Messukeskus

Herkkujen Suomi liittyy osaksi Lähiruoka ja luomu -messuja

Jaa
Suosittu lähiruokatapahtuma Herkkujen Suomi nähdään ensi keväänä osana Messukeskuksessa järjestettävää Lähiruoka ja luomu -tapahtumaa. Aiemmin Helsingin Rautatientorilla järjestetty Herkkujen Suomi esittelee lähi- ja luomuruokatuottajia ja -yrittäjiä eri puolilta Suomea. Lähiruoka ja luomu -tapahtuma järjestetään Messukeskuksessa 2.–5.4.2020 yhdessä Kevätmessujen kanssa.
Heikkilän juustolan tilalliset Annika Heikkilä ja Pekka Moisio palkittiin viime keväänä Vuoden 2019 lähiruokateko -palkinnolla.(Kuva: Messukeskus)
Heikkilän juustolan tilalliset Annika Heikkilä ja Pekka Moisio palkittiin viime keväänä Vuoden 2019 lähiruokateko -palkinnolla.(Kuva: Messukeskus)

Kahdeksatta kertaa järjestettävä Herkkujen Suomi -tapahtuma kokoaa yhteen lähi- ja luomutuottajia ympäri Suomen. Tapahtuma kääntää katseen lähiruokaan sekä kotimaisiin tuottajiin ja raaka-aineisiin. Vuodesta 2017 tauolla ollut Herkkujen Suomi on järjestetty aiemmin Helsingin Rautatientorilla.

”Meille tärkeää on se, että suomalaisen ruoan alkuperä, laatu ja vastuullisuus nousevat esiin. Herkkujen Suomi -tapahtumalla haluamme edistää kotimaisen ruoan arvostusta”, tapahtumaa järjestävän Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliitto MTK:n viestintäjohtaja Klaus Hartikainen kertoo.

Lähiruoka ja luomu -messut esittelee suomalaisia pientuottajia, lähellä tuotettua ruokaa ja sertifioituja luomutuotteita. ”Tapahtuman järjestäminen osana Lähiruoka ja luomu -tapahtumaa on hyvää jatkoa Herkkujen Suomella”, Hartikainen kommentoi.

Lähiruoka ja luomu -tapahtuma järjestetään Kevätmessujen yhteydessä 2.-5.4.2020. Tapahtuman avajaispäivänä julkistetaan myös Vuoden lähiruokateko -palkinnon saaja. Messusäätiön lahjoittama 2000 euron palkinto myönnetään lähiruoan tekijälle tai puolestapuhujalle. Viime vuonna palkinnon sai Heikkilän juustolan tilalliset Annika Heikkilä ja Pekka Moisio. Kuvia viime vuoden palkinnonsaajista löytyy Messukeskuksen kuvapankista https://mediabank.messukeskus.com (kansio Kevätmessut).

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, puh. 050 574 3444, antti.karjunen@messukeskus.com

www.lahiruokaluomu.fi | #lähiruokaluomu2020

Avainsanat

Kuvat

Heikkilän juustolan tilalliset Annika Heikkilä ja Pekka Moisio palkittiin viime keväänä Vuoden 2019 lähiruokateko -palkinnolla.(Kuva: Messukeskus)
Heikkilän juustolan tilalliset Annika Heikkilä ja Pekka Moisio palkittiin viime keväänä Vuoden 2019 lähiruokateko -palkinnolla.(Kuva: Messukeskus)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) hosts Finland’s most inspiring events and exciting encounters. We create successful and lasting interactions with undisputable results. As Finland’s premier experience provider, we organise high-quality events and rent out our facilities for various occasions. Events produced by Messukeskus include, among others, Habitare, the Helsinki Book Fair, Educa, Finnbuild, Matka Nordic Travel Fair, and Helsinki International Boat Show. Messukeskus also hosts guest events such as Slush, Nordic Business Forum, Assembly, International Dog Fair, as well as many international congress and business events every year. Our premises include 7 halls, 40 convertible meeting rooms, 21 restaurants, and our own hotel.The Finnish Fair Corporation was founded in 1919. |  Messukeskus. The real social media | www.messukeskus.com @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

MaatalousKonemessut tarjoaa kasvutarinoita, ohjelman pääteemat julkaistu28.6.2024 10:00:00 EEST | Tiedote

Helsingin MaatalousKonemessut järjestetään nyt kolmatta kertaa torstaista lauantaihin 17. – 19.10.2024 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtumassa kollegat kohtaavat ja oman tilan asioiden kehitys hyppää uudelle tasolle. Teemoina tapahtuman ohjelmassa ovat kotimainen ruoka, maatalouden rakennekehitys ja kasvamisen mahdollisuudet, tilan talouden kestävyys ja kasvu, kestävyys ja vastuullisuus, tekoälyn hyödyntäminen, EU ja innovaatiot. Tänä vuonna messuilla kuullaan myös päivittäin ajankohtaiset pääpuheenvuorot.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye