Ravintolatoimija Restel tuo kokonaisvaltaisen ravintolamaailman Jyväskylän Hippokselle

Restel tuo Hippokselle kokonaisvaltaisen ravintolamaailman, joka tulee palvelemaan varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Monitoimiareena harjoitusjäineen sekä areenakeskus valmistuvat arviolta vuonna 2022. Pitkäaikainen vuokrasopimus allekirjoitettiin 15.5.2019. Sopimus toteutuu, kun hankkeen ensimmäisen vaiheen rahoituspäätös on kokonaisuudessaan tehty ja rakennuslupa saanut lainvoiman.
Food and Events Restel Tapahtumaravintoloiden ketjujohtaja Kristian Helanne kertoo ravintoloiden sijoittuvan Hippoksen areenakeskukseen ja sen viereiseen monitoimiareenaan, jonne Restel tuo aamiais-, lounas- ja perheravintoloita, take away -ravintolan, olohuonemaisen kahvilan sekä aitioiden vip-palvelut.
-Tavoitteena on pitää Hippoksen syke yllä aamusta iltaan. Muokkaammekin ravintolapalvelut sekä vuorokaudenajan että ihmisryhmien mukaan. Satunnaisesti alueella vierailevien ja päivittäin Hippoksella liikkuvien toiveet ja vaatimukset vaihtelevat suuresti, kun joukossa on kaikenikäisiä. Osa ravintoloista muuntautuu tapahtumien mukaisesti. Kiekkopeleissä ruoka on tuhdimpaa ja konserteissa voidaan panostaa esimerkiksi juomavalikoimaan. Kokonaisuudesta tulee joustava, jotta pystymme reagoimaan muuttuviin kapasiteettitarpeisiin, Helannekommentoi.
- Kokeneen ravintolapalvelujen tarjoajan löytäminen on Hippos2020-hankkeen näkökulmasta erittäin keskeinen edistysaskel. Ravintolapalvelut tarvitaan Hippokselle niin urheilijoille, liikkujille, työntekijöille, kokousvieraille kuin tapahtumavieraillekin. Restelin osaaminen ja kokonaisuus tulee palvelemaan laajasti kaikkia Hippoksen toimijoita ja vuokralaisia. Ravinto on tärkeä osa hyvinvointia, ja myös siksi tämän palvelun tarjoaja on keskiössä, kun suunnitellaan hyvinvointikeskusta. Siksi halusimme mukaan kokeneen ja luotettavan toimijan, jolla on myös halua kehittää konseptia juuri Hippoksen tarpeeseen, toteaa hankejohtaja Joni Alatyppö Lehto Groupista.
- Olemme hyvin iloisia saadessamme ravintolapalveluiden toimijaksi Suomen kokeneimman areenaoperaattorin, joka ymmärtää Hippoksen kaltaisen paikan erikoistarpeet niin seurojen kuin muidenkin toimijoiden osalta, jatkaa puolestaan Hippos2020-hankkeen projektipäällikkö Kari Halinen.
Muuntautumiskykyiset ravintolakonseptit sopivat monenlaisiin tapahtumiin
Monitoimiareenaan avautuu lukuisia muuntautumiskykyistä ravintolakonsepteja eri ruokakulttuureista, pikaruokaa, aitio- ja kokouspalveluita, useita baareja, sekä Jyväskylän suurin, osittain katettu ravintolaterassi. Myös terveellinen ravinto on yksi korostuvista teemoista. Elämyksellisissä ravintoloissa tapahtumasta ja ruoasta voi nauttia samaan aikaan. Tilat soveltuvat niin konsertteihin, kokouksiin, kongresseihin, messuihin, urheilu- ja kulttuuritapahtumiin sekä yritys- ja yksityistilaisuuksiin.
- Palvelemme kaikkia yhden pöydän tapaamisista aina tuhansien ihmisten juhliin tiloissa, joita ei muualta Keski-Suomesta löydy, Helanne täsmentää.
Restel tarjoaa ravintolapalveluita jo useilla suomalaisilla tapahtuma-areenoilla, kuten Tampereen Jäähallilla, Turun Messukeskuksessa, Helsingin Jäähallilla, Helsingin Musiikkitalolla sekä Hartwall Arenalla.
- Hippoksella näemme erittäin merkityksellisenä sen, että kaikkia mukana olevia yhdistää liikunta ja hyvinvointi.
Hippoksella toimii yli 100 seuraa ja alueelle tulee suorituspaikkoja yli 20 lajille. Myös urheiluseurojen pienimuotoinen kahvilatoimintaan perustuva varainkeruu on edelleen mahdollista. Ketjujohtaja Helanne näkee huomattavia synergiaetuja Hippokselle sijoittuvien toimijoiden kanssa. Rakentuva verkosto muodostuu liikunnan, tutkimuksen, hyvinvoinnin, teknologian ja korkeakoulujen toimijoista.
- Uudet verkostot ja kumppanuudet mahdollistavat innovaatiot, joilla esimerkiksi ravitsemuksen ja hyvinvoinnin teemoja voidaan yhdistää. Mitäpä jos aamulla treenannut urheilija saa älylaitteeseen tiedon, että viereisessä ravintolassa on tarjolla lounas, jossa on treeniin nähden juuri sopiva määrä proteiinia ja muita ravintoaineita, Helanne maalailee.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Lisätiedot:
Restel Oy:
Ketjujohtaja, Food&Events, Kristian Helanne
040 831 8300
kristian.helanne@restel.fi
Lehto Group Oy:
Hankejohtaja, Joni Alatyppö
040 722 9878
joni.alatyppo@lehto.fi
Jyväskylän kaupunki:
Hippos2020-hankkeen projektipäällikkö, Kari Halinen
050 573 7034
kari.halinen@jyvaskyla.fi
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 2 600 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, O'Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.
Hippos2020-hanke muodostuu urheilun ja liikunnan, terveydenedistämisen ja hyvinvoinnin keskuksen rakentamisesta, uudenlaisen liiketoiminta-alustan sekä osaamisekosysteemin luomisesta. Hankkeen rakentaminen ajoittunee vuosille 2019-2022. Hippos2020-hankkeen tavoitteena on olla kansainvälisesti ainutlaatuinen keskittymä, joka yhdistää liikunnan, urheilun, hyvinvoinnin, terveyden edistämisen ja tutkimuksen sekä näiden alojen teknologisen tuotekehityksen tiiviiksi kokonaisuudeksi. Hippos2020 palvelee liikunnan, urheilun ja vapaa-ajan käyttäjiä sekä lisäksi tarjoaa korkealaatuiset puitteet liikunnan ja hyvinvoinnin tutkimukselle.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Restel Oy
Restel ja Neste aloittavat yhteistyön osassa Suomen liikenneasemaverkostoa4.3.2025 11:00:00 EET | Tiedote
Restel Oy ja Neste Oyj ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka koskee ravintola- myymälä- ja autoilupalvelujen tarjoamista osalla Neste- asemia. Restelillä on jo kokemusta liikenneasemien ravintolapalveluista, joten uusi yhteistyö on erinomainen lisä konsernin ravintolavalikoimaan.
Casino Helsingin ravintolapalvelut siirtyvät Restelille27.2.2025 09:00:00 EET | Tiedote
Restel Oy ja Veikkaus Oy ovat solmineet sopimuksen Casino Helsingin ravintolapalveluista. Restelin tavoitteena on kehittää kasinon ravintolapalveluita ja varmistaa, että asiakkaat saavat siellä unohtumattomia elämyksiä myös tulevaisuudessa.
Paasitornin ravintolapalvelut siirtyvät Restelille16.1.2025 09:45:00 EET | Tiedote
Restel on voittanut kilpailutuksen Helsinki Congress Paasitornin ravintolatoiminnan toteuttamisesta. Restelin innovatiivisuus sekä vahva kokemus ja näytöt tapahtumatalojen ravintolatoimintojen toteuttajana olivat kilpailutuksessa ratkaisevia tekijöitä.
Restel Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu30.9.2024 13:00:00 EEST | Tiedote
Ravintolayhtiö Restel Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu Mikael Backmanin päätettyä jäädä pois yhtiön johdosta. Restel Oy:n hallitus on valinnut uudeksi toimitusjohtajaksi yhtiön hallituksen jäsen eMBA Sari Saaren. Saari aloittaa Restel-konsernin johdossa 1.1.2025. Tällä hetkellä Saari toimii Touhula päiväkodit Oy:n toimitusjohtajana.
Rax avaa uuden ravintolan Rukalle!3.9.2024 07:00:00 EEST | Tiedote
Uusi RAX Pizzabuffet avautuu Rukalle vuoden 2024 loppupuolella palvelemaan talvisesongin asiakkaita.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme