Kir-Fix Oy

Kir-Fix Oy tuo Suomeen maailman ensimmäisen antimikrobisen kirurgisen suu- ja nenäsuojaimen

Jaa
Suomalainen sairaalatarvikealan perheyritys Kir-Fix Oy on solminut jakelusopimuksen kanadalaisen sairaalatarvikevalmistaja i3 Biomedicalin kanssa.

i3 Biomedicalin valmistaman Triomed kirurgisen suu- ja nenäsuojaimen ulkopinnassa on patentoitu antimikrobinen pinnoite. Toronton yliopiston tekemän tutkimuksen mukaan suojaimen ulkopinta deaktivoi minuuteissa COVID-19-tautia aiheuttavan koronaviruksen yli 99-prosenttisesti. Jo aiemmin innovatiivisen trijodidiin perustuvan pinnoitteen on osoitettu tehoavan bakteereihin ja influenssavirukseen.

Virusta voi päätyä suu- ja nenäsuojaimen pintaan esimerkiksi käyttäjän epähuomiossa kosketellessa suojainta. The Lancet Microbe – tieteellisessä lehdessä julkaistussa tutkimuksessa todettiin, että koronavirus voi säilyä tavallisen kirurgisen suu- ja nenäsuojaimen ulkopinnassa jopa 7 päivää. Triomedin ”itse-puhdistavalla” suojaimella varmistetaan se, että suojaimen ulkopinta pysyy vapaana taudinaiheuttajista. Tämä on erityisen tärkeää tilanteissa, joissa suojainta ei pystytä vaihtamaan uuteen riittävän usein.

Triomed on EN 14683:2019 standardin mukainen Type 2R kirurginen suu- ja nenäsuojain eli se soveltuu myös terveydenhuollon käyttöön.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kir-Fix Oy
Kir-Fix Oy
Elannontie 5
01510 VANTAA

http://www.kir-fix.fi

Kir-Fix Oy on lähes 30 vuotta sairaalatarvikealalla toiminut suomalainen perheyritys, jonka historia alkoi Suomessa kehitettyjen luun murtumien korjauksiin tarkoitettujen biohajoavien pinnien ja ruuvien myynnillä ja markkinoinnilla kotimaassa. Tänä päivänä Kir-Fix Oy:n tuotevalikoima on laajentunut ortopedian lisäksi fysiatriaan, haavan hoitoon ja henkilökohtaiseen suojaukseen. Asiakkaitamme ovat suomalaiset sairaanhoitopiirit, yliopisto- ja keskussairaalat ja yksityiset lääkäriasemat.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye