Findus Finland Oy

Takaisinveto Findus Gluteenittomat kalapuikot 360g

Jaa
Mediatiedote 25.10.2019. Findus Finland tekee takaisinvedon koskien markkinoilla olevia Findus Gluteenittomia kalapuikkoja 360g. Syynä takaisinvedolle on virhe suomenkielisessä ainesosaluettelossa. Takaisinveto koskee tuotteita EAN-koodilla 7310500177861.

Tuotteen suomenkielisessä aineosaluettelossa ei ole mainintaa hernetärkkelyksestä ja hernekuidusta. Tästä johtuen tuote saattaa aiheuttaa allergisen reaktion henkilöille, jotka ovat allergisia herneproteiinille. Kuluttajat, jotka eivät ole allergisia herneproteiinille, voivat huoletta syödä tuotetta.

Findus tekee julkisen takaisinvedon. Takaisinveto koskee vain tuotteita yllämainitulla tuotekoodilla. Takaisinveto ei koske muita Finduksen kalapuikkoja tai muita tuotteita.

Kuluttajat voivat palauttaa avaamattoman kuluttajapakkauksen ostopaikkaan. Ostos hyvitetään. Muille kuin herneproteiiniallergisille tuotteen nauttiminen on turvallista.

Findus Kuluttajapalvelu vastaa mahdollisiin kysymyksiin arkisin klo 10-17 (0800-0-4020) tai sähköpostitse osoitteessa kuluttajapalvelu@fi.findus.com.

Tuotetietojen oikeellisuus on meille ensi arvoisen tärkeää. Pahoittelemme tapahtunutta ja siitä aiheutunutta vaivaa.

Yhteyshenkilöt

Findus Kuluttajapalvelu vastaa mahdollisiin kysymyksiin
arkisin klo 10-17 (0800-0-4020)
tai sähköpostitse osoitteessa kuluttajapalvelu@fi.findus.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Findus Finland Oy
Findus Finland Oy
Taivaltie 5
01610 Vantaa

http://www.findus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Findus Finland Oy

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye