Suppilog Oy

Suomalaisyhtiö digitaalisen silkkitien mahdollistajaksi

Jaa
Suomalainen tukkukaupankäynnin alustayhtiö Suppilog Oy on allekirjoittanut eksklusiivisen sopimuksen digitaalisen silkkitien vaiheittaisesta käynnistämisestä kiinalaisen e-Commerce yhtiö ZJIEC:n kanssa 18.9.2019 Hangzhoussa.

Sopimuksessa on määritelty laajamittaisesta yhteistyöstä Euroopan sekä Kiinan välisen digitaalisen silkkitien molemmin puoleisesta markkinoimisesta.

Digitaalisen silkkitien mahdollistajana on Suppilogin kaupankäyntialusta sekä kiinalaisten kumppaneiden alustat, jotka kytkevät Euroopan ja Kiinan yritystenvälisen kaupankäynnin yhteiselle alustalle. Palvelussa kaupankäynti sekä kaikki muut kansainväliseen tilaus-toimitus -ketjuun liittyvät perinteisesti manuaaliset prosessit onnistuvat reaaliajassa omalla äidinkielellä kansainvälisten asiakkaiden kanssa.

Digitaalisen silkkitien ensimmäisessä käyttöönottovaiheessa avataan pohjoismaisten tuottajien, maahantuojien ja niiden edustajien suora yhteys kiinalaisten ostajien ja myyjien viestintäpalveluun Suppilogin kautta. Kiinalaisen valtio-omisteisen sopimuskumppanin verkkopalveluista löytyy jo yli 10 000 yritystä.

Seuraavassa vaiheessa tilausliikenne eurooppalaisille ammattiostajille käynnistyy Suppilogin alustalla. Tämän jälkeen esimerkiksi suomalaisilla elintarvikevalmistajilla on mahdollisuus myydä tuotteitaan suoraan kiinalaisille kivijalkakaupoille, ketjuille tai tukuille.

Suppilogin SaaS-ekosysteemi rakentuu yhdistetystä kaupankäynnin ja logistiikan verkkopalvelukokonaisuudesta. Tämä laajempi kokonaisuus rakentuu useista eri globaaleista eurooppalaisista ja kiinalaisista alustoista, jotka ohjaavat varastointia, kuljetuksia, huolinta- sekä tullausprosesseja, rahaliikennettä ja markkinointia. Kouvola Innovation Oy:n raideyhteys ja sen ympärille rakentunut kumppaniverkosto on yksi merkittävä digitaalisen silkkitien logistiikan mahdollistaja.

Suppilog Oy näkee tämän kehityksen selkeänä jatkumona Suomessa jo rakennetulle liiketoiminnalle ja kannustaakin yrityksiä aloittamaan toimitusketjunsa digitalisoinnin kohti uusia markkinoita. Edetessään hanke mahdollistaa suomalaisten yritysten laajentumista kasvaville Kiinan markkinoille sekä korostaa Suomen ja Kouvolan asemaa logistisena hubina Euroopan ja Aasian välillä.

Suppilog Oy:n ekosysteemi ja sen tytäryhtiöt ovat suomalaisten yksityisomistajien omistamia palvelukokonaisuuksia. Business Finland on tukenut Euroopan ja Aasian välisen digitaalisen silkkitien teknologista kehitystä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Suppilog Oy
perustaja ja toimitusjohtaja Harri Eskelin
+358 50 363 2643, myynti@suppilog.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suppilog Oy
Suppilog Oy
Pakkalankuja 6
01510 VANTAA

0207 345 630, info@suppilog.fihttp://www.suppilog.fi

Suppilog Oy kehittää kaupankäyntialustaansa ja siihen liittyviä uusia digitaalisia ratkaisuja yritysten välisen kaupankäynnin tehostamiseksi niin kotimaassa kuin maailmalla. Tytäryritys Suppilog China Oy keskittyy Kiinan toimintoihin.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye