Kojamo Oyj

Lumo-stipendihaku avoinna 4.3 –31.3.2019

Jaa
Lumo-stipendiohjelmaan voi hakea jälleen 4.3 –31.3.2019. Ohjelmalla on tarkoitus tukea urheilevien nuorten harrastusta ja matkaa kohti menestystä.

Stipendejä voivat hakea lupaavat seuratasolla urheilleet 12-20-vuotiaat nuoret, jotka tarvitsevat taloudellista tukea harrastukseensa. Etusijalla stipendin saajiksi ovat Lumo- ja VVO-asukkaat. Stipendejä myönnetään sekä joukkue- että yksilölajien harrastajille. Keväällä 2019 Lumo-stipendejä myönnetään 25 urheilevalle nuorelle. Stipendillä voi kattaa esimerkiksi harrastuksen lukukausimaksun, leirin tai varusteita.

Stipendinhakuun voi osallistua täyttämällä lomakkeen: https://www.lyyti.in/Lumostipendihakemus_kevat_2019_4788/fi

Stipendihausta kerrotaan Kojamon verkko- ja somekanavissa maaliskuun aikana. Hakemuksia toivotaan runsaasti – jaossa keväisin on 25 stipendiä.

Vuonna 2012 käynnistetty Lumo-sponsorointi- ja stipendiohjelma edistää hyvinvointia liikunnan parissa myöntämällä stipendejä ja sponsorointia nuorille urheilulahjakkuuksille. Stipendejä on myönnetty yhteensä 335.

Lumo-sponsorointi ja -stipendit tukevat nuorten liikuntaa ja suomalaista huippu-urheilua

Lumo-sponsorointi- ja stipendiohjelma tukee suomalaista huippu-urheilua ja nuorten liikuntaa yksilö- ja joukkuetasolla. Vuoden 2019 yksilösponsoriurheilijoita ovat Anna Haataja (suunnistus, kestävyysjuoksu), Joona Kangas (ski sloppestyle), Henry Manni (pyörätuolikelaus), Oskari Mörö (400 metrin aidat), Nooralotta Neziri (100 metrin aidat) ja Emmi Parkkisenniemi (lumilautailu).

Yksilösponsoroinnin lisäksi ohjelmaan kuuluu joukkuesponsorointikumppanuus, joka jatkuu Helsingin Taitoluisteluklubi ry:n kanssa. Mukana vuonna 2019 ovat kolme SM-sarjan muodostelmaluistelujoukkuetta; Helsinki Rockettes, Team Fintastic. Finettes ja Novettes sekä neljä Akatemia-ryhmää. Sponsorointi avautuu hakuun syksyllä 2019.

Lue lisää ohjelmasta: https://kojamo.fi/vastuullisuus/lumo_sponsorointiohjelma/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Irene Kantormarkkinointi- ja viestintäjohtaja

Puh:040 535 9227

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kojamo Oyj
Kojamo Oyj
Mannerheimintie 168a
00300 Helsinki

020 508 5000https://kojamo.fi

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja vuokra-asumisen rohkea uudistaja. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Toimimme Suomen merkittävimmissä kasvukeskuksissa ja Lumo-brändimme tarjoaa vuokra-asumista sekä uudenlaisia palveluita kaupunkiasumiseen 50 vuoden kokemuksella. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa ja määrää rakennuttamalla uutta ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kojamo Oyj