Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Rosso Nummela on avattu

Jaa
Nummelan Prismakeskuksessa alkoi tänään uusi ja pizzantuoksuinen aika, kun Rosso Nummela avasi ovensa klo 15. Uutuuttaan hohtavan ravintolan sydän on elävän tulen uuni, jossa pizzojen paistumista voi seurata ravintolan puoleltakin.
Rosson elävän tulen uuni luo ravintolaan italialaista tunnelmaa.
Rosson elävän tulen uuni luo ravintolaan italialaista tunnelmaa.

"Lämpimästi tervetuloa kaikki, odotamme teitä jokaista ravintolaamme! Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että täällä on aika monta muutakin nummelalaista", myhäilee ravintolapäällikkö Elina Pakkanen tyytyväisenä.

"On ollut ihana yllätys, miten valtavasti Rosson tulo Nummelaan on ihmisiä kiinnostanut. Pöytävarauksiakin on tehty jo aika lailla", iloitsee Pakkanen. ”Täällä on helppo järjestää rento juhlahetki, tavata ystäviä kantapöydässä tai kattaa arki-illan ruoka perheelle.”

Rosso Nummelassa on 100 asiakaspaikkaa ja se on avoinna joka päivä kauppakeskuksen aukioloaikoina. Lisäksi kesäksi avautuu kesäterassi.

Rossolaiset tunnustavat olevansa väsyneitä, mutta onnellisia. Viime viikot ovat kuluneet vauhdilla, kun helmikuun puolessa välissä ovensa sulkeneelle Cantina Antonio Nummelalle jätettiin haikeat hyvästit. Vanhojen tilojen tyhjentämisen jälkeen alettiin reippaasti rakentaa uutta Nummelan Prismakeskukseen. Samalla siirryttiin meksikolaisten makujen parista italialaisten herkkujen äärelle. Uudenlainen makumaailma on otettu ilolla vastaan - vaihtelu virkistää.

Rossojen ruokalistalle on viime vuosina lisätty monenlaisia italialaisia klassikkoruokia, kuten risottoja ja focacciaa. Pizzat ovat kuitenkin olleet kautta vuosikymmenten Rossojen ykköstuote. Tarjolla on niin perinteistä napolilaista kuin roomalaista artesaanipizzaa. Artesaanipizzat maistuvat suomalaisille juuri nyt erityisen hyvin.

”Seurueille La Serata Romana eli roomalainen illallinen on loistava tuote. Siinä pöytään katetaan antipastoja, roomalaista pizzaa ja makea jälkiruoka aterian lopuksi. Tästä pöydästä ei lähdetä nälkäisenä ja kahdenkymmenenviiden euron hintakin on sopiva monelle kukkarolle”, kehaisee Pakkanen.

Vegaanista ja gluteenitonta ruokavaliota noudattaville löytyy Rosson listalta runsaasti vaihtoehtoja, muun muassa kaikki pizzat voi tilata gluteenittomina. Kevyempää ruokaa kaipaaville tarjoillaan salaatteja ja keittoja. Ravintolan pienimmät vieraat huomioidaan omalla ruokalistalla, jonka lisäksi lapsille on tarjolla pienempiä annoksia aikuisten listalta.

Italialaisuus on elämäniloinen innoittaja, joka näkyy, kuuluu ja maistuu nyt myös Nummelassa. Tervetuloa herkuttelemaan yhdessä! A tavola non si invecchia - ruokaillessa kukaan ei vanhene.

Mitä?
Suur-Seudun Osuuskauppa avasi uuden Rosson Nummelan Prismaan 1.3.2019. Ravintolassa työskentelee 12 työntekijää, jotka ovat ennestään tuttuja Nummelan Cantina Antoniosta. Nummelan Rosso on avoinna ma-to klo 10.30-21.30, pe klo 10.30-23.00, la klo 11.00-23.00 ja su klo 12.00-21.30. Tutustu ruokalistaan ja varaa pöytä Raflaamossa

Rosso
Rosso on tarjoillut italialaista ruokakulttuuria ja iloista yhdessäoloa suomalaisille jo yli 40 vuotta. Rossot tarjoavat paikan iloiselle yhdessäololle, pizzalle, pastalle ja viinille. Rosso-ketjuun kuuluu tällä hetkellä 28 ravintolaa 27 paikkakunnalla. www.rosso.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Rosson elävän tulen uuni luo ravintolaan italialaista tunnelmaa.
Rosson elävän tulen uuni luo ravintolaan italialaista tunnelmaa.
Lataa
Lataa
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Prismantie 2
24800 Halikko

07530301000http://www.sso.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Tervetuloa elämäsi kesätyöhön – työllistämme tänäkin vuonna yli 400 nuorta eri toimialoilla28.4.2025 10:40:59 EEST | Tiedote

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n kesätyönhaku järjestettiin aiemmilta vuosilta tutulla tavalla kahdessa osassa. Hakijamäärä ylsi ennätyslukemiin, kun yli 1600 15–17-vuotiasta ja yli 1000 täysi-ikäistä jätti hakemuksensa erilaisiin kaupan-, liikennekaupan ja ravintola-alan tehtäviin. Hakuaikaa oli lyhennetty viime vuodesta, jotta nuoret saisivat vastauksen kesätöiden saamisesta mahdollisimman nopeasti.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye