Hobby Hall Suomi Oy

Janne Sorakivi Hobby Hall Suomi Oy:n toimitusjohtajaksi

Jaa
Janne Sorakivi luotsaa Hobby Hall Suomi Oy:tä kohti 2020-lukua. Aiemmin yrityksen tuoteryhmäjohtajana toiminut Sorakivi nimitettiin Hobby Hall Suomi Oy:n toimitusjohtajaksi heinäkuun alussa. Hänellä on vankka, yli 20 vuoden kokemus vähittäis- ja tukkukaupasta. Kymmenen viime vuoden ajan Sorakivi on työssään keskittynyt vahvasti digitaaliseen kaupankäyntiin.
Janne Sorakivi
Janne Sorakivi

Uusi toimitusjohtaja vakuuttaa, että Hobby Hall Suomi Oy pystyy palvelemaan suomalaista asiakasta vastaisuudessa entistäkin paremmin. Yritys on kuulunut toukokuusta alkaen kansainväliseen Hobby Hall Group OÜ:hyn, jolla on verkkokauppoja mm. Virossa ja Latviassa. Keväällä 2019 toteutettiin Suomessa merkittävä teknologiamuutos, jonka myötä hobbyhall.fi-verkkokaupan tuotevalikoima on saatu viisinkertaistettua vuoden takaiseen tarjontaan verrattuna. Uudistus nosti suomalaisvetoisen yrityksen yhdeksi maan suurimmista verkkokaupoista.

- Haluamme vastata asiakkaidemme tarpeisiin uusilla tavoilla. Tuomme jatkuvasti Suomen markkinoille uusia kiinnostavia brändejä ja tuoteryhmiä kuluttajilta saatujen signaalien perusteella. Tavoitteenamme on lisätä personointia, jonka ansiosta on mahdollista tarjota asiakkaillemme oikeita tuotteita oikeaan aikaan. Kuluttajien toiveita kuuntelemalla kykenemme räätälöimään tuotetarjonnan mahdollisimman henkilökohtaiseksi.

- Viiden lapsen isänä olen ainakin hyvin perillä siitä, mitä suomalaisen lapsiperheen arjessa kaivataan, toimitusjohtaja Sorakivi naurahtaa.

Yhteyshenkilöt

Kysy lisää:


Janne Sorakivi
toimitusjohtaja
puh. 050 526 0380

Kuvat

Janne Sorakivi
Janne Sorakivi
Lataa
Janne Sorakivi
Janne Sorakivi
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Hobby Hall Suomi Oy
Hobby Hall Suomi Oy
Tammiston kauppatie 11
01510 Vantaa

https://www.hobbyhall.fi

Uudistunut Hobby Hall on monipuolinen verkkokauppa, jonka valikoimaan kuuluu yli satatuhatta tuotetta. Tarjonta kattaa kaikki elämän osa-alueet ja uusia tuotteita lisätään päivittäin. Omien tuotemerkkien lisäksi Hobby Hallissa on tunnettuja brändejä erityisesti kodin, vapaa-ajan ja elektroniikan alueilla. Verkkokauppamme laajasta valikoimasta asiakas voi ostaa tuotteita helposti - kilpailukykyiseen hintaan.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hobby Hall Suomi Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme