Osuuskauppa Keskimaa

Rosso Jyväskeskuksen toiminta loppuu – uuden Rosson toimitilan vuokrasopimus on allekirjoitettu

Jaa
Rosso Jyväskeskuksen YT-neuvottelut ovat päättyneet. Osuuskauppa Keskimaa on päättänyt lopettaa Rosso Jyväskeskuksen toiminnan 31.12.2020 mennessä. Rosso Jyväskeskuksen työntekijöille tarjotaan töitä Keskimaan muista toimipaikoista. Uuden Rosson avaaminen Jyväskylän keskustaan keväälle 2021 on suunnitteilla.
Kuvassa uuden Rosson liikekiinteistö Jyväskylässä Vapaudenkadun ja Asemakadun kulmauksessa. Toimitilat sijaitsevat katutasossa. KUVA: Max Stefansson / Keskimaa.
Kuvassa uuden Rosson liikekiinteistö Jyväskylässä Vapaudenkadun ja Asemakadun kulmauksessa. Toimitilat sijaitsevat katutasossa. KUVA: Max Stefansson / Keskimaa.

Osuuskauppa Keskimaan Rosso Jyväskeskuksen henkilökuntaa koskevat yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet 1.12.2020. YT-neuvottelut koskivat koko Rosso Jyväskeskuksen henkilöstöä, yhteensä 12 henkilöä. Kaikille työntekijöille tarjotaan töitä Keskimaan muista toimipaikoista. Neuvottelujen taustalla oli Jyväskylän keskustassa sijaitsevan Rosso Jyväskeskuksen vuokrasopimuskauden päättyminen vuoden lopulla.  

− Rosso Jyväskeskuksen vetovoimaisuus on ollut laskussa jo useamman vuoden, joten haluamme nyt tunnustella uusia mahdollisuuksia Jyväskylän keskustassa. Ravintolabisnes on jatkuvaa uudistumista ja tämä on yksi kehitysaskel kohti tulevaisuutta, toteaa Osuuskauppa Keskimaan matkailu- ja ravitsemisalan toimialajohtaja Pasi Kunelius.

Yhteistoimintaneuvottelut koskivat ainoastaan Jyväskeskuksen Rosson toimintaa.  Toisessa Keskimaan omistamassa Rosso Kirkkopuistossa toiminta jatkuu normaalisti.


Uusia suunnitelmia uudessa kohteessa

Osuuskauppa Keskimaa on allekirjoittanut Ellen ja Artturi Nyyssösen säätiön kanssa 1.12.2020 vuokrasopimuksen Asemakatu 4:n liikekiinteistön tiloista Vapaudenkadun ja Asemakadun kulmauksesta. Entisiin Ravintola Noén ja vieressä sijainneeseen Arffmanin tiloihin on suunnitteilla uusi Rosso.

− Vuokrasopimus on juuri allekirjoitettu, joten suunnitelmat ovat vielä alkuvaiheessa. Tavoitteenamme on päästä avaamaan täysin uudistunut Rosso näihin tiloihin kevään 2021 aikana, Kunelius kertoo.
−Haluamme edesauttaa osaltamme Jyväskylän keskustan elinvoimaisuuden kehittymistä. Keskusta avautuu yhä enemmän tulevina vuosina sataman suuntaan niin uuden torin kuin sataman kehittymisenkin vuoksi. Liikepaikkana näemme tässä tulevaisuuden potentiaalia, etenkin kun pääsemme nyt yhdistelemään useampia liiketiloja suuremmaksi ravintolakokonaisuudeksi. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Keskimaa, Pasi Kunelius, matkailu- ja ravitsemisalan toimialajohtaja, 010 767 3060, pasi.kunelius@sok.fi
Osuuskauppa Keskimaa, Mikko Parviainen, ryhmäpäällikkö, 010 767 3062, mikko.parviainen@sok.fi

Kuvat

Kuvassa uuden Rosson liikekiinteistö Jyväskylässä Vapaudenkadun ja Asemakadun kulmauksessa. Toimitilat sijaitsevat katutasossa. KUVA: Max Stefansson / Keskimaa.
Kuvassa uuden Rosson liikekiinteistö Jyväskylässä Vapaudenkadun ja Asemakadun kulmauksessa. Toimitilat sijaitsevat katutasossa. KUVA: Max Stefansson / Keskimaa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Keskimaa
Osuuskauppa Keskimaa
Ahjokatu 7
40320 JYVÄSKYLÄ

010 767 3000http://www.keskimaa.fi

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 632 miljoonan euron liikevaihdolla. Asiakasomistajia on yli 133 000. Keski-Suomen suurimpana yritystyönantajana työllistämme lähes 2000 keskisuomalaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Keskimaa

Urban Bistro avataan alkukesästä kävelykadulle ravintola VENNin tiloihin5.4.2024 10:05:00 EEST | Tiedote

Jyväskylä saa uuden ravintolan kävelykadulle, kun Osuuskauppa Keskimaa avaa ravintola Revolutionin viereiseen liiketilaan uuden Urban Bistron alkukesästä. Urban Bistro on rento ruoka- ja seurusteluravintola, jossa nautitaan ruoat ja juomat yhdessä kaveriporukalla viihtyen. Samalla vuodesta 2018 kävelykadulla toiminut ravintola VENN lopettaa toimintansa vapun jälkeen, ja tilat remontoidaan uutta Bistroa varten toukokuun aikana.

Keskimaan Ilo auttaa 2024 -lahjoituksella järjestetään ikäihmisille digitaitojen koulutusta25.3.2024 09:35:48 EET | Tiedote

Osuuskauppa Keskimaa on valinnut kumppanit vuoden 2024 Ilo auttaa -hyväntekeväisyyslahjoituksen toteuttamiseen, mikä kohdistuu ikäihmisten digitaitojen kartuttamiseen. Ikäihmisille järjestetään tulevan kevään ja syksyn aikana maksuttomia digitaitojen valmennuksia sekä koulutetaan digitaitojen vertaisopastajia eri puolille Keski-Suomea. Yhteistyökumppanina koulutuksia järjestävät Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry ja Eläkeliiton Keski-Suomen piiri ry.

Keskimaan marketkaupan johtoa vahvistetaan21.2.2024 10:25:00 EET | Tiedote

Keskimaan marketkaupan johtoa vahvistetaan vastaamaan entistä paremmin tämän päivän toimintaympäristön tarpeita, kun keskijohtoon perustetaan kaksi uutta roolia. Keskimaan yhteensä 28* S-marketin johtaminen jaetaan kahden ryhmäpäällikön sijaan jatkossa kolmelle ryhmäpäällikölle, kun taas Keskimaan Prismojen johtamisesta kokonaisvastuu siirtyy kahden Prismajohtajan sijaan yhdelle Prismajohtajalle. Lisäksi marketkaupan asiantuntijapalveluiden kehittämiseen ja johtamiseen perustetaan uusi ryhmäpäällikön rooli. Marketkaupan johdon uusi organisaatio on voimassa 1.4.2024 alkaen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye