Varma

Varma aloittaa kauppakeskuksissa ostosten kotiinkuljetukset yrittäjien tukemiseksi

Jaa
Varma aloittaa Tornion ja Hyvinkään kauppakeskuksissa kotiinkuljetuspalvelun vuokralaisinaan toimivien yrittäjien tukemiseksi koronapandemiassa. Asiakkaat voivat tilata kauppakeskusten liikkeiden tuotteita kotiovelle kuljetettuna ilman asiointia liikkeissä kulkemisrajoitusten aikana.
Kauppakeskus Rajalla Torniossa.
Kauppakeskus Rajalla Torniossa.

– Haluamme tarjota asiakkaille mahdollisuuden tukea paikallisia yrittäjiä kansallisista liikkumissuosituksista riippumatta. Samalla kotiinkuljetus helpottaa kuluttajien arkea, Varman sijoitusjohtaja Ilkka Tomperi kertoo.

Kotiinkuljetuspalvelu otetaan käyttöön Hyvinkään Willassa ja Tornion Rajalla -kauppakeskuksissa, ja palvelu toimii aluksi toukokuun ajan.

Kotiinkuljetuspalvelu aloitetaan tiistaina 5. toukokuuta. Asiakas voi joko tilata tuotteita suoraan kotiin tai vaihtoehtoisesti kauppakeskuksen noutopisteeseen. Palvelun kautta ei voi tilata päivittäistavaroita, alkoholia, tupakkatuotteita tai apteekkituotteita.

Kuljetuspalvelu käyttöön mahdollisesti myös muissa kauppakeskuksissa

Varma suunnittelee, että kotiinkuljetuspalvelu voidaan ottaa myöhemmin käyttöön myös muissa Varman kauppakeskuksissa.

–  Kotiinkuljetusta ei ole suunniteltu pelkästään tähän hetkeen, vaan se on osa pitkäjänteisestä suunnitelmaa, jolla kehitämme palvelujamme. Haemme parhaita mahdollisia toimintamalleja uuteen normaaliin. Muuttunut liiketoimintaympäristö on toiminut hyvänä kirittäjänä uusien palvelumallien kehittelemisessä, Tomperi sanoo.

Varma omistaa useita kauppakeskuksia ja liiketiloja ympäri Suomen. Kiinteistösijoitukset ovat osa Varman eläkesijoituksia, ja Varma on yksi Suomen suurimpia kiinteistöomistajia.

– Kiinteistösijoitukset ovat tärkeä osa sijoitustoimintaamme, ja haluamme hoitaa kiinteistöjämme ja vuokraustoimintaa vastuullisesti ja tulevaisuuteen katsoen. Vuokralaistemme menestys hyödyttää myös meitä vuokranantajana, Tomperi sanoo.

Varma kertoi aiemmin maaliskuussa, että se ei peri kahvila- ja ravintolavuokralaisiltaan vuokria touko- ja kesäkuussa. Vuokranvapautuksen taustalla oli eduskunnan päätös sulkea ravintoloiden asiakaspaikat koronaviruksen leviämisen estämiseksi kahdeksi kuukaudeksi. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kauppakeskus Rajalla Torniossa.
Kauppakeskus Rajalla Torniossa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Varma
Varma
Salmisaarenranta 11
00180 Helsinki

010 2440http://www.varma.fi

Varma on suomalaisen työn eläkevakuuttaja ja työkykyjohtamisen edelläkävijä. Tehtävämme on turvata eläkkeet nyt ja tulevaisuudessa. Varma on myös vastuullinen ja vakavarainen sijoittaja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varma

Varman tutkimus: Monet yksilöön liittyvät taustatekijät ennakoivat myöhempää työkyvyttömyyseläkettä hylkäyspäätöksen jälkeen15.5.2024 09:53:57 EEST | Tiedote

Varman tutkimus osoittaa, että vanhempi ikä ja aiemmat työeläke-etuudet ennakoivat myönteistä työkyvyttömyyseläkepäätöstä aiemman hylkäävän päätöksen jälkeen. Täyden työkyvyttömyyseläkkeen todennäköisyys on suurin mielenterveys- ja muiden sairauksien diagnoosilla ja osatyökyvyttömyyseläkkeen tule- ja muiden sairauksien diagnoosilla. Tutkimuksemme mukaan 15 prosenttia hylkäävän päätöksen saaneista sai myönteisen päätöksen kahden vuoden kuluessa. Työpaikoilla on monia keinoja tukea työntekijöiden työkykyä esimerkiksi työtä muokkaamalla, työoloja kehittämällä ja huolehtimalla erityisesti ikääntyvien työntekijöiden työkyvystä entistä varhaisemmassa vaiheessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye