Gymi

Kauppakeskus Rediin avataan urbaani treenikeskus Gymi Roof

Jaa
Tiedote ja kutsu 28.10.2019. Nuorten suosima liikuntamuoto parkour ja freerunning saa tilaa kauppakeskus Redissä Helsingissä, kun Gymi Roof -alue avataan Gymi Lasten ja nuorten kuntoklubin tiloissa 28.10. Samalla kauppakeskuksen vapaa-ajan palvelujen määrä ja kirjo laajenee entisestään. Gymi Roofin suunnittelija 15-vuotias Veeti Nurmi ja henkeen sopivaa taidetta seinille maalannut nuori katutaiteilija Emilio Mäkipää esittelevät innoissaan uutta urbaania liikuntatilaa.

Useiden suomalaisten ja kansainvälisten tutkimusten mukaan lapset ja nuoret liikkuvat liian vähän tai toisaalta liian yksipuolisesti. Ruutuaikaa on liikaa, ja elämään olisi löydettävä terve tasapaino. 15-vuotias Veeti Nurmi tietää, minkälainen liikunta motivoi monia ikäisiään nuoria mutta myös paljon nuorempaa ja vanhempaa porukkaa. Kyseessä on luonnollisesta liikkumisesta tai parkourista kehittyneempi temppuilulaji, jota kutsutaan Freerunningiksi. Parkour ja freerunning on hauska tapa kehittää kehonhallintaa, tasapainotaitoja, ketteryyttä ja liikkuvuutta. Jokainen treenaa rennosti omalla tasollaan eikä kilpailla tarvitse.

- Veeti aloitti Gymi-treenit 4-vuotiaana,kun avasimme ensimmäisen Gymin Helsingin Kamppiin. Silloin hänen nimissään kutsuttiin koolle Gymin ensimmäinen lehdistötilaisuus. Tuntuu luontevalta, että Veeti nyt yksitoista vuotta myöhemmin on suunnitellut oman treenialueen ja kutsuu taas median edustusta paikalle, sanoo Christina Nurmi Gymin perustaja, toimitusjohtaja ja Veetin äiti.

- Gymi Roof -aluetta tullaan käyttämään osittain Gymin ohjatuilla tunneilla, mutta se on kuitenkin tarkoitus avata vapaalle treenille. Avajaisviikon jälkeen julkaisemme Gymi Roofin normaalit aukioloajat. Tilassa voi muiden Gymin tilojen lailla järjestää myös yksityistilaisuuksia kuten synttärijuhlia, polttareita, TYKY-päiviä tai pikkujouluja, Christina Nurmi jatkaa.

Gymi Roof avoinna avajaisviikolla

Gymi Roof on avoinna avajaisviikolla 28.10.-1.11. seuraavasti:

ma 16-19.30
ti 15.30-19.30

ke 30.10. klo 9.30-11.30 TIEDOTUSTILAISUUS MEDIALLE JA KUTSUVIERAILLE – Tervetuloa! V.P. 28.10. (kutsu alla)

ke 15.30-19.30
pe 15.30-19.30

Veeti on avajaisviikolla paikalla esittelemässä salia, kertomassa liikuntamuodosta ja ohjaamassa temppujen saloihin.

Gymi Roof sosiaalisessa mediassa

Instagram @gymiroof

Facebook @gymiredi ja avajaisviikon tapahtuma: https://www.facebook.com/events/558567414953094/

FAKTAA NUORESTA SUUNNITTELIJASTA

Veeti Nurmi 15v käy ilmaisupainotteista lukiota Tukholmassa, rakastaa tempputreeniä ja uusia haasteita, haluaa isona näyttelijäksi.

FAKTAA PARKOURISTA

Parkour on Ranskasta peräisin oleva liikuntamuoto, missä ideana on liikkua olemassa olevassa ympäristössä sulavasti eteenpäin ylittäen ja alittaen esteitä. Vasta viime vuonna kansainvälinen voimisteluliitto otti parkourin lajina alaisuuteensa, ja liiton alaisuudessa on alettu pitämään parkour-kilpailuja. Liiton alaisuus jakaa harrastajat kahtia, kun osa ei halua olla yhdistetty voimisteluliittoon tai säänneltyyn kilpailuun vaan peräänkuuluttaa lajin tai liikuntamuodon rentoutta ja ei-kilpailullisuutta.

KUTSU MEDIALLE

Tervetuloa mediatilaisuuteemme keskiviikkona 30.10. klo 9.30-11.30 Gymi Rediin (kauppakeskus Redin Stadin puoli, 4. kerros (koirahissi), Työpajankatu, Helsinki).

Tilaisuus alkaa aamukahvilla, jonka jälkeen siirrymme esittelyihin, haastatteluihin ja temppuihin.

Uuden Gymi Roofin suunnittelija Veeti Nurmi on paikalla esittelemässä tilaa ja liikuntamuotoa. Myös median edustajat voivat ottaa liikuntavaatteensa mukaan ja testata liikkumista ”Kalasataman katolla”.

Toivomme sinun ilmoittautuvan tilaisuuteemme ma 28.10. klo 17 mennessä osoitteeseen christina@gymi.fi

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja ja kuvia:


Christina Nurmi
puh. 045 3245 888
christina@gymi.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Gymi
Gymi
Kauppakeskus Redi, Työpajankatu
00580 HELSINKI

http://www.gymi.fi

Suomalainen Gymicom Oy on pyörittänyt Gymi Lasten ja nuorten kuntoklubeja vuodesta 2008 lähtien. Gymin liikuntasaleilla lapset ja nuoret pääsevät harjoittelemaan liikuntataitoja ja luonnollista liikettä monipuolisilla ohjatuilla Gymi-tunneilla, leireillä ja syntymäpäiväjuhlilla. Vuonna 2015 yritys lanseerasi Gymi Furniture -kalustesarjan, jota myydään niin kodin sisustukseen kuin julkisiin tiloihin kuten esimerkiksi kouluihin ja päiväkoteihin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye