Realia Management

Minna Toiviainen Realia Managementin liiketoimintajohtajaksi

Jaa
KTM Minna Toiviainen on nimitetty Realia Managementin liiketoimintajohtajaksi ja Realia Groupin johtoryhmän jäseneksi 6.4. alkaen. Tehtävässään Toiviainen raportoi Realia Groupin toimitusjohtaja Kari Virralle.

Minna Toiviainen on pitkän linjan palveluliiketoiminnan ammattilainen, ja hän siirtyy Realia Managementiin hoiva-alalta Med Groupista, jossa hän on vastannut erityisryhmille kotiin tuotettavien palveluiden liiketoiminnasta. Ennen Med Groupia Minna työskenteli Finnairilla, jossa hän vastasi sekä maassa (lentoasemat, puhelin, verkko) että ilmassa (matkustamopalvelu) tehtävästä asiakaspalvelusta.

”Olen erittäin iloinen, että saamme Minnan johtamaan Realia Managementin liiketoimintaa sekä osaksi tiimiämme. Minnan pitkä kokemus palveluiden johtamisesta on erittäin arvokasta ja uskon, että hänen johdollaan pystymme viemään liiketoimintaamme sekä kehittämään toimintamallejamme Realia Managementissä entistä asiakaslähtöisemmiksi”, Realia Groupin toimitusjohtaja Kari Virta sanoo.

”Olen valtavan innostunut ja otettu mahdollisuudesta päästä mukaan Realian huipputiimiin. Realia Management on keskellä muutosohjelmaa, jonka keskiössä on henkilöstökokemus, asiakaskeskeisyys ja digitaalisten palveluiden kehittäminen, kaikki tuttuja asioita aikaisemmista tehtävistäni. Uusi toimiala vaatii aina myös uuden oppimista, mutta tiedän, että Realiasta löytyy kiinteistöalan huippuammattilaiset ja osaaminen. Toiveeni onkin päästä tutustumaan toimintoihin, tekemiseen ja ihmisiin, vaikkakin näin aluksi etänä, mahdollisimman pian”, Minna Toiviainen sanoo.

Lisätietoja:

Kari Virta, toimitusjohtaja, Realia Group, 040 751 1853, etunimi.sukunimi@realia.fi

Kuvat

Minna Toiviainen
Minna Toiviainen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Realia Management
Realia Management
Valimotie 17-19
00380 Helsinki

020 780 3760http://www.realiamanagement.fi

Realia Management on osa Realia Group -konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin kiinteistöjohtamisen ja kiinteistöjen välityksen asiantuntijapalvelukonserni. Realia Groupiin kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, Huom! Huoneistomarkkinointi, Realia Isännöinti ja Realia Management. Baltian liiketoiminnoista vastaa Oberhaus ja Ruotsin toiminnoista Hestia. Realia Groupin vuotuinen liikevaihto on 134 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee yli 1 900 henkilöä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Realia Management

Tutkimus: Asunnon viihtyisyys jopa sijaintia tärkeämpi kriteeri vuokra-asuntomarkkinoilla20.1.2020 07:00:00 EET | Tiedote

Realia Management teetti tutkimuksen vuokralla asuvien suomalaisten arvostuksista ja asunnon valintakriteereistä. 59 % tutkimukseen vastanneista vuokralla asuvista kertoi valinneensa vuokra-asumisen siksi, että se sopii heidän nykyiseen elämäntilanteeseensa. Ennen kaikkea arvostettiin mahdollisuutta vaihtaa asuntoa joustavammin (61%), mutta toisaalta reilu puolet (53%) ilmoitti, että heillä ei ole varaa omistusasuntoon. Tutkimuksen totetti IRO Research.

Realia Asuntovuokrauksen vuokramarkkinakatsaus Q28.8.2016 14:28:14 EEST | Tiedote

Vapaarahoitteisten asuntojen vuokrat nousivat 2,4 % Tilastokeskuksen mukaan vapaarahoitteisten asuntojen vuokrat nousivat koko maassa keskimäärin 2,4 % vuoden takaisesta. Edelliseen vuosineljännekseen verrattuna vapaarahoitteisten asuntojen vuokrat nousivat 0,6 prosenttia. Pääkaupunkiseudulla vapaarahoitteisten asuntojen vuokrat nousivat 2,5 prosenttia ja muualla Suomessa 2,4 % vuoden takaisesta. Pääkaupunkiseudulla vapaarahoitteisten asuntojen vuokrat olivat vuoden toisella neljänneksellä keskimäärin 17,88 €/m² ja muualla Suomessa 11,52 €/m². Helsingissä vuokrat olivat 18,71 €/m² ja Espoossa 15,85 €/m². Voimakkainta vuokrien nousu pääkaupunkiseudulla oli jälleen Vantaalla, missä vuokrat nousivat 4,4 % vuoden takaisesta ollen 15,57 €/m² vuoden toisella neljänneksellä. Tampereella vapaarahoitteisten asuntojen vuokrat olivat keskimäärin 13,94 €/m², Turussa 12,98 €/m², Kuopiossa 13,07 €/m², Jyväskylässä 13,23 €/m² ja Oulussa 11,98 €/m². Kesä ja syksy vilkasta aikaa vuokramarkkinoilla – ta

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye