Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala

Influenssarokotteet loppumassa nyt myös Helsingissä

Jaa
Influenssarokotteet ovat loppumassa nyt myös Helsingissä. Uusia rokotusaikoja ei toistaiseksi voi enää varata kaupungin keskitettyihin rokotuspisteisiin eikä terveysasemille. Myös aiemmin tiedotettu ylimääräinen rokotusviikko 30.11.-4.12. joudutaan perumaan.

Lauantaille (21.11.) ja ensi viikolle (23.-27.11) varatuille ajoille rokotteet riittänevät. Takaisinsoittoon soittopyynnön jättäneille soitetaan takaisin. Neuvoloissa rokotteet riittävät varatuille ajoille.

Aikoja rokotuksiin ei voi enää varata puhelimitse tai sähköisesti. Aikoja avataan uudelleen, jos rokotteita saadaan lisää Helsinkiin.

”Tänä syksynä rokotteiden kysyntä on ollut huomattavasti suurempaa kuin aikaisempina vuosina. Rokotteet ovat ennakoimattoman suuren kysynnän vuoksi loppumassa koko maasta, emmekä valitettavasti ole saaneet yrityksistämme huolimatta lisäkysyntää vastaavaa määrää rokotteita. Pyrimme edelleen kaikin tavoin saamaan lisää rokotteita Helsinkiin”, sanoo toimialajohtaja Juha Jolkkonen.

Tähän mennessä Helsingissä influenssarokotteen on saanut jo lähes 40 000 riskiryhmään kuuluvaa tai heidän läheistään.

Lisätietoja: terveysasemien johtajalääkäri Timo Lukkarinen, p. 09 310 42700

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jaana Juutilainen-Saari
viestintäpäällikkö
jaana.juutilainen-saari@hel.fi
p. 09 310 42240


Tero Manninen
yksikön päällikkö
tero.manninen@hel.fi
p. 09 310 28885


Markus Snellman
tiedottaja
markus.snellman@hel.fi
p. 09 310 42619

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala
Toinen linja 4A
PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sotepe

Hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille yhteistyöllä ja vahvalla osaamisella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala

Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan päätöstiedote12.9.2023 18:06:05 EEST | Tiedote

Helsingin sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunta piti kokouksen tiistaina 12. syyskuuta. Kokouksen päätöstiedote on kaupungin verkkosivuilla. Lautakunta jätti tässä kokouksessa yksimielisesti pöydälle talouden sopeuttamiseksi valmistellun vuosien 2023 - 2025 muutosohjelman sekä vuoden 2024 talousarvioesityksen. Lautakunta jatkaa näiden käsittelyä ylimääräisessä kokouksessa tiistaina 19. syyskuuta klo 8.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme