Kasvu Open

Energiainnovaatioiden Kasvupolun kriteerit täytti 15 potentiaalista kasvuyritystä

Jaa
Tuomaristo arvioi hakijayrityksiä valintakriteerien kautta. Kriteerit olivat: innovatiivinen bisnesidea, markkinapotentiaali, selkeä asiakastarve, tiimi ja osaaminen sekä kasvuhalu.

Energiainnovaatioiden Kasvupolulle valitiin 15 bisnesidealtaan innovatiivista kasvuyritystä. Kasvupolulle haki yhteensä 39 yritystä.

Kasvupolun maksuttomaan sparraukseen on valittu mukaan Salusfin Oy ja NDC Networks Oy Espoosta, Tammi Kiinteistötekniikka ja Ampner Oy Vaasasta, Jatiko Oy ja IndustrySim Ltd. Turusta, Calefa Oy Hollolasta, Satamatieto Oy Kotkasta, 21TDMC Group Oy Helsingistä, SpinDrive Oy Joutsenosta, BrightCharger Europe Oy Ltd Muuramesta, Finnstainless Oy Multialta, Sunsampo.com Oy Lahdesta, Finrenes Oy Tampereelta sekä TercoSys Oy Jyväskylästä.

Tuomaristo arvioi hakijayrityksiä valintakriteerien kautta. Kriteerit olivat: innovatiivinen bisnesidea, markkinapotentiaali, selkeä asiakastarve, tiimi ja osaaminen sekä kasvuhalu. 

Tuomaristo oli erityisen tyytyväinen siihen, että Kasvupolulle mukaan hakeneilla yrityksillä oli erityisen paljon loppuasiakkaalle tarjottavia ratkaisuja sekä ratkaisuja, jotka voivat muuttaa energiatoimialaa. Tuomariston jäsen Elina Lehtomäki Carunasta kommentoi valintoja.

 “On erittäin hienoa, että polullamme on tänä vuonna mukana energiatekniikan innovaatioiden lisäksi digitaalista älyteknologiaa hyödyntäviä loppuasiakasratkaisuja. Uskon, että energiayhtiöt löytävät Kasvu Openista kumppaneita, joiden kanssa voimme tarjota fiksuja tulevaisuuden palveluita asiakkaillemme.”

Kasvupolun tuomaristoon kuuluvat Tuukka Toivonen (Landis+Gyr), Päivi Laitila (Motiva), Hannu Pikkarainen (Helen), Elina Lehtomäki (Caruna), Hans-Alexander Öst (Vaasan Sähkö) ja Tiina Mikkola (Jyväskylän Energia).

Kasvupolun sisältö ja eteneminen

Mukaan valitut yritykset saavat sparrausta kahdessa Kiitoratapäivässä, jotka järjestetään 28.5. ja 18.6. Kiitoratapäivässä kukin yritys tapaa päivän aikana viisi liike-elämän asiantuntijaa 45 minuutin tapaamisissa, joissa pureudutaan kunkin yrityksen kasvun haasteisiin. Myös Kasvupolun kumppaneiden edustajat ovat mukana sparraamassa yritysten kasvusuunnitelmia ja etsimässä mahdollisia yhteistyönpaikkoja. Toisen Kiitoratapäivän päätteeksi tuomaristo valitsee Kasvupolun voittajat, jotka etenevät valtakunnalliseen finaaliin, Kasvu Open 2019 Karnevaaliin. Tapahtuma järjestetään lokakuussa 2019 Jyväskylässä. 

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa Kasvu Openissa on jaossa myös valtakunnallinen palkinto ”Sijoittajan suosikki 2019”. Palkinto mahdollistaa saajalle jopa miljoonarahoituksen ja se toteutetaan yhdessä Innovestorin ja Nordean kanssa.

Lisätiedot

Maria Häkkinen
045 130 3751
maria.hakkinen@roihu.com

Aleksi Saarinen
041 548 8762
aleksi.saarinen@roihu.com

Tietoja julkaisijasta

Kasvu Open
Kasvu Open
Kauppakatu 39
40100 Jyväskylä

050 304 6794http://www.kasvuopen.fi
Kasvu Open on Suomen suurin, kaikille pk-yrityksille avoin ja maksuton kasvun sparrausohjelma. Mukaan sparraukseen voi hakea yrityksen liikevaihdosta, toimialasta, sijainnista tai iästä riippumatta.
 
Olemme kasvaneet pienestä pilottihankkeesta koko Suomen kattavaksi ja koko kasvuyrityskentän läpäiseväksi toimijaksi. Tavoitteemme on sytyttää kasvukipinä sellaisissakin yrityksissä, joissa sitä ei vielä ole.
 
Vuonna 2018 Kasvu Openille myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto sekä European Enterprise Promotion Award, joka on Euroopan komission jakama tunnustus menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye