Vaasan Sähkö Oy

Vaasan Sähkö myy tytäryhtiönsä Raveran Elveralle

Jaa
Vaasan Sähkö myy tytäryhtiönsä Oy RAVERA Ab:n Elvera Oy:lle. Yhtiö siirtyy osaksi Elvera-konsernia tänään 14.5.2020. Henkilökunta siirtyy Elveralle vanhoina työntekijöinä.
Oy RAVERA Ab. Kuva: Christoffer Björklund
Oy RAVERA Ab. Kuva: Christoffer Björklund

- Elvera on alan suurimpia toimijoita Suomessa, mikä tuo myös Raveralle paremmat edellytykset sähköurakointialan kiristyneessä kilpailutilanteessa, toteaa Vaasan Sähkön toimitusjohtaja Stefan Damlin.

- Kaupan ansiosta Vaasan seudulla on vahvempi verkkourakointiyhtiö, mikä on tärkeää myös sähkön toimitusvarmuusnäkökulmasta.

- Elveran toiminta- alue on ollut Itä- ja Kaakkois-Suomessa, mutta laajeneminen maantieteellisesti on strategiamme mukainen. Yrityskaupan myötä toimintamme laajenee myös Länsi-Suomeen, toteaa Elveran toimitusjohtaja Arto Nieminen.

- Näemme Vaasan vireän talousalueen erinomaisena mahdollisuutena tarjota nykyisiä palveluita ja kehittää uutta palveluntarjontaa asiakkaittemme tarpeisiin. Tämä yrityskauppa edesauttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme niin verkoston rakentamisen kuin vian korjauksen parissa sekä Pohjanmaalla että Itä-Suomessa. Harvoin myrskyt ja lumikuormat sattuvat samaan aikaa koko Suomeen, ja näin ollen tehokas resurssien hyödyntäminen mahdollistaa sujuvan häiriöiden korjauksen, Nieminen jatkaa.

- Raveralla on sellaista osaamista esimerkiksi tuulivoiman rakentamisessa, mitä Elveralla ei ole. Uskon, että synergioita hyödyntämällä saamme vahvan ja osaavan kokonaisuuden, jolla vastata asiakkaiden tarpeisiin.

- Kuitenkin henkilöresurssit ovat tärkein voimavaramme, digitalisaatio ei tietyissä työtehtävissä tule meitä auttamaan. Lumikuormien ja myrskytuulten aiheuttamien jakeluhäiriöiden korjauksessa ja verkon rakentamisessa tarvitaan ammattitaitoisia henkilöitä ja työhön sopivaa kalustoa.

Raveran uusi toimitusjohtaja valittu

Kesäkuun lopulla Raveran uutena toimitusjohtajana aloittaa Leif Smeds. Smeds siirtyy tehtävään Wärtsilän Brasilian toimipisteestä ja korvaa jätehuoltoyhtiö Stormosseniin siirtyvän Aimo Latvalan.

Oy RAVERA Ab on verkostopalveluita tarjoava yritys ja toimii pääasiassa Vaasan seudulla. Yhtiö on perustettu 2006 ja sillä on noin 30 työntekijää.

 ----

Elvera Oy kuuluu Suomen suurimpiin verkosto- ja infrapalvelualan toimijoihin. Sähköverkkojen lisäksi huolehdimme vesi-, lämpö- ja tietoliikenneverkkojen rakennus- ja kunnossapitotöistä ja tarjoamme monipuolisia teollisuuspalveluja. Vaikka yhtiömme on nuori, on osaamisellamme pitkät perinteet. Elvera Oy on yhdistetty Suur-Savon Sähkötyö Oy:n, Lappeenrannan Verkonrakennus Oy:n ja Kyvera Oy:n verkonrakennustoiminnoista. Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, mutta emme unohda juuriamme. Asiantuntijaverkostossamme työskentelee yli 300 ammattilaista. Tuotamme monipuolisia ja joustavia, jatkuvasti kehittyviä palveluja kaikkialle Suomeen. Elveran omistaa kolme suomalaista energiayhtiötä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tavoitettavissa 14.5. klo 15.45 alkaen lehdistön yhteydenottoja varten:


toimitusjohtaja Stefan Damlin, Vaasan Sähkö
puh. 050 557 0726


toimitusjohtaja Arto Nieminen, Elvera
puh. 0400 670 525

Kuvat

Oy RAVERA Ab. Kuva: Christoffer Björklund
Oy RAVERA Ab. Kuva: Christoffer Björklund
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan Sähkö Oy
Vaasan Sähkö Oy
Kirkkopuistikko 0
65100 VAASA

06 324 5111http://www.vaasansahko.fi

Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni, jonka liiketoimintoja ovat sähkökauppa, sähkönsiirto ja kaukolämpö. Konserniin kuuluu myös tytäryhtiö Vaasan Sähköverkko Oy. Konsernissa työskentelee noin 120 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2019 oli noin 153 milj. euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan Sähkö Oy

Vaasan Sähköverkko pyytää kommentteja sähköverkon kehittämissuunnitelmaan17.5.2024 07:02:00 EEST | Tiedote

Vaasan Sähköverkko on laatinut verkon kehittämissuunnitelman, jossa esitetään, miten alueen sähköverkkoa aiotaan kehittää tulevina vuosina. Suunnitelma perustuu arvioihin erilaisista yhteiskunnallisista muutostekijöistä, kuten vihreän siirtymän edistymisestä sekä alueen väestön, palveluiden ja teollisuuden kehittymisestä. Merkittäviä tekijöitä ovat myös lämmityksen ja liikenteen sähköistyminen sekä sähkön pientuotanto. Suunnitelmaa voi kommentoida toukokuun loppuun saakka.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye