Courtyard by Marriott Tampere City

Suomen ensimmäisen Courtyard by Marriott -hotellin avajaiskuukausi oli menestys

Jaa
Loppiaisen jälkeen 7.1.2020 avatun Courtyard by Marriott Tampere Cityn avajaiskuukausi ylitti yöpyjämäärien odotukset. Myös varaustilanne on positiivinen, ja eritoten ryhmävarauksia tehdään vauhdilla. Hotelli on Suomen ensimmäinen Courtyard by Marriott -brändin hotelli sekä globaalin Marriott-hotelliketjun ensimmäinen täysin uusi hotellirakennus Suomessa.
Hotellihuone, Arkkitehtitoimisto ALA
Hotellihuone, Arkkitehtitoimisto ALA

Courtyard Tampere Cityn avajaiskuukausi ylitti kaikki odotukset sekä yksittäis- että ryhmävarauksissa. Myös niin yöpyjät kuin kaupunkilaiset ovat löytäneet hotellin Kitchen & Barin todella hyvin, ja pöytävarauksia on tehty jo pitkälle kevääseen.

– Courtyard Tampere Cityn startti on ollut erinomainen. Yöpyjiä ja muita asiakkaita on ollut avajaiskuukauden aikana paljon, ja he ovat kehuneet erityisesti asiakaspalveluamme ja aamiaistamme sekä yleisesti Kitchen & Barin tarjontaa ja tasoa. Myös hotellin ilme, uutuus, kansainvälisyys ja valoisa ilmapiiri ovat saaneet kiitosta vierailtamme, kertoo Courtyard by Marriott Tampere Cityn hotellinjohtaja Ville Virkki.

Courtyard Tampere City sopii erinomaisesti liikematkailijoille. Liikematkustajia oli tammikuussa yöpyjistä noin 65 %. Ryhmille on suunnaton etu, että suurikin porukka voi majoittua samassa hotellissa ja saman korkean tason huoneissa kaupungin ytimessä lukuisten liike-elämän, kulttuurin ja tapahtumien keskiössä. Jo osa tammikuun ryhmistä hyödynsi tämän ja varasi hotellin koko 229 huoneen kapasiteetin käyttöönsä.

Courtyard Tampere Citylle on myönnetty yhdysvaltalaisen LEED-ympäristöluokitusjärjestelmän Gold-tason ympäristösertifikaatti, joka arvioi kiinteistöjen ympäristöystävällisyyttä. Sertifioinnin yhtenä merkittävänä piirteenä on vedenkulutus, joka korostuu eritoten suurissa hotelleissa. Hotelli onkin nipistänyt vedenkulutuksessa asentamalla vähän vettä kuluttavat suihkut.

– Ympäristöystävälliset suihkumme edesauttavat jokaisen majoittujan hiili- ja vesijalanjäljen pienentämistä kuin huomaamatta. Saunojakin meiltä on tiedusteltu, mutta päätimme olla lähtemättä mukaan saunakisaan, sillä Tampere on monien ainutlaatuisten saunojen kaupunki. Neuvomme mielellämme majoittujia parhaimpien löylyjen äärelle, Virkki sanoo.

Hotelli sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa Tampere-talon pääsisäänkäynnin vieressä rautatieaseman, Tampereen yliopiston sekä Tullin alueen toimistokeskittymien läheisyydessäHotellista on suora yhteys kongressi- ja kulttuurikeskus Tampere-taloon.

Courtyard Tampere City on maailman suurimman hotelliketjun Marriott Internationalin ensimmäinen Courtyard-hotelli Suomessa. Courtyard on dynaaminen, moderni hotelli, joka teknologiaa, tyyliä ja mukavuutta yhdistäen auttaa vieraitaan hyödyntämään aikansa mahdollisimman hyvin. Maailman ensimmäinen Courtyard avattiin vuonna 1983 Atlantassa, Yhdysvalloissa. Courtyard on osa Marriott Bonvoy -kanta-asiakasohjelmaa, jolla on globaalisti 135 miljoonaa jäsentä. Uusi hotelli onkin saavuttanut suurta kiinnostusta myös kansainvälisten kanta-asiakkaiden keskuudessa. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuluttajayhteydet:
www.marriott.com


Lisätietoja:
Ville Virkki, hotellinjohtaja, Courtyard by Marriott Tampere City
040 727 8473, ville.virkki@courtyardtamperecity.com


Viestintä, kuvat ja haastattelupyynnöt:
Ilme, Karri Harju
044 201 1077, karri.harju@ilme.fi

Kuvat

Hotellihuone, Arkkitehtitoimisto ALA
Hotellihuone, Arkkitehtitoimisto ALA
Lataa
Aulatila, Arkkitehtitoimisto ALA
Aulatila, Arkkitehtitoimisto ALA
Lataa
Kitchen & Bar, Arkkitehtitoimisto ALA
Kitchen & Bar, Arkkitehtitoimisto ALA
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Courtyard by Marriott Tampere City
Courtyard by Marriott Tampere City
Yliopistonkatu 57
33100 Tampere

https://courtyard.marriott.com

Courtyard by Marriott Tampere City on maailman suurimman hotelliketjun Marriott Internationalin ensimmäinen Courtyard by Marriott -hotelli Suomessa. Hotelli avautui tammikuussa 2020. Se sijaitsee kaupungin ytimessä lähellä rautatieasemaa, Hämeenkatua ja Tullin alueen yrityskeskittymiä. Hotellista on suora yhteys kongressi- ja kulttuurikeskus Tampere-taloon. 11-kerroksisessa Courtyard by Marriott Tampere Cityssä on 229 huonetta, ravintola, cocktailbaari, Business Center ja kuntosali. Hotellia operoi Odyssey Hotel Group.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Courtyard by Marriott Tampere City

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye