HUONE International Oy

Huone-ketjulle uusi vientivaltaus: Tapahtumahotelli laajentaa Kööpenhaminaan

Jaa
LEHDISTÖTIEDOTE HELSINKI 21.3.2019. Tapahtumahotelliketju HUONE laajentaa Tanskaan yhdessä tanskalaisen eläkevakuutusyhtiö PFA:n kanssa. Kööpenhaminan lentokentän lähelle rakennettava kokousmaailma parantaa merkittävästi PFA:n omistaman Amager Strand -business hubin asiakaskokemusta.
HUONE Copenhagen Ferris Wheel kokoustila
HUONE Copenhagen Ferris Wheel kokoustila

Tapahtumahotelliketju HUONE International rakentaa tanskalaisen PFA-eläkevakuutusyhtiön kanssa täyden palvelun luovien kokoustilojen kokousmaailman Kööpenhaminaan. Loppukeväällä avattava Kööpenhaminan yksikkö toteuttaa edelleen viime syksynä Helsingin Kampissa lanseerattua Building Powered by HUONE -konseptia, jossa HUONEen inspiroivat kokoustilat lisäävät kiinteistön vetovoimaa ulkopuolisten yritysten silmissä ja kiinteistön vuokralaisyritysten asiakaskokemus paranee.

HUONEen palvelukonsepti ja luova kokousmaailma, johon tulee 20 inspiroivaa teemallista tilaa ja salia, ovat olennainen osa Amager Strand -business hubia. Kiinteistökehitysyhtiö Thylander Gruppen, on kiinteistönomistaja PFA:n toimeksiannosta osallistunut Amager Strandin projektiin suunnitteluvaiheesta lähtien. Kyseessä on kööpenhaminalaisille ikonisen teollisuuskompleksin modernisoinnista nykyaikaiseen yrityskäyttöön : "Kun loimme Amager Strand -business hubia, halusimme designratkaisun, joka korostaa sen entiselle teollisuusalueelle tyypillistä yksilöllistä luonnetta", sanoo Thylander Gruppenin Technical Asset Manager Kim Revald.

"Toisekseen, meidän piti valita tiloihin oikeanlainen sekoitus vuokralaisia, koska ne tulisivat muodostamaan koko yrityskeskittymän sydämen. Lopuksi piti vielä löytää kokopäivätoiminen kumppani toteuttamaan tämän monikäyttöisen rakennuksen mahdollisuudet. Yhteistyö HUONEen kanssa antaa meille kaikki nämä asiat."

HUONE International palvelee vuosittain tuhansia yrityskokousasiakkaita kolmessa täyden palvelun tapahtumapaikassaan Helsingissä ja Singaporessa. Palkittu konsepti keskittyy kokouskokemuksen maksimoimiseen ja asiakkaan onnistumiseen. Kööpenhaminan lanseerauksen myötä HUONEEn yksiköiden määrä nousee neljään.

"HUONE auttaa jo kokous- ja tapahtumajärjestäjiä menestymään Singaporessa, yhdessä maailman haastavimmista kokous- ja konferenssimarkkinoista. Ymmärrämme, että Kööpenhamina on markkina-alue, jossa on paljon tietoisia kokous- ja tapahtuma-asiakkaita ja runsas paikkojen tarjonta, joten tartumme innokkaina tilaisuuteen ylittää asiakkaiden odotukset ja esitellä HUONEen konsepti Kööpenhaminalle", kommentoi Evon Söderlund, HUONEen perustaja ja toimitusjohtaja.

3800 neliömetrin suuruisen tilan sisustus tullaan muokkaamaan perusteellisesti 20:ksi luovuutta säteileväksi täyden palvelun kokoustilaksi, joiden yhteydessä on ravintola, baari ja yhteistiloja.

"Olemme todistaneet HUONEen ammattimaista otetta vuoden mittaisen yhteistyömme aikana", Kim Revald jatkaa. "Vuokralaisilla on paljon kysyntää työympäristöä kohentaville lisäpalveluille. HUONEen jatkuva pyrkimys ylittää kaikkein vaativimpienkin yritysten odotukset sopii meille ja PFA:lle erinomaisesti."

HUONEen laajeneminen Kööpenhaminaan toteuttaa sen tavoitetta kasvaa kansainvälisesti. Yritys etsii parhaillaan potentiaalisia yhteistyökumppaneita ja toimipaikkoja Pohjoismaista ja Keski-Euroopasta.

Huonekuva ja logo

Yhteyshenkilöt

## Lisätietoja HUONE International:


Perustaja ja toimitusjohtaja Evon Söderlund
evon.soderlund@huone.events


Market entry manager Jaakko Eskola
+358 44 292 50 83
jaakko.eskola@huone.events


HUONE Copenhagen www.huone.events/dk.


Mediayhteydenotot HUONE International:
Marketing manager, Meri Mäkkylä
+358 (0) 40 675 4750
meri.makkyla@huone.events

Kuvat

HUONE Copenhagen Ferris Wheel kokoustila
HUONE Copenhagen Ferris Wheel kokoustila
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

HUONE International Oy
HUONE International Oy
Länsisatamankatu 16
00180 HELSINKI

https://www.huone.events/fi

HUONE tarjoaa inspiroivan ympäristön ja täyden palvelun yritysten kokouksiin. HUONEen ainutlaatuisessa konseptissa yhdistyvät luovat kokoustilat, konsultoiva ja ystävällinen palvelu, oman ravintolan tarjoilut sekä maksuton verkkopalvelu, jonka avulla asiakas voi varata, suunnitella ja hallinnoida tapahtumiaan ja saada apua omalta tapahtumakoordinaattoriltaan. HUONE International Oy:n kokousmaailmat sijaitsevat Helsingin Jätkäsaaressa ja Kampissa, Clarke Quay:n alueella Singaporessa sekä Amager Strandissa Kööpenhaminassa.

Lisätietoja: www.huone.events/fi/

Lue aiempi tiedote HUONEen ja Aberdeen Standard Investmentsin yhteistyöstä

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye