Suomalainen valaisin valmistaja Himmee tuo sisustusapua Instagramiin lisätyn todellisuuden avulla

Jaa
Suomalainen designyritys Himmee tarjoaa Instagramin käyttäjille mahdollisuuden testata designvalaisimia kotonaan lisättyä todellisuutta hyödyntävällä filtterillä.

Himmee on yhtenä maailman ensimmäisistä huonekalualan toimijoista kehittänyt lnstagram-filtterin, jonka avulla käyttäjät voivat sovittaa yrityksen designvalaisimia haluamiinsa sisustuksiin. Filtteri antaa mahdollisuuden kokea ja kokeilla, miltä Himmeen valaisin näyttäisi esimerkiksi omassa olo- tai makuuhuoneessa.

– Haluamme filtterillä auttaa asiakkaitamme valitsemaan täydellisen valaisimen. Kokeilematta voi olla vaikeaa kuvitella, miten valaisin sopii sisustukseen, joten haluamme helpottaa valinnan tekemistä, sanoo Himmeen perustaja ja suunnittelija Timo Niskanen. Filtterin avulla asiakkaat voivat testata valaisimia ennen ostopäätöstä, joten oikea valinta on helpompi tehdä kerralla. Näin voidaan välttää mahdolliset hutiostokset sekä vähentää edestakaista postittelua.

– Instagram-filtterit ovat hauskaa huvittelua ja niitä hyödynnetään osana markkinointia. Me halusimme kehittää filtterin, josta on myös hyötyä, Niskanen kertoo. Voit testata valaisimia ja tallentaa sen kuvana tai videona ja jakaa ystävillesi! Aiemminkin käytössä on ollut lisättyä todellisuutta hyödyntäviä sovelluksia, mutta monet niistä ovat edellyttäneet yrityksen oman ohjelmiston lataamista. Instagramilla on maailmanlaajuisesti yli miljardi käyttäjää, joten sovellus on monien käyttäjien laitteilla jo valmiina.

Korona aikana Himmee on suunnannut toimintaansa vahvasti direct to consumer malliin eli suoraan kuluttajille myyntiin. Himmeen oman verkkokaupan myynti on moninkertaistunut.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Video AR-filtterin toiminnasta

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Timo Niskanen, perustaja ja suunnittelija
timo@himmee.com
+358409109190
www.himmee.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Himmee Oy
Pälkäneentie 19C
00510 Helsinki

https://himmee.com/fi

Himmee on vuonna 2014 perustettu valaisimiin keskittynyt designyritys. Ajattomasti muotoillut ja laadukkaista, lähellä tuotetuista materiaaleista valmistetut valaisimet kootaan Helsingin Vallilassa, josta niitä toimitetaan verkkokaupan kautta eri puolille maailmaa sekä koteihin että julkisiin tiloihin. Perheyrityksen toimintaa pyörittävät suunnittelija Timo Niskanen ja hänen vaimonsa Hanna Valli.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye