkullisia poimintoja makumaailmasta ympäri maailmaa
Vastavalmistuneen kerrostalon katutasossa sijaitseva ravintola erikoistuu sosiaaliseen ruokailuun ja makunystyröitä hemmotteleviin cocktaileihin. Ruokalista sisältää herkullisia poimintoja mauista ympäri maailmaa – tapaksista, slidereistä, tacoista ja muista pienistä annoksista jokainen voi koota oman makunsa mukaisen herkkukokonaisuuden. Erityismaininnan ansaitsevat esimerkiksi mausteinen ja aromikas indonesialainen rengdang curry, joka on valittu maailman parhaaksi ruokalajiksi sekä korealainen, tulisten makujen ystävät hurmaava gochujang-lohi.
Ravintolan menu on keittiömestari Susanna Määttäsen käsialaa. Määttäsen luomasta makumaailmasta on aiemmin nautittu muun muassa huippusuositussa Guru's Kitchenissä.
Salsallada tarjoilee maistuvimmat mocktailit alkoholittomasta tisleestä valmistettuna
Salsalladan juomalistassa näkyy ravintolapäällikkö Antoni Duhovin ote niin houkuttelevissa cocktaileissa kuin aistikkaissa viineissäkin.
- Cocktailit teemme tuoreista ja ajankohtaisista raaka-aineista, Duhov kertoo. - Mocktail-listan eli alkoholittomien cocktailien yllättäjiä ovat maailman ensimmäisestä alkoholittomasta tisleestä valmistetut cocktailit.
Lämminhenkinen artesaaniravintola avaa ovensa lauantaina 1.12.2018
Industrial-tyylisen ravintolan sisustuksen on suunnitellut sisustusarkkitehti Petra-Miisa Juusenaho. Tilan yleisvaikutelma on lämminhenkinen, käsityötä arvostaen toteutettu uniikki artesaaniravintola. Modernia tunnelmaa luovat näkyviin jäävät raakapinnat ja muut persoonalliset materiaalivalinnat.
Salsallada avaa ovensa lauantaina 1.12.2018.
- Varsinaisia avajaisia vietämme tammikuussa ja se tehdään tyylikkäästi, Duhov lupaa. – Avajaisiin ovat kaikki tervetulleita!
Salsallada
Näsilinnankatu 21 C, Tampere
Avoinna:
ma suljettu
ti–to 16–22
pe 16–00
la 14–00
su 14–20
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Antoni Duhov
Ravintolapäällikkö, Salsallada
puh. +358 50 471 9828
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.