Bonnier Books Finland

Bonnier Kirjat Suomi Oy muuttaa nimensä. Uusi yhtiön nimi on Werner Söderström Osakeyhtiö

Jaa
Yrityksemme rakenne ja nimi muuttuvat 1.1.2019. Bonnier Kirjat Suomi Oy siirtyy historiaan ja uusi nimemme on tammikuun alusta Werner Söderström Osakeyhtiö. Uuteen yhtiöön kuuluvat edelleen Suomen eturivin kustantamot Johnny Kniga, Readme.fi, Kosmos, Tammi ja luonnollisesti WSOY kuten nimikin jo kertoo.

Tällä muutoksella kevennämme yritysrakennettamme ja voimme entisestään panostaan voimavaroja ja aikaa kirjailijoidemme kirjojen kustantamiseen, markkinoimiseen ja myymiseen kirjakaupoille sekä lukijoille, nykyään erityisesti myös kuuntelijoille.

Korostamme myös muutoksella rooliamme nimenomaan suomalaisena kustantajana ja suomen kielen vaalijana. Tämä on ollut WSOY:n rooli jo 140 vuotta ja on jatkossakin erityisen tärkeää meille. Tulemme jatkossakin olemaan se suomalaisen yhteiskunnan valpas mieli, joka kirjojen muodossa tarjoaa aikansa merkittävimmät tarinat ja kirjat suomalaisille lukijoille. Yhtiötämme ja kirjailijoitamme ohjaavat tinkimättömyys, herkkyys ja usko tulevaisuuteen. Tässä valppaalla mielellä ja kirjallisuudella on parhaimmillaan yhteiskuntaa muokkaava voima. Tähän joukkoon Werner Söderström Osakeyhtiö ja sen kirjailijat kuuluvat intohimoisesti.

Lisätietoja:
1.1.2019 Werner Söderström Osakeyhtiön toimitusjohtaja Timo Julkunen, puh. 040 549 0434

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Bonnier Books Finland
Bonnier Books Finland
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Bonnier Books Finland

Tiedote: Bonnier Rights Finland yhdistyy Bonnier Rightsiin27.6.2018 13:31:00 EEST | Tiedote

Suomalaisen kirjallisuuden oikeuksia myyvä kirjallisuusagentuuri Bonnier Rights Finland yhdistyy Ruotsin Bonnier Rightsin kanssa. Bonnier Rights myy kirjojen käännösoikeuksia, sekä tv- ja elokuvaoikeuksia. Agentuuria johtaa Tukholmasta operoiva Elisabet Brännström. Suomalaisen ja ruotsalaisen osaamisen yhdistämisellä taataan suomalaisen kirjallisuuden paremmat mahdollisuudet päästä kansainvälisille markkinoille, isompi näkyvyys kansainvälisillä kirjamessuilla ja laajemmat kontaktit kustantajiin eri puolilla maailmaa. Agentuurin kirjallisuusagentit työskentelevät jatkossa Helsingissä, Tukholmassa ja Lontoossa. Helsingin toimistolla työskentelevät Marja Tuloisela-Kunnas ja Terhi Isomäki-Blaxall. Tukholman ja Lontoon toimistoilla tehdään myös myyntityötä valikoiduille suomalaisille kirjailijoille.