Tammi

Tammi lahjoittaa ilmastovaikuttaja Greta Thunbergin perheen tarinan kaikille kansanedustajille

Jaa
Kansainvälisenä ilmastolakkopäivänä 27.9.2019 Tammi lahjoittaa kansanedustajille teoksen Sydämen asioita – Perhe ja planeetta kriisissä. Kirjan on kirjoittanut nuori ilmastovaikuttaja Greta Thunberg yhdessä perheensä kanssa.
Sydämen asioita, kansi
Sydämen asioita, kansi

”Tämän ajankohtaisempaa kirjaa ilmastokriisistä ei ole. Tämä teos pitää kaikkien lukea, jotta ymmärrämme, mistä Greta maailman päättäjille puhuu. Siksi haluamme lahjoittaa teoksen Suomen päättäjille”, sanoo toimitusjohtaja Timo Julkunen.

”Gretan kasvutarina näyttää konkreettisesti, miksi planeetan kriisi on yksilön kriisi ja miksi ilmastonmuutoksessa ei ole ulkopuolisia. Erityisen mieleenpainuvaa kirjassa on Gretan äidin kuvaus siitä, miksi planeetan ja ihmisten loppuunpalamisen taustalla on yhteisiä syitä. Kansanedustajille on hyödyllistä lukea myös, miten apua tarvitseva lapsi ja nuori voi jäädä vaille apua vanhempien aktiivisuudesta ja varallisuudesta riippumatta”, sanoo Eduskunnan kirjapiirin vetäjä, kansanedustaja Outi Alanko-Kahiluoto.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Yhteydenotot:
Reetta Miettinen
Markkinointi- ja viestintäjohtaja
Werner Söderström Osakeyhtiö
+358 40 8344 340
reetta.miettinen@wsoy.fi

Kuvat

Sydämen asioita, kansi
Sydämen asioita, kansi
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Tammi
Tammi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 HELSINKI

010 5060 300http://www.tammi.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tammi

Tammen organisaatio uudistuu – yhteistyö kirjailijoiden kanssa vahvistuu16.8.2023 12:00:00 EEST | Tiedote

Tammen kustannusosastot uudistuvat. Organisaation muutoksilla parannetaan Tammen kilpailukykyä ja ennen kaikkea rakennetaan lisää aikaa olla kirjailijoiden tukena vaativassa luovassa prosessissa. Tänä vuonna 80 vuotta täyttävä Tammi näkee kirjallisuuden tulevaisuuden vahvana. Muuttuva toimintaympäristö pakottaa kustantamonkin jatkuvaan muutokseen, jotta kilpailukyky säilyy tulevinakin vuosikymmeninä.

Ikoniset maalaukset pääsivät kuvakirjoihin Ateneumin ja Tammen yhteishankkeessa16.5.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Taide kuuluu kaikille – myös meistä pienimmille. Juhlistaakseen Ateneumin uuden kokoelmanäyttelyn avautumista Tammi ja Kansallisgalleria ovat kutsuneet kotimaisia eturivin lastenkirjailijoita ja kuvittajia tulkitsemaan taideteoksia lapsia puhuttelevalla tavalla. Kuvakirjat ovat mainio tapa päästä taiteen äärelle. Kirjoihin ja kirjailijoihin voi tutustua Ateneumin Lasten lauantaissa 20.5.2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme